Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IndyanaJones

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor beszéltem a céges bulikról, aztán hétvégén valamelyik csatornán újra sugározták az éterbe azt a magyar filmet, amelyiket én nagyon szívesen fogadtam, aztán miután láttam jó pár évvel ezelőtt, úgy le is hordtam a faszba. A Szezon című eposzról van szó, amelyben…..
José Eduardo dos Santosnak majdnem felment a vérnyomása, amikor előre kifizetett gyógyszere másnapra sem érkezett meg:Bemegy az ember a lakóhelye közeli, elegáns, rózsadombi gyógyszertárba, hogy a szokásos, közepes árfekvésű vérnyomáscsökkentőjét kiváltsa. A főasszisztens…..
 Június 2-án, csütörtökön közleményt adott ki Lendvai Ildikó, a Magyar Szocialista Párt parlamenti képviselője, az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil és vallásügyi bizottságának tagja. Ebben a Médiatanács rádiós pályázatok lebonyolításával kapcsolatos…..
A Viasat realityje csöcs- és farokvillantásban jóval a megszokott hazai átlag felett teljesít, ráadásul még vicces is, csak ajánlani tudom a trash-reality műfaj rajongóinak. Ez a jelenet az egyik eheti adásból származik. ..
IndyanaJones 2011.03.29 14:59:25
@bl: Igazad van!
Sajnos nem bízom abban, hogy a MAGYAR NÉP valaha is felülkerekedik ezen.
A "felülkerekedést" magamon kezdtem: 5 éve kidobtam a tévém a francba!
Önkritika: akkor mit keresek most itt?
Hát igen...
IndyanaJones 2011.03.29 18:16:30
@bl: Ok. Ebben is egyetértünk.
A TV valójában kikapcsolható. És a problémát nem a műsorkészítők "generálják", hanem azok, akik nem nyomják meg ilyenkor a távirányítón a "KI" feliratú kapcsolót. És inkább megbeszélnék a családi dolgokat a házastárssal, esetleg lehetne mondani a gyereknek egy mesét. Bár ezek elmaradnak, és a gyerek is a Móúnikán nő fel...
Ez a műsor (ÉdenH)is olyan, mint a többi: "igény van rá". Tök mindegy, hogy az igényt megvolt-e, vagy sem. Az elmúlt években generálták ugyanezek a TV-k.
Anyósom (akit és speciel szeretek) iszonyatosakat tud dühöngeni egy-egy híren, miközben nézi a tévét. Pedig csak egy dolgot kellene tennie, és azt bizony nem teszi...
A távirányítón kérem ott van az "OFF" gomb! Ennyi!
IndyanaJones 2011.03.30 09:43:38
@bl: Sajnos ez nem egy direkt megfogható dolog.
Mindenki tudja, hogy a magyarországi média (is) bizonyos "befektetői körök" tulajdonában vagy vezetése alatt van. Amikor ezeket a "vezetőket" felelősségre vonják bármilyen egyértelmű bűncselekmény miatt, akkor azzal védekeznek, hogy ez "rasszizmus". És miután jól kivédekezték magukat, bosszút is állnak.
Én is médiában dolgozom, és látom a tendenciát.
Nem lengetem a karom, és nem járok fehér fűzős bakancsban. De ettől még úgy gondolom, hogy nem kéne külföldről diktált "álkultúrát" majmolnia a "tévéállomásoknak".
Mondhatja erre bárki, hogy "erre van igény". Én pedig visszakérdezek, hogy "van helyette más?" Nincs.
Ezért gondolom, hogy az Éden Hotel is egy olyan műsor, ami helyett el lehet olvasni egy könyvet, vagy lehet ez idő alatt tanulni is. A tévé kikapcsolható.
De a végén mindig ott van a kérdés: miért nem kapcsolja ki a tévét senki?
Bizony, a néphülyítés az társasjáték, és a fent említett "médiaguruk" ezt nagyon is jól tudják. Nem hinném, hogy "megszállás" a céljuk, de mivel nagyon jó üzlet, csinálni fogják ezt a jövőben is.
Előbb-utóbb nagytotálban láthatunk délután 3 órakor homoszexuális jeleneteket is. A tulajdonost nem fogja érdekelni a bírság. Tízszer annyit fog kaszálni az egészen...

Üdv!
Tudjuk, hogy ez az egész tévé- és rádióvezéres találgatás kezd az iPhone-bevezetések körüli kínosan kényszeredett tippelgetésekre emlékeztetni, de úgy áll, Szalai Annamária ma megnevezi a két-két helytartójelöltet az MTI, a Rádió, az MTV és a Duna élére, akikből az…..
„A szórakozóhelyen ismertem meg a piercing nélkülit, azzal mentem haza, és az ikertesója (a piercinges) mellett ébredtem! Csinálnak ilyet az ikrek? Ez valami perverz hobby?” – vígjátékba kívánkozó kalanddal zárjuk a hetet: a srác egy alkoholgőzös diszkótúrán…..
Az amerikai reklámipar kimeríthetetlen forrása a vicces, meghökkentő, illetve totál debil reklámoknak, Benito kolléga mai találatát pedig tulajdonképpen mindhárom kategóriába be lehet sorolni, ezért is toltuk be menten. Arról van ugyanis szó, hogy az éjjel az ágyat telefingó…..
A tévé eleve káros ugye, ezt régen tudjuk, a szemünket nem ere a villódzásra találták ki, és kész, nem beszélve a járulékos cuccokról, a tévézés közben felzabált kaja és ledöngetett sör okozta elhízásról, valamint az általános elhülyülésről. A 3D-tévézés ezen…..
[FRISSÍTVE: 2010. 04. 13. 10:25]Az ilyen helyzetek miatt volt az M0 halálút, amíg nem volt középen fizikailag is elválasztva a két menetirány. Leadfoot olyan balesetnek volt szemtanúja, ami könnyen elkerülhető lett volna egy kis ész igénybevételével, meg némi odafigyeléssel.…..
„Ahhoz, hogy megnyerhessék a pályázatot, hazudni fognak nappal, hazudni fognak éjjel, és hazudni fognak minden hullámhosszon.” – olvasható annak a jelentésnek a záró mondataként, amelyet az egykori  Phare-programmal kötött támogatási szerződés részeként…..
IndyanaJones 2009.11.24 21:08:28
@Strici: Ez nem összeesküvés, ebben igazad van! Egyszerűen gerinctelen féreg emberekről van szó!
Az ORTT-nél is, a Ságer Rádiónál is dolgoznak(tak) tisztességes emberek. Csakhogy, akik mindezt előidézték, azok nem azok...
Félretéve a származást és a vélt vagy valós magyarellességet - mindkét rádió nagy ívben szart arra, hogy EMBEREK hallgatják őket. Próbáltak "közízlést" (vagy inkább közízléstelenséget) "formálni"...
Példák: sláger morning show vagy jáksó.
Ha valaki azt mondja, hogy "erre volt igény", az hazudik! A régi tibeti közmondás szerint: "Ha egy légynek mindig csak szart adsz, akkor egy idő után ő is az illatos cukrot szarnak fogja tekinteni"
Igen, a Danubius, de legfőképp a Sláger is ilyen "szaradagoló" volt! Ismerősöm mesélte (még Danubius), hogy Bocskor tajtékzott, amikor letiltották a keverőpulton a mélyhang-kiemelőt - amit ez a majom előszeretettel tekert koppanásig.
Visszatérve a Médiatörvényre:
A végrehajtás és a betartatás a Kormányzat dolga lett volna. DE MIÉRT KELLETT ERRE EDDIG VÁRNI ?????????????
IndyanaJones 2009.11.26 20:13:21
@miriamele: Valóban, nem véletlenül írtam, amit írtam.
Sajnos ma mindenféle alaptalan indokokkal megszüntetik a nem közízlésrombolásra termett dolgokat, így a kultúrát is. Nem az "álkúltúrára" gondolok, hanem olyan dolgokra, ami tradicionális, értékkel bír.
Ilyen kultúrarombolást végez a média is, no nagyon kevés kivétellel. És "kivétel" alatt nem a győzikesóra vagy a Magyar Rádióban sugárzott "kortárs hangjátékokra" gondolok, ahol a férfi és női nemi szervek emlegetése mellett csak az istenkáromlás hangzik el gyakrabban.
Szerintem mindenkinek el kell dönteni magában, hogy lelkileg el akar-e cigányosodni, vagy sem.
Én inkább nem!
Nos, felhívtuk a figyelmet a H1N1 oltás veszélyeire... Ugyanakkor nem lehet tagadni, hogy az influenza létezik, legyen az normál szezonális influenza vagy sertés-, ill. újinfluenza, vagy akár az ILI kategóriába sorolt betegségek (Influensa Like Illnesses – influenzaszerű…..
Házasok vagyunk, gyerek nincs. Nagyon szeretem a férjemet, ő is engem. Rendes egzisztenciánk van, új vállalkozásunk már tervben , több közös üzletünk fut így is, érzelmileg is minden tökéletes. Kívánni sem lehet nála jobb, megértőbb társat. Szexualitás terén vannak…..
IndyanaJones 2009.08.14 14:53:52
@kacorka: "Ha a szex nem jó valakivel, akkor az a kapcsolat egyértelműen halálra van ítélve. "

Én pedig azt mondom: "Ha csak a szex működik egy kapcsolatban, az a kapcsolat egyértelműen halálra van ítélve"

A levélírónak pedig: szerintem a szex mással se lesz jó. Fel kell keresni egy szakembert, és kész. Magadtól nem fogod tudni megoldani, mert ez eddig is sikerült volna!
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Az Antagon újságíró blogon remekül szételemezték a Magyar Hírlap,a Magyar Narancs és az MTI tudósítását a galgagyörki esetről. Ha a 3 beszámoló közös elemeinek a száma ennyire minimális, nem kellene elgondolkozni, hogy ki és miért hamisította meg a tényeket? Újságíró az…..