Regisztráció Blogot indítok
Adatok
victorcreed

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
victorcreed 2016.12.17 09:13:03
@MrMundr: 46??? Az szép! Jól néz ki.
Szerencsére a különböző sportkamerák népszerűek a repülést kedvelők között is, ezért egyre több videó kerül ki a videómegosztókra bajba került kisrepülők - kényszerleszállást megelőző - utolsó perceiről. Véletlenül akadtam rá egy nagyon érdekes videóra, ami a pilóta szemszögéből mutatja be ezeket a…..
victorcreed 2016.12.06 17:06:35
@cardiobascuralis 2: Vicces milyen magabiztosan írod a butaságokat. Mondom ezt, mint közforgalmi pilóta. Pont az ilyenek cseszik szét a szakmai blogokat, csajoznak úgy, mint valaki, aki ért hozzá, miközben a legtöbb, ami érintkezésed volt a repüléssel az egy meglepkek.hu-s szülinapi Cessna-s sétarepülés lehetett. Nem is fűzök többet hozza, mert olyan önhitten adod elő, hogy erre a mélységre szakmabeli nem megy le.
Természetes, hogy mindenki próbálja így vagy úgy egyedivé tenni a saját autóját, de vannak akik ezt úgy érzik minden „erkölcsi” határon átivelő módon valósitják meg. Lehet ez egy önkifejező eszköz számukra, lehet ez a belső zűrzavaruk kivetülése, de kérek mindenkit, hogy ha ekkora a baj inkább…..
1968. A 2001: Űrodüsszeia forgatási szünetében  ..
victorcreed 2016.10.17 07:19:00
Meglátogattuk szegény Samsung vetélytársait, hogy megkérdezzük, mit szólnak a Note 7 tragédiájához. A várakozásoknak megfelelően igen visszafogottan reagáltak Az LG-nél kifejezetten szomorúak voltak  ..
victorcreed 2016.10.12 10:10:05
Olvasónk az Oázis Computert szidja nagy hévvel, de egyáltalán nincs igaza. Tanácsadóink pontosan leírják, hogy miért járt el teljesen jogszerűen a cég. A szabályozás egyértelmű, úgyhogy érdemes megfontolni, mielőtt áfá-s számlát kérünk a gyereknek rendelt Legóról vagy a nagypapa fúrójáról. Kedves…..
Jack Nicholson ma már fogalom, színészlegenda, pop ikon, akit tényleg bárki felismer. Persze nem volt ez mindig így, hiszen valahol el kell kezdeni a legendává válást és szerencsére általában vannak ezekről a pillanatokról remek fotósorozatok. Most is volt, belefutottam, és mivel…..
Kevin Peter Hall ( Predator) így nem túl félelmetes. Stan winston csapata és Hall. Készül a Predator fegyvere. Arnie és John McTiernan ( rendező) Promó kép 1. Promó kép 2. Arnie és a dublőrei McTiernan és a színészek hangolják a…..
Andrej Romanovics Csikatilo az egyik legismertebb szovjet sorozatgyilkos. A rosztovi rém néven is ismert ember 1978–1990 között 53 bizonyított gyilkosságot követett el. Ő maga 56 gyilkosságot ismert be, de a nyomozás adatai szerint az áldozatok száma elérhette a 65-öt is. A gyilkosságok nagy részét…..
victorcreed 2015.10.04 08:27:06
@abcd1234: Teljesen el vagy tévedve. Válogatás nélkül végeztetett ki embereket. Kicsit nézz utána a dolgoknak szerintem.
  ÉS EGY KIS ÉRDEKESSÉG( lentebb) : Ki ez a fiú, amikor nem is volt a filmben? Igen, eredetileg Marty szerepére... ....Eric Stoltz színészt szerették volna... ...de mint láthatod nem vált be, túl komor lett volna... ....és hiába őrült annyira Michael J. Fox tette…..
A végére két poénos gif video, milyen jó hangulatban vették fel a film kulcsjelenetét... ..
victorcreed 2015.09.25 12:29:39
Szétrobbant az internet az excentrikus énekesnő legújabb mutatványától. Saját megítélése szerint a neccruha kifejezetten szexi és ő vonzó benne. Instagramján osztott meg néhány felvételt, amin jól látható teste szinte valamennyi négyzetcentimétere. A huszonkilenc éves…..
A Yachtzoo által bejelentett 135 méteres Atom méltó lesz a nevéhez, az első képek alapján igazán szuper kis darab lesz – már ha a kis jelző nem sértés egy olyan jacht esetében, amelyen egyebek mellett két helikopter-leszálló is lesz. (fotó yacht-zoo.com) A Yachtzoo az Atomot az…..
victorcreed 2015.07.14 15:11:37
@Nemfajtalan srác: Látszik sok fogalmad nincs erről...a 18 csomó pont 6 csomóval több, mint pl. a Dunán is cirkáló Scenic Jade hajó sebessége. Ezek nem versenyautók. Ez egy 135 méter hosszú hajó.
Az iPhone és a Galaxy háborújában csak azt nem vágják a másik fejéhez a rajongók, ami nem létezik, és bármennyire is cél a világbéke, a két tábor nehezen nyugszik. A Samsung beerősített, és az S6 premiernapján mindenki megcsodálhatta az osztott kijelzőt, az egyszerűsített…..
Néhány napja leltem rá gépemen újra erre a szép fotóra, ami egy Tu-144-est ábrázol Ferihegyen. Itt az idő, hogy megismerjük egy kicsit közelebbről is ezt a repülőgépet, aminek fotóját először a DELTA című tudományos műsorban láttam a műsorvezető, Kudlik Júlia háta mögött. A szovjet szuperszonikus…..
victorcreed 2015.06.10 09:19:08
@johnibyg: Na, látom a butaság hamar megragadt és saját életet él.

Akkor tisztázzuk:

A jelenség a Pompázs. Ha egy hajtómű pompázsol, azt le kell állítani, mert különben tönkremegy. Ezt veszélyeztetésnek hívják. Azt elhiszem, hogy anno volt ilyen párszor, de ez nem egy "ezt a módszert jelenleg is alkalmazzák a pilóták" kategória.

A turbóprop hajtóműre, amit fent írsz - Su-27 legendázás - egyáltalán nincs hatása egy másik gázturbinának, mivel egész más a működési elve.

"Mindkét csapat betojt ott fenn, jenkik azért, nehogy kapjanak ezért egy rakétát, a szovjet pilóta pedig, hogy le tudjon szálni "

Erre meg már kár is az időt fecsérelni.
victorcreed 2015.06.10 17:47:16
@SzBzS: Érdemes lenne a személyeskedés fogalmát kicsit jobban körbejárnod. Az lett volna személyeskedés, ha leírom az őszinte véleményem, de erre nem került sor, csupán méltattam az autentikus forrásból származó hihetetlen tudásod, ami kimerült a vietnámi ismerős legendázásában.

De tudod mit? Igazából nem is érdekel, hogy mit legendázol össze, 600 órás tudásodat mint aduászt előhúzva. Annyira nevetséges, hogy ezt rántod elő mint bizonyíték, hogy akkor nem baromság amit írsz. Meglepődnél, ha tudnád én miből merítem a tudást a hozzászólásomhoz, de nekem nem küldetés veled vitatkozni és villogni a szakszómmal. A pilóták tudják miről beszélek, te meg úgyis érzed.

Sok sikert, kevés oldalszélt a leszállásaidhoz! :)
victorcreed 2015.06.10 17:50:13
@...khm...: Ha egy hajtómű pompázsol, de úgy becsületesen az vagy leáll, vagy le kell állítani. Magától nem hagyja abba. Pompázst sok dolog idézhet elő, de ritka, hogy attól elmúlik, hogy leveszed a gázt...Szóval én értem, hogy ezt írja a wiki, de kissé más a gyakorlat. De köszi az észrevételt!
  A luxustól könnyű megcsömörleni. Amikor napok óta olyan autók veszik körbe, amelyekből otthon egy is megállítaná az életet, eltelik az ember. Tudják, jó dolog a rántott csirkemell, de ha napokig csak azt eszik, valahogy már nem is olyan finom. Hogy egy kicsit csökkentsem a…..
victorcreed 2015.05.25 01:00:27
@vague.bale: Pontosan!
A nindzsa harcosok tökélyre fejlesztették a lopakodást és az álcázást, így tökéletes fegyverré csiszolták testüket. Az ellenségeik soha nem tudhatják, honnan csap le rájuk a halál. Emiatt nem is tudni, hogy ki lepődött meg jobban: ő, vagy a terepmotoros, aki áthajtott rajta.…..
victorcreed 2015.05.15 12:44:43
Mostantól új festést kapnak a Wizz Air gépei, a hangárból kigördült első példányról ki is került a netre néhány fotó. A lilának reszeltek, helyette jött a kék, de nem ott, ahol eddig. Alul lehet szavazni, hogy tetszik-e. Az első hírek fél éve jöttek, hogy változás lesz,…..
Egyelőre kevés a konkrétum a Germanwings fapados légitársaság Barcelonából Düsseldorfba tartó járatának keddi katasztrófájával kapcsolatban, ugyanakkor kimondhatjuk, a tragikus esemény sokkolta a repülős és a civil társadalmat. A repülés a legbiztonságosabbnak tartott…..
victorcreed 2015.03.25 18:05:04
@ubu1: ugye nem kell elmondani, hogy ez nem igazi?
victorcreed 2015.03.25 18:24:06
@ubu1: ez a video,amit linkeltél. El ne hidd, hogy igazi.
victorcreed 2015.03.27 06:09:42
@enpera: :D
Egy nappal a Germanwings-katasztrófa után rengeteg kérdés merülhet fel az ijedt utasokban. A kommentekben talált felvetések és a nekünk küldött levelek alapján összegyűjtöttük a legfontosabbakat. Van amire nem lehet még pontos választ adni, de az majdnem biztos, hogy a foglalások…..
Nem először és vélhetően nem is utoljára állapítják meg tudósok, hogy az alkohol sokkal veszélyesebb, mint a drogok és halálozási rátája a sokszorosa a különböző kábítószereknél. Egyelőre azonban még ott tart a világ, hogy a legenyhébb drogokat is, például a…..
vagyvagy Puzsér vagy Hajdú? 2015.02.26 11:27:45
Puzsér Bírom a faszit, mindig megmondja a frankót. Pont leszarja, hogy ezért beperelik, és igaza is van, miért ne lehetne véleménye a médiagenyókról? Nem mások szerencsétlenségéből akar hasznot húzni. Nem butákat kérdez, hanem okosakat mond. Ossza csak Hajdút,…..
victorcreed 2015.02.27 10:28:22
Michael Caine hazánkban is megjelent, roppant szórakoztató életrajzi könyvében, a Michael Caine: Egy angol úr Hollywoodban című kötetben rengeteg érdekességet találhatunk nemcsak a brit színészről, hanem az általa megismert és tisztelt emberekről is, például Heath Ledgerről,…..
Bárkivel beszélgetek mostanában az órákról, amikor szóba jön a Swatch márka, általában mindenkinek ugyanaz a reakciója: "Igen, emlékszem, a 90-es évek elején mindenki meg volt őrülve a Swatchokért." Majd rögtön utána megkérdezik, hogy létezik-e a márka, vagy hogy a Swatch…..