Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyvKodR

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó: „Gazdagságot zabált, most aztán kihányja, testéből az Isten újra kihajtja. Vipera mérge volt, mit magába szívott, és ami megöli, kígyó fullánkja lesz. Nem nézhet vidáman olajpatakokra, sem a tejjel-mézzel tele folyamokra. Visszaadja, amit nyert, nincsen örömére, s mit…..
konyvKodR 2014.11.20 14:25:40
@_iMaginer_:
Nna… a Szörnyszülöttek I.-ben (1.3) említett hasonló hiba nem Ad Astrás volt :D Szóval már nem is egy, hanem két kiadó. Szép, szép.
konyvKodR 2014.11.21 16:37:29
@Dworkyll:
Hogyhogy az Adobe sara? Az, hogy az InDesign epub export úgy rossz ahogy van, az nem kérdés.
De az, hogy senki ne vessen rá egy pillantást a „kész” szövegre, az, hogy egy sima export után rögtön értékesítenek egy könyvet, az, hogy egy értékesítőhely nem nézi át, az kinek a sara?

Ne haragudj, de kommenteddel ismételten megerősíted az embereket abban, hogy „Ja? Bugos az InDesign? Hát, falura jó lesz…”

Abszolúte nem érdekes, hogy mi okozza a problémát. Olvasóként, fogyasztóként egyáltalán nem érdekel. Ne legyen benne.
Ha nem tud normális e-könyvet gyártani, akkor ne gyártson és (még fontosabb) ne adja el. Mert így egy lyukas fagarast sem ér.
konyvKodR 2014.11.21 19:17:25
@Dworkyll:
;) Már rég nekimentem az erdőnek.
1. Érdekes amit mondtál, mert én csak az idén legalább 80 InDesignal készült könyvet néztem át _nagyon_ alaposan (kb. sorrol sorra) és italicnormal ragadásra nem emlékszem. Ligatúra utáni szóközre már igen. Lehet hogy valamelyik verziót érinti.

2. Elfogadom az érvelésed. És talán öt sör után még egyet is is értenék veled. Igaz is, apró hibákon ne akadjunk fenn, örüljünk, hogy egyáltalán van e-könyv. Olyan amilyen, de van.

Vannak sokkal nagyobb és komolyabb problémák (és problémás könyvek). Fókuszáljunk inkább azokra.