Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Internetszabadság Párt

14 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Internetszabadság Párt 2015.02.25 21:55:25
Akkor.Amikor Stockholm-szindróma 2015.02.25 20:18:19
..
Megmozdul az ország: neked is itt a helyed! ..
Hiszen ma van az Internetes Vásárlás Napja! Mi akciókkal ugyan nem, de egy ide illő - Metropol újságban - talált infografikával kedveskedünk nektek:   ..
1848.... 1956.....2014 (?) A magyar szereti a szabadságot. És ki is vívja azt magának.   ..
Internetszabadság Párt 2014.10.25 13:29:16
@Menekülés Mutyisztánból: hello, persze, azt senki nem mondta, hogy CSAK ez a 10 pont fontos, vagy nincs még több fontos kérdés a témában, de valahol el kell kezdeni, nem?
Internetszabadság Párt 2014.10.29 15:43:58
@annamanna: köszönöm ezeket az értékes gondolatokat. Szívesen olvastam őket, még akkor is, ha egy-egy árnyalattal nem teljesen értek egyet. Jó volt megismerni a véleményedet! Nézz erre máskor is! :)
Internetszabadság Párt 2014.11.07 17:55:57
@Behajtó70: rosszul gondolod, és ami rémületes, az a te ostobaságod, és korlátoltságod, hogy azt hiszed, minden ami nemfidesz, az automatikusan ballibsi... hát nem, aranyapám, nagyon nem....
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Ma hajnali tippem elég gyorsan bejött: Orbán gyakorlatilag visszavonta az internetadó tervezetét. Logikus, az adott pillanatban pontosan optimalizált döntésről van szó, amiről most szólnék, az a körítés illetve az esetleges következmények, lehetőségek. Sokan vélik úgy, hogy…..
Internetszabadság Párt 2014.11.01 16:57:55
"Ebben a formában" nem lesz netadó - jelentette be Orbán a Kossuth rádióban reggel, helyette kapunk egy újabb nemzeti konzultációt. Az ebben a formában persze sok mindent jelenthet. Jelentheti azt, hogy egy felpuhított javaslattal - és persze egy konzultációval erősen megdolgoztatott…..
  Drága híveim, kedves imádóim! Hát szép dolog ez? Kicsit kihúzom a lábamat és máris megy a cirkusz? Arra jövök haza, hogy beszartam, mert el akarjátok venni a hatalmamat? Normálisak vagytok? Hát hiszen minden úgy lesz, ahogy ti akarjátok, kedveseim! Mindent meg tudok igérni,…..
Na mire ébredek? Na mire? Hát a pénteki mantrára. Kérdezném tisztelettel miniszterelnök úr: jó volt az a sör ott Svájcban? Én úgy látom, hogy arra mindenképpen jó volt, hogy hazajöjjünk, és elmenjünk lejteni egy pávatáncot a Kossuth rádióba. Azt olvastam ma reggel a magyar…..
Varánusz Viktor kapitulált 2014.10.31 11:30:57
Győzött a népakarat, avagy a Gondos Vezető meghallotta a nép szavát, kukába került a netadó. (via) Tekintsünk most el attól az apró, gusztustalan kis szépséghibától, hogy adót kivetni vagy visszavonni minálunk Orbán Viktor egyszemélyi döntésén múlik, és örüljünk egy…..
És nem is akármilyet! Miután ma reggel nagyhirtelen a kedves vezető - aki nem kommunista, csak gyűlöli az extraprofitot - bejelentette, hogy szintebiztosancsaknemteljesentalánvalószínűleg eltörli az Adót, Amit Nem Is Úgy Hívnak, Csak a Hülye Nép Másképp Nevezte El, dajcstomi, a…..
Felmerült az igény, hogy a sok randi és kapcsolati problematika mellett, gyakorlati útmutatók is kerüljenek a kínálatba. Mert ugye, valami rögös úton módon eljut az ember holmiféle találkáig, most nem mélyedünk bele, hogy hanyadik beszélgetés meg levél meg elég húzódozás…..
A mai internetes sajtó - miután rádióbeszédet intéztél hozzánk, a "Néphez" - megkönnyebbült sóhajjal jelentette be, hogy: meg azt is, hogy:     Akkor most, kedves Viktor, ha még most sem értenéd, ezúton jelzem, a tüntetők nem azt mondták, hanem azt, hogy:     De…..
Megkaptam hosszú faxodat, melyben tanácsomat kéred a nálatok kialakult helyzettel kapcsolatban. Először is Vitya! Azért mert együtt paksolunk, nem kell minden csip-csup ügyben engem zargatni, elég gondom van az Euróázsiai Unió létrehozásával. Tudod, hogy azt mondtam, hogy 2015-re…..
Internetszabadság Párt 2014.10.30 19:17:02
@dr kíváncsivagyok: csak nincs rá szüksége.... még ...egyelőre.... egyébként meg ami nekünk az internet, az az orosz népnek a vodka.... ha lenne külön vodkaadó...na akkor bukna Putyin. De nincs, mert ő nem vágja maga alatt a fát - Orbánnal ellentétben.
Ide kattintva elérhető egy interaktív videojáték, melyet a netadó ihletett Hiába, no: a magyar ember kreativitásának nincs határa :) ..
Engedjétek meg, hogy röviden méltassam azt a politikai marketing terén nyújtott kivételes teljesítményt, miszerint viszonylag rövid időn belül nem is egy, de kettő olyan, egész életérzést, politikai programot magába sürítő, ráadásul frappáns módon egyszavas jelmondatot…..
És persze nálunk már nincs észt nagykövetség..... ..
Most már elég! A magyar nép nem kiskorú. Magától, külső segítség nélkül is ki tudja nyilvánítani, hogy kiből, és miért van elege. Nem kell ehhez levitézlett főpolgármester, sem függetlennek tűnő, de nagyon is egyoldalú tengerentúli "jóbarát":   De a nagyon pártatlan…..
Internetszabadság Párt 2014.10.28 12:04:47
@$$$=$$$: no, ez egy teljesen korrekt felhívás, abszolút egyet lehet vele érteni.
Internetszabadság Párt 2014.10.28 12:06:27
@Pop40: várd ki a végét...
ha a Fidesz ilyen fafejű marad, nem a fél, de lehet, az egész város fog egy kicsit "átrendeződni".....
Jobbegyenes Hamis Gulyás 2014.10.27 18:26:42
Nos, minden jel arra mutat, hogy a kormánypártokban nem a józan ész, hanem a csakazértis, dafke befeszülés győzött. Kocsis Máté szerint a Fidesz "nyitott a vitára", de úgy néz ki, pont annyira, mint az országgyűlési, vagy az önkormányzati kampányban, ahol ugye semmilyen…..
Jobbegyenes Sárga lap 2014.10.27 12:32:38
Jöttem, láttam, tüntettem. Amit láttam, annak egy része nagyon tetszett, egy másik része meg nem. Tetszett, hogy sokan voltunk. Hogy sokfélék voltunk, mégis meg tudtunk mozdulni egy ügy érdekében. Hogy határozottak voltunk. Igazából azzal sem volt semmi gond, hogy pár monitort…..
  Internetadó Best Of folytatása, de itt már csak képek lesznek, beköpések nem.                                                   ..