Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H2 bomba

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három nappal a jogszabály életbe lépése előtt derült ki, hogy a világörökségi területen lévő boltokra is kiterjesztették a kötelező vasárnapi zárva tartást. Eztán vasárnaponként nem találnak majd nyitva lévő boltot a turisták a Váci utcában. A jogszabály-módosítás…..
H2 bomba 2015.03.14 19:56:27
@rcfan: És ha valaki vasárnap akar dupla fizetésért alkalmazottként dolgozni azzal mi a baj?
"Te hol voltál, amikor Simicska fullba nyomta a kretént?" Így fogunk visszaemlékezni 2015. február hatodikára kocsmapolitizálásba hajló baráti sörözéseken. Szókimondó szövegek jönnek, de tényleg ez történt pénteken. Simicska Lajos ledobta a gecigránátot azokban a telefonos…..
H2 bomba 2015.02.08 08:08:22
@anyo05: Akkor mond meg kérlek ezt hogy kéne tálalni? Ez egy normális politikai viselkedés a 21. század Európájában, hogy egy miniszterelnök és az Őt azzá tevő pénzmágnása kibassza a biztosítékot, hogy öreg a faszért csinálunk itt egy afrikai banánköztársaság dijtatúrát, ahol rohadjon neg mindenki aki nem nyalja ki a földesúr szaros seggét, és ajálnja fel a lánya szüzességét a politikai kiskirályoknak. Valóban igazad van, semmi nem történt tényleg olyan mintha Norvégiában lennénk, csak a ballib sajtó egy Geci.
Meddig cseresznyézik még egy tálból Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin? Valószínűleg addig, amíg valaki le nem vizeli a cseresznyét, így sem az orosz elnöknek, sem a magyar miniszterelnöknek nem lesz kedve a tálba nyúlkálni.       Fotó: nepszava.com Lázár János szavaival…..
H2 bomba 2014.12.18 17:11:16
@Ma Baker: Tehát akkor az eddigi beruházások esetleges meghiúsulásáért is csak Orbán meg Putyin lehetnek a felelősek. Véletlenül sem azok, akik ennek keresztbe tesznek.

Miről beszélsz? Nézd már meg, hogy az elmúlt húsz évben mennyi beruházást csináltak itt az Amcsik meg az Eu országai, és mennyit az Oroszok. Szerinted ha borul a rendszer akkor ki a fasz fog itt segíteni majd, az Orosz vadkapitalista diktátor maffiózok akik alatt 100 millió ember szarabbul él mint nálunk Borsodban az átlag. Oroszország GDP nek 2/3 a az olaj exportból 1/3 a földgázból és az ásványkincsekből van. 0 ipar 0 termelés. Tőlük függni biztos jobb mint a Németektől vagy az Amcsiktól nem.
Teljesen elment az esze annak, aki azt hiszi ha az Oroszoknak térdelünk összeveszve a nyugattal, majd itt jólét lesz. Elmebeteg banda
H2 bomba 2014.12.18 17:41:12
@maxval birca szerkesztő: Szerintem Orbán vezeti Putyint, csak ezt még kevesen látják, mert sokkal erősebb és elfogadottabb vezető, akit az USA összes államában csak retteghetnek, mert olyan gazdasági növekedést, amit ő elért pár év alatt, senki nem tudna utána csinálni, miközben a személyes vagyona sem nagy, csak annak tüntetik fel.
Aki ezzel nem ért egyet, azt mindet az USA fizeti.

Öregem ez nem semmi. Ezzel bekerülsz a Guinness rekordok könyvébe az tuti. Szerintem ekkora baromságot nemhogy Európában de még a bolygón se mondott senki. Pataki Atis kajmánufós villamos hablatya kutya fasza ehhez képest. Talán a Széles féle " ki lehet kapcsolni a gravitációt hiszen az ufok kiszokták" lenne ekkora. Azért gratulálok nyertél, ez ellen nincs ellenérv.
Lakner Zoltán találata. Na nem mintha nem lett volna egyértelmű a hazugság mindenki számára enélkül is, de jó így látni, ennyire egyértelműen megcáfolva, minden orbánista orra alá dörgölhető formában: // BejegyzésKötöttségek nélkül által ..
H2 bomba 2014.12.10 21:46:51
@zobod: miért van az hogy, minden regnáló kormány elcseszett intézkedését, politikusainak önérdekű korrupt lopását, hatalomhoz való erkölcstelen úton történő ragaszkodását az emberek szemében legitimmé tesz az előző kormány hazaárulása?
H2 bomba 2014.12.10 21:55:08
@zobod: "nem akarom lebecsülni egyes polgártársak egzisztenciális nehézségeit, de azért annyira csak nem nagy a gond, mint amilyennek beállítod, mert a fidesz sorozatban megnyer minden választást"
Mert egyetlen épkézláb politikai párt nincs jelenleg akiben megbízna a nép. Ez azonban nem jogosít fel senkit hogy, lopjon, csaljon, hazudjon, összevesszen a világ összes országával a saját elvakult hatalommániás, zsarnok diktatúrát kialakítson ahol nem a tudás, szorgalom, becsület az alapérték, hanem a mutyi, koma talpnyLó sógor. Ez a módszer kb 50 évvel repíti vissza az országot gazdaságilag és erkölcsileg
H2 bomba 2014.12.10 20:24:15
@zobod: "hogy van-e elég jövedelme egy embernek, annak az egyén saját felelősségének kell lennie, nem az állam, vagy az anyagilag jobban állók felelősségének"
Ez egy óriási bullshit amit álítasz, ez konkrétan a rabszolgaság, az elnyomó diktatúrák de leginkább az őskori társadalmi berendezkedésre igaz. Az államnak igen is felelőssége, hogy a nagytőke hogy szipolyozza ki az alkalmazottait. Igen is felelőssége, hogy versenyszabályozást hozzon létre, mert a koncentrálódott hatalommal és tőkével rendelkező gazdasági társaságok különben tejhatalmú urakká válnának, akik bármit megtehetnek. Ha gépfegyverrel vagy korbáccsal kényszerítenek elmaradottabb tömegeket éhbérért dolgozni és ezen egy réteg gennyesre keresi magát az szerinted a dolgozó felelőssége? Szerintem ezt gondold végig mégegyszer.
Mit csinál az átlagos megélhetési kormánydolgozó, amikor élő egyenes adásban két nap alatt kétszer csinál hülyét magából? Fábián Barna esetében nem tudom a pontos részleteket, de mindenesetre a köztévénél elkövették azt a példátlan takonygerincűséget, hogy meghívták…..
Nívó Viktor nem érti... 2014.11.28 19:54:37
Orbán Viktor nem érti, miért fogy a Fidesz szavazótábora.  Semmi baj, gyere, Viktor, elmagyarázom. Nagyon egyszerű. Az átlag magyar állampolgár meglehetősen közömbös. Nem érdekli, ha milliárdok mennek ki az államkasszából hülyeségekre, nem érdekli a korrupció, nem érdekli…..
Miután nem eléggé megérdemelten megkapta a nemzet sportolója címet, már úgy gondolja minden meg van neki bocsájtva, minden el van neki felejtve. Végül is semmi különöset nem tett a doktori címét másolt anyaggal megszerző egykori álamfő, csak ami kormánypártban naponta…..
H2 bomba 2014.11.29 17:00:22
@babraba: hát te most tényleg Viccpalit hasonlítod Amstronghoz? A két ember között annyi a különbség mint egy falusi lakodalmas zenész meg Pavarotti között. Amstrong alázata a sporthoz összehasonlíthatatlan egy gerinctelen végrehajtó droid viselkedésével.
A fideszes szakértő egyik igen veszélyes alaptípusa a látszatkritikus körberöhögő. Azt mondja magáról, hogy konzervatív gondolkodású, a kormányzati irányvonallal alapvetően egyetért, de szakmai hitele fenntartásának céljával számos kritikát is megfogalmaz. A furmányosabbak…..
H2 bomba 2014.11.18 11:37:32
@susu64: ja Pajtás neked akkor mik a tények? Itt minden politikus szerinted fedhetetlen? Csak a közért dolgozik, a hazájáért és a nép jólétéért? Ezt látod? Mindenki csak a szín tiszta igazat mondja? Az egész világ az ellenségünk? Bocs az azeri baltás gyilkosok nem. Senki egy kúrva fillért nem vett el a közösből? Sőt a saját vagyonát felajánlotta a népnek? Hol élsz te? Mivel mosták át az agyad. Nem leszünk következmények nélküli ország? Mutass egy kúrva vezető politikust az elmúlt 25 évből aki sitten van, ja mer kéz kezet mos alapon, ha ők loptak mi is? Pont az ilyen hithü seggfejek miatt lesz itt kúrva nagy diktatúra és szabadrablás mint amilyen te vagy. Gratulálok.
Természetesen. Annyiban legalábbis biztosan, hogy a jelenlegi viselkedését megnyugtatóan visszaszorítsa, ám mivel ez egyenlő lenne Orbán személyes céljainak kudarcával, gyakorlatilag az orbánizmus végét is jelentené. A miniszterelnökünk viselkedésének egyetlen legfőbb…..
H2 bomba 2014.11.16 11:48:36
@polyvinyl: elképesztő, mennyire hiszel a jelenlegi diktatórikus tekintélyelvű, hatalomhajhász, hazafiatlan regnáló politikusoknak. Egyetlen kérdésre válaszolj légyszives, hogy a picsában van az, hogy egy 2/3 al rendelkező bármit megtehetek kormány vezetése alatt, egyetlen egy vezető politikus az elmúlt 25 évből nincs számonkérve és megérdemelt módon leültetve. Pedig a jelszó: "nem leszünk következmények nélküli ország" Nyomod ezt a ballibsik a rohadt árulók, mindenért ők a hibásak arogáns sztorit. Azt magyarázd meg nekem a Gyurcsány a Demszky és a többi mocskos gazember miért nincs még börtönben a szuperdemokratikus igaz hazafi elitpártod által elitélve? Ja mert kéz kezetmos alapon a politikusaink 25 éve lopják szét az országot és beleköpnek a pofánkba hogy rohadjunk csak meg ,te meg ennek örülsz. Gratulálok
H2 bomba 2014.11.16 12:04:26
@polyvinyl: és arról mi a véleményed amikor a Deutch Tomit a bordélyházból kifele kapták el. Ja ő csak eltévedt véletlenül mi? Szánalmas hogy a véleményed szerint minden Fidesznyik politikus a megtestesült jó aki a hazáért és értünk van, mindenki más hazaáruló mocsok galád. Hol mosták ennyire át az agyad, én is elmennék, hogy végre legyen egy kis örömöm a politikában. Nem veszed észre, hogy 100 éve szopatnak minket a vezetők a saját jólétük érdekében.
Hétfőn órákon át nem voltam netnél, úgyhogy Vida Ildikó és André Goodfriend találkozása, a második hullámban érkezett "Tolmácsot szeretnék kérni"  és az épp akkor induló mémáradat egyszerre ért el az este. Három kérdés kezdett el járni a fejemben: mit lehetne ebből…..