Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Broáf az egész világ

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
Broáf az egész világ 2018.09.15 18:56:19
@Darth Revan:
"legalabb a bunko dohanyosok hamarabb megdoglenek en meg enekelve tancolhatok a sirjukon."
Nem biztos ám. Lehet, hogy téged a világméretű benzingőz visz a sírba. Gondolom kocsival közlekedsz még a klotyóra is .
De esetleg egészségesen fogsz talpat feldobni.
Egy 18 éves srác ismerte fel először a BKK által frissen bevezetett jegyrendszer hibáit és jelezte is a BKK-nak. Cserébe feljelentették, a rendőrség éjjel ment érte. Tüntetés szerveződik mellette és a T Systems és a BKK FB oldala tele lett kritikus kommentekkel. Közben a bkk.hu elérhetetlenné vált...
A Margitsziget jelenleg nem igazán jól megközelíthető része Budapestnek. A legtöbben talán a 4/6-os villamos révén érik el a déli szigetcsúcsnál, az északi részen viszont nincs megállója az 1-es villamosnak a szigetnél. A Duna "koronaékszerének" is tekintett Margitsziget elérhetőségét éppen a Duna…..
Tizenhat ember, legtöbbjük diák. Ennyien haltak meg a veronai busztragédiában. Még nem tudni, ki, vagy mi volt a felelős, de a magyar kormány elintézte, hogy még egy ideig a tragédián csámcsogjon mindenki az egyéb, neki kellemetlen ügyek helyett. A gátlástalan, érzéketlen pofátlanság szókapcsolat…..
Broáf az egész világ 2017.02.16 17:56:01
@felső határ nincs:
Megértem az esetleges leendő választásod.
Buta vagy. Nem "télleg", hanem tényleg.
Broáf az egész világ 2017.02.16 19:33:56
@fda:
Van akit, amit nem kell mocskolni. Eleve szánalmas.
Paks2-ről, a sok stadionról, a maguknak megszavazott többmillkós fizuról az emberek (civilek) adójából, arról miért nincs konzultáció?
Egyre több helyen bukkannak fel a dizájnos kis töltőállomások a város különböző pontjain és a plázák parkolóiban. A szombat esti sörözés közben is el-elkaphatsz egy taxit, aminek vicces kis konnektor van a tetején. Pedig az autó nem villamos, sőt, nem is troli, szóval mire is jó ez az egész?..
Nem tudtok ti örülni semminek, az a ti bajotok. Timi fánkozója a gyerekeknek akart segíteni. Azoknak a tehetősebb csemetéknek, akiknek az anyukája nem bír fánkot sütni, mert üzletei vannak meg karrierjei több, és a hosszú műkörmei beleakad a sütés közben. De viszont ezek a gyerekek gazdag háttérrel,…..
Broáf az egész világ 2016.10.15 16:18:37
@Jakab.gipsz:
A probléma a válság utáni receptció, az ánusz arcú funk-y
Rogán Antal, aki korábban a "luxusbaloldal" bélyeggel támadta politikai ellenfeleit, a keddi IMF tárgyalások előtt még gyorsan megmerítkezett a bulvárban. A provence-i nyaralásáról visszatérőben küldött egy kedves képet a Blikknek, amin a családjával egy hattyú alakú…..
Broáf az egész világ 2016.10.13 06:42:30
@apanna:
Kupak mondás: "A magánszféra attól magánszféra, mert magánszféra."
Esetleg a WC-n.
De nem a közszereplőknek a közpénzen élősködőknek.
Reklámfogás Hülye vicc 2016.09.26 06:50:00
Viszonylag kevés hirdető meri lehülyézni a vásárlóit és/vagy ügyfeleit, de a Diesel a képünkbe vágja az igazságot. "Be stupid", azaz "Légy hülye" mondja a szlogen, ezen a szintén hülye képen. Amit itt látunk, az diplomatikusan is szólva is őrültség. Adott egy szavanna vagy…..
Broáf az egész világ 2016.09.27 17:36:00
Úgy tűnik, a KDNP vezérkara nem tud belenyugodni abba, hogy egyetlen önálló kezdeményezésük csúfos kudarccal végződött idén áprilisban. A vasárnapi boltzár amilyen értelmetlen, olyan népszerűtlen volt, ám a kereszténydemokraták most úgy érzik, a menekültkvótás népszavazási hullám hátán…..
Broáf az egész világ 2016.08.20 20:41:04
@gigabursch:
Ha csupán támogatni akarod, légyszi tedd anyagilag.
Pl. 70.000.- Ft. havonta.
Ha egyéb ésszerű magyarázatod nincs, más nevében egyébként ne tedd.
Pont.
Broáf az egész világ 2016.08.21 07:49:17
@KurucInfo Főszerkesztő:
Mint látom, nálad minden iskola zárva volt, minden nap.
A lipsizésed legyen inkább libsizés (nem liperális, hanem liberális, de szerintem fogalmad sincs a jelentéséről).
A lenének pedig két enn (lennének).
Tudta?
Ékezetes betűkkel ellátott klaviatúrát hét közben is lehet vásárolni?
A rendszeres futás gyakorlatilag egy életforma. Mint azt a Runner's World sok cikkében időről időre megírja, életed szerves részévé válik a futás iránti vágy és elkezded élvezni a mozgást. Olyan futót ugyanakkor, aki mindig ugyanott futna, még nem láttam: vagy a terepet, vagy az útvonalat, esetleg…..
Broáf az egész világ 2016.08.13 17:25:32
@Alick:
Aki a futáskor megőrül, annak pszichológusra is szüksége lehet..
Ha a futó elgázol egy kisgyereket és a szülő is megdorgálja, testi és lelki trauma érheti.
Felnőtt korában kamionos lesz, hogy biztosra menjen az addigra már csak a nyelvén csoszogó futónak nevezett egyénen. (bástya üti futót)
A "felfestés" nem felfestés. Azok a féknyomok.
A futó a futásra koncentráljon, ne a zenére a fülesében, mert elvonja a figyelmét, szóval balesetet okozhat.
Ha keskeny a pálya, relatív. Még lehet, kövér a futó. (kevesebbet zabál, nem kell "lefutni")
Aki nem bírja a 80-as tempót, a külsőben köteles mellúszásban haladni.
Igen, több futópálya mellett vannak figyelmeztető és veszélyt jelző táblák is , "frissen mázolva", "mélyrepülés", az a kifutó pálya. "aknamező", ott a tűzszerész hátán is olvasható, "ha futni látsz, kövess!".
Broáf az egész világ 2016.08.13 20:01:49
@Alick:
Nem látom, hogy csak futócipőben lehet felhajtani.
Tényleg igaz, hogy az emberiség kihalását a saját szabályai fogják előidézni.
Előbb - utóbb. De, mint látom, előbb.
Broáf az egész világ 2016.08.15 07:31:29
@DanteTM:
Az 5 dolog?
Egyetértünk.
Lázár János szépen óvatosan kezdi eláztatni Habony Árpádot. Nem előttünk, mert mi már tudjuk, hogy a miniszterelnök mindenek fölött álló tanácsadója nem ingyen őrizte a Szent Koronát, de lapot sem a saját vagyonából alapított, és az ibizai kiruccanásra sem három műszakban kereste meg a pénzt. Lázár…..
Nem, ez nem egy „okos” ping pong ütő. Ez egyszerűen egy ütő, de nem a hagyományos változatból. Minőségi és ergonómiai kialakítása a ping pong ütőkről alkotott fogalmunk újragondolására sarkall. Az egész azzal kezdődött, hogy két ping pong rajongó olyan ütőn törte a fejét, ami kényelmesen…..
Javul az idő, egyre többen sétálnak a parkban, ezzel párhuzamosan egyre többször fordul elő, hogy potenciális veszélyhelyzeteket kell megelőzni kutyasétáltatás közben. A poén: a bátor, sőt, magukat kutyabarátnak tekintő járókelők gyakrabban kerülnek ilyen helyzetbe, mint azok, akik félnek.  Nem…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
A 2010-ben megalakult Terrorelhárítási Központ története tele van hihetetlen sztorikkal. Összeszedtük a legdurvább eseteket, amelyeket el akartak tussolni. 1. 2012. április 20.: A TEK hatfős alakulata kábítószer-razziát tartott egy ismert budapesti melegbárban. A jelentés…..
Sikerült megtalálnunk és beszélnünk a kislánnyal, akit László Petra akarata és tudta nélkül rúgott meg. Ishtar egy 12 éves átlagos szíriai kislánynak néz ki elsőre, aki, mint minden 12 éves kislány egy Barbi babával játszik dizshádosat, mialatt mi az interjúra…..
Kiadás éve: 2015 Kiadó: Interscope/Polydor Műfaj: Dream pop/Indie pop Ezt hallgasd meg: Salvatore   Tulajdonképpen Lana Del Rey az egyetlen olyan énekesnő akit bárhol, bármikor képes vagyok szívesen hallgatni. Emellett pedig tisztelem is, mert amit a Born To Die óta véghezvitt, az nem kis…..
A Jobbik-közeli tévé riportere már a héten utazik Telkibe a labdarúgó válogatott összetartására. "Nagy szükség volt Elek Ákos tehermentesítésére a középpályán, nagyon örülünk neki, hogy László Petra már ráér és tud csatlakozni hozzánk Telkiben" – lelkendezett…..
A Nemzeti Embercsempészeti Intézet (NEMI) 100 munkatárssal és 50 hűtőkocsival kezdi meg a munkát. Az embercsempészet jelentős összegeket - mintegy 2.7 milliárd forintot - vont el már eddig is az államtól. „Végre szabott árakkal, európai körülmények között és adózott…..
A túlfűtött buszok és a levegőtlen metrók poklát felhőszakadásokkal enyhítené a szervezet. „Számos támadás érte a BKK-t az alagútban hőt termelő metrók, a…..
Broáf az egész világ 2015.08.09 19:27:11
Egy Líbiából érkező, korábban autószerelőként dolgozó férfit talált irodájában, dolgozóasztalánál a miniszterelnök ma reggel. Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint ez az eset is jól illusztrálja, mekkora veszélyt jelentenek a bevándorlók a magyarok munkahelyeire. A…..
Broáf az egész világ 2015.06.18 08:58:25
Miét vették el ???
@Trackers:
A családfád megnézted?
Ne is vakard a fejed, mert szálka mehet a körmöd alá.
Lassan két éve írjuk ezt a blogunkat Ausztráliáról, és rendszeresen kapunk emaileket, megjegyzéseket, hogy túlságosan is szépnek írjuk le ezt az országot, nem lehet igaz, hogy itt minden tényleg ennyire fantasztikus. Habár azért néha említünk nehézségeket is, de tény, hogy nem…..
A KDNP hazai és külföldi tagjai által évente odaítélt vándordíjat sorozatban negyedszer kapta meg a politikus. Az elismerés egy évre, valamint esetenként az örökkévalóságig szól. Szoros volt a verseny: második helyezett egy vécé pereme alá kövült ürülékdarab lett,…..
Broáf az egész világ 2015.04.10 15:46:33
A NAV nyomozói egy piliscsabai pincében csaptak le egy háromfős bandára, akik több tucat Grabovoj-számot hamisítottak nagy mennyiségben, és azok értékesítését is tervezték. A közlemény szerint a banda profiljába főleg gyógyító (456813), nyelvtanulást segítő (453,358),…..
A Microsoft legújabb operációs rendszeréről egészen vad információk szivárogtak ki - íme, ilyen lesz az új Windows! Windows 10 specifikáció - a fontosabb tudnivalók 1. Az új Windows felelős az M0-s fizetővé tételéért. 2. Ha a 10-es Windows forráskódját visszafelé…..
Broáf az egész világ 2015.01.23 12:43:27
Broáf az egész világ 2015.01.24 10:18:03
@s:
Goodfriendnek nem kellett tolmács, egyezményes jelet használt.
Ökölbe szorított kéz, középső új kinyújt.
@Szalacsi_Dezső:
A pingvineshez már megye matricát kell vásárolnod. Hazárd megyeit.
@dr. mesterseges szinezek:
Akkor is adókötelessé teszik.
Anno Freddie Mercury megakarta venni a Parlamentet, szerintem most el is adnák. Win. op. rendszer nélkül is fut, és amúgy is tele van kártékony vírussal.