Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyüttment

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az az érdekes a reklámokkal kapcsolatban, hogy ha megkérdezünk valakit arról, szereti-e a őket, szinte azonnal elkezd belőle ömleni az epe, és talán csak a politikusokról tudna nagyobb indulattal beszélni. Ehhez képest az a tapasztalatom, hogy ha fordítva teszem fel a kérdést, vagyis…..
A vendégposztok, illetve a vendégposzt-írók egyre gyarapodó táborába ma két borszakértő bocsáttatik be: egyikük régi kommentezőnk, akinek közvetítésével olvasóink megismerkedhetnek egy másik gasztronómussal, az olasz (bocsánat-bocsánat: a római) konyha irodalmi köntösbe…..
Minimalista reklámfilm.  Szanyi Sándor retrovideója, annak hirtelen sikere óta bizonyítottnak véljük azt a korábbi gyanúnkat, hogy a videómegosztókon is lehet eredménnyel reklámozni. Elviekben kétségtelenül. Két napja új filmecske került fel a hálóra, ismét egy…..
Eltávolodtál Istentől? Nem tudsz őszintén megnyílni az Úr előtt? Semmi gond, csak spriccelj magadra bibliaillatú parfümöt, és Isten máris közelebb kerül hozzád! Legalábbis ezt ígéri a Virtue parfüm gyártója, amely úgy reklámozza a termékét, mint a spirituális megtisztulás…..
Subba Büdösök 2008.02.25 11:19:00
Rohanó világunkban senkitől nem várhatjuk el, hogy hét és fél percet szánjon egy amatőr punkvideoklip megtekintésére, még akkor sem ha ebben (jegyezzük meg: kevésbé hatékony) verbális támadást intéznek az elmúlt tíz év hazai celebvilág színe javaellen. Mondjuk Kovács P.…..
addict Egyházi humor 2008.02.24 09:14:00
Ha az Activity-ben a vallás fogalmát kellene elmutogatnom, biztosan nem nevetéstől görnyedező alakot próbálnék pantomimezni a partneremnek. Vallás és humor, ha nem is ellenségek, de többnyire azért nem járnak kéz a kézben. Ezért volt igencsak meglepő ez a film, amelyet…..
Ahhoz, hogy nagyot szakítsunk abból a bizonyos sajtból, szükségünk lesz egy jó névre. De hogy milyen megfontolásból nem választ valaki művésznevet akkor, ha születési neve történetesen megegyezik egy nála jóval ismertebb emberével, na arról már annyit sem tudni, mint Osama Bin…..
Múlt héten (mikor a magyar reklámokkal foglalkoztam) már többször emlegettem pozitív példaként a britteket és íreket. Eljött az idő, hogy az ő közlekedés-biztonsági filmjeiket vegyük gorcső alá. Köztudott hogy a szigeteken nem vetik meg az alkoholt, sőt az ott élő népek…..
Egyáltalán nem csak a Boston nevű rockzenekar tagjainak és Lemmynek lehet bajsza, hanem a nem kevésbé tökös szintipoppereknek is, sőt. A műfaj egyik leglegendásabb bajusza Ron Mealé, a Sparks ritkán mosolygó szintentizátorosáé. Ő a klasszikus, Adolf Hitler által…..
Irodalmi ihletettségű tiltakozás és petíció egy politikai döntéssel szemben.  Wass Albert köztéri szobráról, annak elhelyezéséről van szó – az üggyel nyáron kezdett el foglalatoskodni Debrecen város közgyűlése, s nem sokat teketóriázott a fideszes többség.…..
Bruhaha, szerencsétlen BKV olyat művelt, amihez hasonlót hibát a magyar nyomtatott reklámtermék-történetben a ma már teljesen elfelejtett Palotás "Propellernyakkendő" János vállalkozó követett el. Az őt ábrázoló óriásplakáton ugyanis retkes volt a körme. A 2008-as…..
Lassan két éve már, hogy eltávozott körünkből Magyarország kedvenc szexológusa, de hála az égnek úgy tűnik, szellemisége és öröksége még nem kopott ki teljesen a színes magazinok oldalairól. A Kiskegyedből kiemelt alábbi olvasói levél is őt idézi elénk, a szakszerű…..
A CBA reklámjai felérnek egy szellemi atomcsapással, ráadásul az üzletlánc egyik agysejtirtó kampányt küldi harcba a másik után, hogy így riassza el a vevőket a boltoknak még a környékéről is. Valahogy mégsem működhet megfelelően az elrettentés, mert mindig újabb és újabb…..
Hóbelevanc Egyház és állam 2008.02.07 16:34:00
A következő írás alkalmas egyes személyek lelki nyugalmának a megzavarására.Bemegy Jézus a templomba, a pénzváltók asztalára csap, majd azt mondja: „elegem van ebből a Pilátusból és a csomó elnyomó intézkedéséből. Itt az ideje, hogy felszólaljak ellene. Kizsákmányol,…..
Sárga Ház Zabamagyar 2008.02.07 18:46:49
Nem lacafacázik, megmondja a frankót a körömpörkölttel töltött toroskáposzta kedvelőinek legújabb kedvencem! A színvonalas magyar reklámfilm mezőnyből is kiemelkedik a Mezym, emésztésjavító gyógyszer spotja, hiszen nem sajnálkozik, nem tesz úgy, mintha szükséges rossz lenne!…..
Zseniális vizuális elemekkel nyit az epizód: a kórház gusztustalan mennyiségű karácsonyi giccsben fürdik, többek közt egy akkora Betlehem van a hallban, amibe csövesek simán beköltöznének és még bulizni is lenne helyük benne, minden négyzetcentiméteren karácsonyi dekor…..
A Kinder Bueno legújabb kampánya kapcsán egy hasonlóan ócska poén jutott eszembe:    - Valami van a szád szélén.   - Le van szarva.   - Ja, azt hittem, csokis.   Kinderék úgy tűnik, beszédes nevükkel (Gyerekek Jó) ellentétben már nem csak gyerekekhez…..
Subba Pinával a fiatalokért 2008.02.07 10:17:00
Mintha nem lenne kurva mindegy, melyik nyomorultat rángatják dróton a következő négy évben az Ovális szobában a félhomályban szivarozó háborús bűnösök. Szórakozásnak azonban remek nézni, ahogy igazi pénzekért igazi reklámosok igazi szarkeverést nyomnak. Az epikus küzdelem a…..
Többször is elmaradt az új N-Gage debütálása, de a Nokia végre elérhetővé tette a játékplatformot. Persze hivatalosan még most is csak az N81 zenetelefon tulajdonosai próbálhatják ki. A Nokia valamiért úgy véli, hogy az N81 a legalkalmasabb a játékok futtatására. Szerencsére…..
FilmFelKeltés SAW IV 2008.02.07 00:20:00
Fűrész 4/2007/Felirat Trailer Bővebb infóIntroAzaz a „játék még csak most kezdődött” . A sorozat folytatódik, és hogy ne húzzam az időt, folytatódni is fog. Azt hiszem nem kell sokat mesélni róla, majd mindenki ismeri az első három részt, az persze más kérdés, hogy…..
Az értekezletek agysorvasztó légköre elképesztő táptalaja a funciótlan trágárkodásnak. Komolyan, egy futball-lelátó sokkal kevesebbet hoz ki az emberből, mint egypár óra helyben ülés. A mádi borszálló levegőtlen szobájában elég volt azt hallanom, hogy "polbulvár",…..
Valószínűleg napokig tartó, rosszindulatú, embertársainkat megalázó röhögéssel ajándékozott meg minket a Magyar Márkaszövetség, miután beszopták az egyelőre ismeretlen reklámügynökségük remek ötletét, és verspályázatot hirdettek. Igen, Szerelmes verset kell írni olyan…..
Külföldön mindennapos esetté vált, hogy a sztárok "megvillantják" bájaikat, vagy véletlenül elkapja a "pillanatot" egy-egy lesifotós. Leskelődhettünk már Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears, Christina Aguilera és Beyonce blúza, szoknyája alá is. Úgyhogy…..