Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi888

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk."  (HANNIBAL179)..
Szürreális beköltözőshow-val indította útjára az RTL II a Való Világ hetedik szériáját, ami nagyjából előrevetíti azt, hogy az új főszerkesztővel és kreatív stábbal mire számíthatunk: idősebb, tapasztaltabb, bevállalósabb, de első ránézésre egy hangyafasznyival…..
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Tomi888 2014.02.12 20:02:31
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippmix olyan mint a póker! Rossz dobás nincs,csak rossz megadás! " (infógyüjtögető)..
Tomi888 2013.11.24 00:53:29
@nando79: Majdnem ugyanezt tettem,csak a Newcastle helyett,az Arsenalt.3500ból 18300 :) Szerintem elég egyértelmű meccsek voltak.Még reggel gondolkoztam,hogy hozzáteszem a Napolit,de hála az égnek meggondoltam magamat :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
Tomi888 2013.11.23 00:33:51
@guriga75: Oké,köszönöm!:)
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
A fesztiválszezonnak hála legalább egy hónapos lemaradásunk van a magyar klipekkel, ezért most ez próbáljuk pótolni. A kétrészes klipmegosztás első felvonásában az elektronikus zenére, a popra és a hiphopra fókuszálunk, így láthatjuk milyen menő arcokkal dolgozik együtt…..
Tomi888 2013.07.18 09:17:56
Mások mellett Odett, az Anna and the Barbies, Zoohacker, a Kaláka és ByeAlex is Fonogram-díjat kapott vasárnap a Fonogram-VOLTfolió közös gálaesten a Millenáris Teátrumban. Az év hazai dala Majka, Curtis és BLR Belehalok című száma lett, az életműdíjat Leslie Mandoki és…..
Tomi888 2013.06.03 12:37:02
A Hősök nemrég mutatta be ötödik stúdióalbumát, az Érintést, ami a Lángoló Gitárokon volt hallható teljes egészében először. A magyar hiphop fejlődéséről, a diszkós fellépésekről és a hazai könnyűzene átalakulásáról beszélgettünk a népszerű rapcsapat három…..
Tomi888 2013.04.13 22:56:50