Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slorinc

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
slorinc 2013.01.09 15:47:29
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
Amikor egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen kialakult tülekedésben három kislányt agyontaposnak, érthető, ha a közvélemény azonnal felelősök után kiált és az okok kivizsgálását követeli. Az is teljesen érthető, ha a köznek felelős politikusok megpróbálják kielégíteni a közvélemény ezen igényét,…..
”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A…..
Nem hiszem, hogy nagyon csak a címben szereplő környékre volna jellemző az, amit Riska énekelt meg idegességében, ahol van kerékpáros is meg egyirányú utca is, ott előbb vagy utóbb összefut az ember olyan elvetemültekkel, mint a mai 2in1 történet kétkerekű szereplői. Komolyan…..
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
Egy ideje már érzem, hogy adós vagyok ezzel a bejegyzéssel, és egyre többen kérdezitek, hogy megszületett-e a döntés telefon-ügyben. Sajnos azt kell mondanom, hogy még nem.Mindenesetre szeretném nagyon szépen megköszönni mindenkinek a sok kommentet, a skype-os, telefonos, személyes…..
Tavaly azt mondta a Jézuska, hogy vehetek magamnak egy telefont. Akármilyet, amilyet csak szeretnék. És én egyből a régóta áhított BlackBerry-re gondoltam. A hibát ott követtem el, hogy ahelyett, hogy december 27-én elmentem volna az első üzletbe, és megvettem volna, elkezdtem…..
Először hármat akartam írni, de aztán rájöttem, hogy megy ez egyben is, felesleges szeparálni. Érdekes, hogy ritkulnak a blogbejegyzések, mert kevés a kaland, és sok a hétköznap, az apró-cseprő sztorikat meg inkább kihagyom, mert nem szeretnék unalmas lenni, vagy túlságosan…..
slorinc 2009.12.22 00:09:45
Az Office szereplői készítették ezt a nagyon vicces videóklipet, ráadásul nem is a főszereplők, hanem a sorozat mellett íróként is dolgozó Mindy Kaling és az író/producer BJ Novak, valamint Ed Helms és Ellie Kemper. Sírvaröhögés garantálva. ..
slorinc 2009.11.13 12:32:01
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
Mindeddig harmonikus kapcsolatunkban mostanában enyhe törést vélek felfedezni. Tudhattam volna, én naiv, hogy a kezdeti lelkesedés után jön majd a mélyebb megismerés, ahol mások is elvéreztek már, de én szentül hittem benne. Meg magamban.Amíg kizárólag a hálószobára…..
slorinc 2009.11.05 07:32:59
A hitelesség kedvéért el kell mondjam, hogy írás közben megállás nélkül nyeldesem a könnyeimet...Majdnem. De talán képes leszek egy remélhetőleg utolsó bejegyzést írni a hőn szeretett Bayswater Inn Hotelről. Sokat gondolkodtam, hogy hogyan is búcsúzzak magamban és a blogon,…..
Az oké, hogy kameraérzékeny vagyok, és bevallottan szeretek szerepelni. Az viszont rendkívül felháborított délelőtt, hogy minden előzetes megbeszélés vagy tájékoztatás nélkül ma beszereltek egy CCTV-t az irodánkba, ahol Malee-val ketten vagyunk.Tegyük hozzá, hogy a hotelem (ami…..
Igen, elköltöztem, és immár a napfényes Kilburn-ből jelentkezem a költözés híreivel. Nagyon gyorsan eltelt ez a két nap péntek óta, amióta nem jártam az internet közelében.Kezdődött a tegnapi nap azzal, hogy farmerben mertem (szombaton) dolgozni menni, amiből hatalmas ügy lett,…..
Azoknak, akik egy napfényes biciklibarát városban élnek, azoknak kapásból az első tény: az Eurovelo 6-os európai biciklis főközlekedési útvonal budai rakparton vezetett szakasza a Batthyány tértől az Erzsébet hídig gyászos képet mutat. A legszélesebb részén is maximum 4 méter…..
Budapest egyik legszebb és legbalesetveszélyesebb sétánya található a budai rakparton, a Margit híd és az Erzsébet híd közt. Éppen négy éve így írtuk a budapesti kerékpárutakat felderítő cikksorozatunkban a területről: „Ahogy az arénában a hálós-pajzsos harcol a…..
Már most a szívembe zártalak, pedig szinte el sem kezdődtél! De valahogy érzem, hogy a nap is szebben süt. Lehet, hogy azért is van így, mert mától újra hárman vagyunk a lakásban, Peti, Ági és én, és a hangulat, a légkör is sokkal jobb. Nem mennék bele, hogy mitől más,…..
Már bizonyíthatóan is elérte a kultúra a biciklis társadalmat, külön, a kerékpáros közlekedésre épített programot szerveztek a Múzeumok Éjszakájára. Ezúttal nem is a civilek kezdeményeztek, az Országos Széchenyi Könyvtár (OSZK) volt az ötletgazda, a Critical Mass és a…..
slorinc 2009.06.21 08:36:46
Tardai történetek Hetvenhárom 2009.06.16 17:00:00
Luíról még nem volt szó. A Berda Miki nagy spanja volt, ő mesélt először a Mikinek arról, hogy nincs csont a faszban, meg a német-magyar kéziszótárból együtt fordítgatták a germán Bravókat, amire egy évre előfizetett a Luí svájcba szakadt rokona. Meg baszogatta a Mikit, hogy…..
slorinc 2009.06.16 19:24:28
@Celtic: ebben hol a jelzo, te gyoker ? :D
Appleblog Beveszem Kaliforniát 2009.06.14 04:25:00
Na szóval itt vagyok, megjöttem, elfoglaltam a Szilícium völgyet, de aki diadalittas beszámolóra várt, azt ki kell ábrándítanom: péntek este jöttem meg a nyaralásomból, aludtam négy órát, aztán repülőre ültem, kisebb megszakítással kábé 15 órán keresztül a felhők közt…..