Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szkokán Gábor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szkokán Gábor 2015.06.17 14:48:47
@SARGE999: na végre nem csak én látom így. azt hittem megőrültem, vagy film sznob lettem. amiket említettél, azon felül az dühített fel még legjobban engem, hogy a T-Rex is beszélt a raptorral a végén kb, és ez a régi rex, ergo a JP-ben is beszéltek? csak összekaptak valamin azért nyírta ki a raptorokat a végén? most valahogy bemocskolja ez a film az első részt. na de ez csak a személyes hisztim.

legnagyobb probléma, hogy az igény..mit igény, a mérce manapság itt van, mert nem csak rengeteg pénzt hozott ez a film, de 10-ből 9 ember imádja. az ilyen franchise-oknak lenne joguk és kéne új színt, színvonalat meghatározniuk, ha már remakelik őket, ahhoz hogy ne maradjunk ilyen Transformers filmek szintjén a jövőben ami a blockbustereket illeti. de hát sajnos...ez lesz ezek szerint. és dühítő hogy minden kritika azt írja, hogy "a film tele van hibákkal, nagyon bugyuta, de szórakoztató.....és ezért JÓ FILM!!!!!!" mi???

ez lesz a trilógia másik 2 részével valószínűleg és én már az új SW-től se várok többet
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..