Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sabata

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szőcs Géza indexes riportja körül kialakult polémia során Hami megemlítette, hogy a mai magyar tudományos szféra eléggé „elmaradott” a tömegeknek szóló webes, könyves vagy akár tévés tudományos igényű publikációkat tekintve, és a tudományos közéletnek ki kell…..
Mit csinál az ember, ha beteg? Több verzió is felmerülhet, például fetrenghet reszketve naphosszat (megvolt), esetleg tömheti magába a paracetamolt többfajta gyógyszer formájában (ez is), esetleg anyázhatja a szervezetnek azt az önvédelmi mechanizmusát, amely a lázról tehet (ez is…..
Geekblog Kungfu kedd #1 2009.07.08 08:30:00
Gondolva a harcművészeti filmek után epekedőkre, az alábbi kritikzuhatag az ő étvágyukat igyekszik kielégíteni. Némi infó és minimális benyomás a tárgyalt filmekről, mindenféle minőségi igény nélkül - még régebben írtam őket egy amerikai fórumra. Lesz folytatása.Bastard…..
Úgy gondoltam, nem lenne hasztalan, ha létrehoznék egy olyan bejegyzést, amelyben a Shaw Brothers-szel kapcsolatos hazai fejleményeket gyűjteném. Ez egy  jó kiindulópont lehet azoknak, akik meg szeretnének ismerkedni a legendás filmstúdió örökségével.  A bejegyzés…..
A Black Mirror nagyon megtáltosodott. A betervezett Shaw Brothers-filmek megjelenése ugyan márciusra halasztódott [az elsőként megjelenő(k)é, hogy pontosabb legyek], a cég további megjelenéseket helyezett kilátásba a fórumukon. Részletek a "tovább" után. „Ami…..