Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogyi

16 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, itt most nem egy klausztrofóbiás vekengés következik, hanem egy szokásos vérbeli irodai gerilla (c) poszt. Mai bejegyzésünknek két kiindulópontja van: 1. mérvadónak számító öltönyös patkány legalább 10 emeletes irodaházban dolgozik; 2. a kollégáink azért (is)…..
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a magyar politikai életben már csak a Jobbik viccelődik, így most lelkesen lengetjük civilbőr süvegünket, mivel az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook-csoport is beszállt a humorfesztiválba, így feléledhet a humorpiaci verseny. Az EaSZ a…..
Újra nálunk a nagy port kavaró, de méltán világhírű The Human Body című kiállítás, amely testünk csodáit mutatja be - plasztikus formában. A kiállítás 2012. február 24-én nyílik a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban (Váci utca – Vörösmarty tér sarok) a volt Budapesti Értéktőzsde épületében. Ez a…..
Nagyon jót nevettem, amikor az alábbi sajtóközlemény érkezett hozzánk: Budapest, 2012. február 7. – A Norton (Nasdaq:SYMC) a Biztonságosabb Internet Nap alkalmával bejelentette Norton Safety Minder <http://bit.ly/weKhUz>  ingyenes alkalmazását androidos…..
Bogyi 2012.02.08 15:40:45
Azt megkérdezte már valaki a blog szerzőjétől, hogy a market.android.com/details?id=com.symantec.familysafety hivatkozás mióta tartozik a hivatalos Norton oldalakhoz? Ilyen címhez én bottal sem nyúlnék, nemhogy telepítsek róla valamit.
Bogyi 2012.02.08 15:44:30
No ez érdekes market.android.com/details?id=com.symantec.familysafety ez nekem úgy jelenik meg, hogy hátétépé kettőspont per per bit pont ly /weKhUz
"bit.ly/weKhUz"

Ügyes! DNS mérgezés?
Bogyi 2012.02.08 15:51:11
@Tomi from Space:
Attól tartok ezt elég sok böngésző beszopja
ELNÖK, JELENTKEZZ! Szavazás indul 2012.02.06 07:24:00
 A szavazógép a facebook-on van:   KLIKK  IDE! Örömmel jelentjük, van itt 50 FÜGGETLEN JELÖLT. Nem parlamenti választásokra jelentkeztek. Nem hatalmat akarnak. Nem egy párt hírnevét kívánják öregbíteni. Nem is karizmatikus vezérüknek szeretnének…..
..
Bogyi 2012.02.05 12:55:17
A Missouri államban található Kansas city egyik általános iskolájának süldő tanonca, Clara Lazen, egy kivételesen elmélyült szabadfoglalkozás keretében - állítólag  a véletlennek köszönhetően - felfedezett egy új molekulát, amely történetesen valós gyakorlati értékkel…..
Karácsony környékén szert tehetünk néhány doboz teára, amit huncut módon tovább adhatunk vagy megpróbálhatjuk kielégítően elkészíteni. Mi az utóbbit választjuk. Egyébként ilyenkor magunk is hajlamosak vagyunk barátainkat lehetetlen helyzetekbe képzelni, ahogy hófúvásban,…..
 A kapitalista társadalom gazdasági anarchiája, abban a formában ahogy ma ismerjük, véleményem szerint, a gonoszság valódi forrása. Láthatjuk magunk előtt a termelők széles közösségét, amelynek tagjai szüntelenül igyekeznek megfosztani egymást a közös munkájuk…..
Kapanyél Zsidócseresznye 2011.12.13 08:15:00
A lampionvirág vagy zsidócseresznye (Physalis alkekengi L.) a csucsorosok családjába tartozó, kb. 60 cm magas, évelő növény, közeli rokona a paradicsomnak, paprikának, padlizsánnak és a burgonyának. Egyéb elnevezései: papmonya, paptöke, vénusz köldöke, piros páponya, muharc,…..
hogyvolt Jersey Shore 4x07 2011.11.02 14:30:00
Borzasztóan nehéz lehet alacsony nőként az élet, erre Deena és Snooki, az önmagukat husigolyóként aposztrofáló két törpe az élő negatív példa. No, nem azért, mintha nem lehetne az embernek zavarában leittasodni, meg összesmárolni a barátnőjével, de ez a bepörgött vedelés,…..
A vasárnapi bejelentés után hétfőn nyilvánosságra hozták az új nemzeti drogstratégia tervezetét. A dokumentumot a drogstratégia.hu munkaanyagok oldalon lehet elérni, bárki hozzáfűzheti véleményét, erre buzdít az oldalon Grezsa Ferenc, a Nemzeti Drogmegelőzési Iroda vezetője, aki egyben a stratégia…..
Bogyi 2011.09.02 16:08:26
@TheSlaydo:
Hát pedig pálinka-sör!!!
500rongyos/közmunkás Hippiként megkérdem, mi az alapvető különbség ezek és más drogok között?
    Az apropó pedig a következő:     Napra pontosan 7 évvel ezelőtt zárt be végleg.   A Külső Váci úton (a jellegzetes Megyeri csárda mellett) elterülő 30.000m2-es vízi sporttelep és strand 1938. július 10-én nyílt meg UTE-Dunafürdő néven. Az Egyesült Izzó (később Tungsram) legendás…..
Igen, simán lehet, hogy fotosopolt fake a kép, de kit érdekel, annál viccesebb, ahogy a Redditen nekiállnak kiszámolni a helyes választ.Innen üzenem minden magyar fizikatanárnak, hogy aki először bevállal egy Angry Birds-feladatot tetszőleges iskolai dolgozatban, és ezt a diákjai…..
Ugyan a magyar fiatalok a tanmenet részeként részesülnek egészségnevelésben, de a HIV-fertőzöttek és az abortuszok száma alapján úgy tűnik, a módszer nem megfelelő. A TASZ szerint nemcsak a fiatalok szexuális szokásai változtak meg, hanem az információszerzés módja is. A magyarországi HIV/AIDS…..
Bogyi 2011.06.29 15:42:13
@baliquez:
"Szíves-örömest megosztom ezzel kapcsolatos tudásomat veled, rögtön abban a pillanatban amint elkezd érdekelni a nyomorod, te ótvar kis hungarofób selejt."

Kedves H. Balázs Bogdán!

Sosem értettem hogyan lesz egy egyébként értelms emberből troll. Valami személyes sérelem ért?
Bogyi 2011.06.30 14:17:58
Magyarországi HIV fertőzési adatok:
"Az újonnan regisztrált fertőzöttek döntő többsége továbbra is a meleg férfiak köréből kerül ki, de egyre több olyan esettel találkoznak, amikor középkorú nők afrikai partnerétől kapták el a vírust - hangsúlyozta Újhelyi Eszter."
hvg.hu/egeszseg/20090814_hiv_aids_fertozes_teszt_szures_sziget

összevetve S&J-val:
"Nem mellékes tény, hogy a 20-as éveik elején járó HIV-fertőzött magyar lányok több mint 90 százaléka (!) a Szent László kórház(!) álal vezetett statisztika szerint négerektől kapja el a vírust.
A HIV-fertőzöttek között e réteg aránya növekszik leginkább."

és a 2006-os forrásá, ami szintén belekeveri Újhelyzit:
kuruc.info/r/3/1389/

Nem létezik számszerű adat a fertőzés hatékonyságáról, mert túl sok mindentől függ!
A 10% meg az 1% alatti valószínűség valószínűleg ugyanúgy légből kapott!
Bogyi 2011.07.01 16:46:10
@Sátán meg a Jocó:
OK meggyőztél!
nefmi.gov.hu pdf:
"Ma (2003) Magyarországon a 20 év körüli HIV-fertõzött fiatal lányok száma
egyenletesen emelkedik, több mint 90%-uk esetében a fertõzést alkalmi,
afrikai fekete partnertõl kapták."

Ha 20 év körüli fiatal lány leszek, sosem fogom afrikai fekete partneremmel óvszer nélkül csinálni.
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...
Zerko a tegnapi bilincses biciklis posztra reagálva írta le saját történetét. Csak remélhetjük, hogy üres fenyegetőzésről van szó, de amióta az eset történt, a barátnője és ő sem tud nyugodtan aludni. Én futár vagyok (furgonnal). Voltam már motoros futár és biomechanikusan…..
osszeeskuveselmeletekmsc.blog.hu/2011/05/08/az_aids_virus_letrehozasaAz elmélet Dr. William Campbell Douglass munkásságára épül, aki szerint a 20. század egyik leggyilkosabb betegségét 1974-ben az ENSZ egészségügyi világszervezete az amerikai hadsereggel együttműködve hozta létre a…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Michael Knight Aczélos déja-vu 2011.05.03 11:23:00
Mintha csak Aczél György szelleme kísértene a kis magyar valóságban. Ez a határozottan kellemetlen érzés tört rám három-négy friss hírt olvasva a napi sajtóban. Valami szörnyen kényelmetlen déja-vu ez, azt hiszem.Kezdődött azzal, hogy a hírek szerint az állam teljes kontroll…..
    Avíttas, dagályos, patetikus konzervatív, múltba forduló, dohos, kereszténykedő az új alkotmányunk – olvashatjuk a különböző európai és européer lapokban. Dobray kolléga cikkében felsorol számos példát más, európai alkotmányokból, hogy esetleg,…..