Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kokuszpok1960

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
Miután lassan szinte alig marad valami, ami benne foglaltatik a jegyárban, viszont szinte mindenért pluszt pénzt próbálnak lehúzni az utasról a szolgáltatók, összegyűjtöttük, kinél mi maradt ingyenes és mi az, amiért perkálni kell. Természetesen szép nagy különbségek vannak. Ez itt a három…..
kokuszpok1960 2017.11.17 20:32:21
@Darth Revan: sajnos egy "kevésbé fontos" elem kimaradt: akkor és oda, amikor és ahová az utas a megváltott jegyével utazni szeretne. :(
Mobilfronton a roamingdíjak eltörlése mellett a nyár másik jó híre az volt, hogy ezentúl a szolgáltatók kötelesek lesznek a hűségidő lejárta után ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek zárolását. Olvasónk kicsit elsiette a dolgot, de amint ezt elolvasta, már…..
kokuszpok1960 2017.10.25 18:24:25
@SZIGMA:
Leírod a választ az összes előző kérdésre: ez a szabály csak és kizárólag azokra a készülékekre vonatkozik, amiken a hatálybalépéskor (azaz tegnap, október 24-én) még érvényes hűségszerződésük volt.
Az, ha valaki 2008-ban vásárolt egy telefont 24 havi hűséggel, ami azóta lejárt és ő nem függetlenítette a készülékét, most nem jogosítja fel arra, hogy berohanjon a szolgáltatóhoz és kérje az ingyenes függetlenítést.
Csak azokra a készülékekre terjed ki, amelyek hűségideje ezek után jár majd le, illetve a jövőre nézve korlátozza az ilyesfajta szerződéseket.
 Magyarokkal bárhol a világon lehet találkozni! Amikor azt hiszem a kis, alig háromezer fős német településen, hogy úgysem érti senki, amit a barátnőmmel a telefonban beszélek egy üzlet előtt, akkor biztosan rám köszön valaki magyarul, vagy megszólít egy „én is itt lakom-e?” kérdéssel.  Pár hete…..
Vegán Család Cukkinilepény 2017.10.11 11:58:06
Hozzávalók:   1 nagyobb cukkini 1 csésze (2,5 dl) finomliszt 1 csésze zabpehelyliszt (vagy zabpehely darálva) 4 kis gerezd fokhagyma áttörve 2 tk kurkuma 2 tk vegamix/fűszersó ½ dl olívaolaj 1 tk só víz  ..
kokuszpok1960 2017.10.12 17:18:38
Megjelent az iPhone X, és egészen pontosan azt hozza, amit a kiszivárgott információk alapján vártunk tőle. De van legalább három kérdés, aminek a megválaszolására még sokat kell várnunk...
Csúfos kudarc lett volna, ha Budapest versenyben marad: lehet, hogy egyetlen szavazatot se kapott volna...
kokuszpok1960 2017.02.24 21:51:17
@6.Lenin: Ne beszélj butaságokat! Ennyi pénzünk nekünk nincs. Ha elverjük a NOB-delegátusok lefizetésére, akkor mi marad ellopni a haveroknak?! Majd szépen előkészülünk a 2028-as, 2032-es....2400-as pályázatra addig is önszorgalomból felhúzzuk a stadionokat és legalább nem lesz meg annak a kockázata, hogy valami "okostojás" külföldi rákérdez, hogy az eredetileg tervezett 10 milliárdos létesítmény végül mitől lett 49.8 milliárd.
kokuszpok1960 2017.02.24 21:51:20
@6.Lenin: Ne beszélj butaságokat! Ennyi pénzünk nekünk nincs. Ha elverjük a NOB-delegátusok lefizetésére, akkor mi marad ellopni a haveroknak?! Majd szépen előkészülünk a 2028-as, 2032-es....2400-as pályázatra addig is önszorgalomból felhúzzuk a stadionokat és legalább nem lesz meg annak a kockázata, hogy valami "okostojás" külföldi rákérdez, hogy az eredetileg tervezett 10 milliárdos létesítmény végül mitől lett 49.8 milliárd.
Megvan ez a jelenet A Tanúból? Mutatunk valamit. A Médiatanács ma délben ült össze, hogy megtárgyalja az RTL Klub 30 százalékos tulajdonszerzési kérelmét a Central médiacsoportban, ami többek között a 24.hu kiadója is. A HVG szerint az Origo 11:35-kor ezzel a címmel jelentetett meg egy…..
kokuszpok1960 2017.01.25 08:31:05
@prokee: Ráadásul 11.35-re (amikor a képernyőfotó készült) előtt már x számú ember láthatta, olvashatta a hírt, mert már 7 komment is volt hozzá.
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
kokuszpok1960 2016.12.26 12:02:23
@Brumm Brumi: lehet muhaházni, de az, hogy "az egyik kutya, a másik eb", nem igazán érv amellett, hogy milyen nagyszerű is, amit bármelyik is produkál. MINDKETTŐ egyformán hazug.
A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorának első vendége Alföldi Róbert lesz, aki nagyon őszintén beszél a műsorban. Mint elmondta azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein kudarcot vallott. „Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy…..
kokuszpok1960 2016.11.21 10:47:57
@André Goodfriend: Merthogy az befolyásolja azt, hogy magányos lesz-e, vagy sem? A heteroszexuális emberek mind-mind felhőtlenül boldog párkapcsolatban élnek, a homoszexuálisok meg (Isten büntetéséből) magányosan kénytelenek leélni az életüket.
kokuszpok1960 2016.11.21 11:51:49
@ekszvájzed: csak remélhetem, hogy senki nem fog a te "színvonaladon" vitába szállni veled.
A keszonbetegség kockáztatásával a maradék józan eszét is elvszítené.
Most, hogy már mindenki mindenkinek megmutatta, milyen jól is áll neki a morálhérosz gúnya és cseng az ügy lefele, talán beszélhetünk végre értelmesen is a Kiss László-sztoriról. Eddig nem írtam róla – ha bölcs éppen nem is lesz tőle az ember, a hallgatás bizony hasznos, ha nem tudjuk, mi történt…..
kokuszpok1960 2016.05.15 17:06:52
@tesz-vesz: értem mind a kettőt, köszönöm, csak most már messze eltértünk az eredeti cikktől. Ráadásul egy olyan sikamlós talajra, ahol azember hamar vőgezheti rágalmazóként (merthogy mindaz, amit sugall, nem bizonyított/bizonyítható).
Az egészben egyébként nem az a legundorítóbb, ami 55 évvel ezelőtt történt (az is), hanem az egész mostani kezelése (Gyárfással, Hargitayval meg az egész Retekklubbal).
És hát kicsit sajnos az a mi viselkedésünk is (mindannyiunkat, sáját magamat is beleértve). Uptodate-k vagyunk, a bulvárból halál pontosan tájékozottak, ezér csípőből ítélkezünk és a tények ismerete nélkül inszinuálunk.
kokuszpok1960 2016.05.15 17:35:23
@tesz-vesz: akkor kell leállni, amikor érvek helyett elkezdjük sértegetni a másikat. Nem vagy vitapartner!
kokuszpok1960 2016.05.15 17:42:50
@egysmás: olyat, amiben maga is beismerte volna, hogy hazudozik, talán nem tudnánk idézni: az üggyel kapcsolatos megnyilvánulásai állnak össze úgy, amiből nyilvánvalóvá válik az, hogy hazudik sok mindenben.
Ezt nem kellett senkinek megírnia, ez világosan látható volt.
Azzal, hogy a mainstreamtől eltérő vélemény (a kommentelt cikk ilyen) mellett fejtek ki szempontokat, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy védeném Kisst. Úgyhogy amit az őt pártolók erkölcsiségéről mondasz, nem is veszem magamra (nem tartozom közéjük).
Tegnap azt ígértem, hogy ma kitérek Tölgyessy Péter egyik megjegyzésére. Még szerencse, hogy feltételes módban fogalmaztam („tűnődnék”), mert közben láttam az ország legismertebb megkövetéséről készített riportot. Na, ez tántorított el a Tölgyessy-féle állítás értelmezésétől. A bocsánatkéréssel…..
A tegeződés és magázódás kultúrája, nyelvenként, nemzetenként, cégenként, családonként és emberenként eltérő lehet. De vajon milyen szempontok befolyásolnak minket, mikor eldöntjük, kivel milyen stílusban kommunikálunk? Tényleg csak „tetszikeléssel” lehetünk tisztelettudóak? Érvényes még az etikett,…..
"A sportcsarnokba az ott sporttevékenységet végzőkön kívül senki nem ment be, személyi sérülés nem történt." (Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felvétele) 2016. május 5-én, a körmendi menekültekről megjelent dezinformáció ügyében Orbán Viktor, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke átlépett egy közjogi…..
Lánczy Leó karrierje csupa siker és csillogás - legalább is így, közel 150 év távlatából tekintve. A Pesti Magyar Kereskedelmi Bank elnök-vezérigazgatójától a pénzügyi érzék mellett szerencsére az építészet sem állt távol. Részt vett több fontosabb épület, köztük a…..
Nagyon benézte a lelkes elbocsátáshullámot a TV2: az infotainment és hírműsoraikra mindössze négy férfi műsorvezetőjük maradt, akik közül az egyik az a Gönczi Gábor, aki életében nem volt híradós (nem mintha Váczi Gergőnek nagyobb tapasztalatai lennének ezen a téren), de akit a csatorna meglehetősen…..
kokuszpok1960 2016.04.14 17:16:09
@Attan:
A végén "kényszerből" úgyis az lesz...
  2016.01.19. Az elmúlt héten szembesültem azzal, amit még Örkény István sem tudott volna kitalálni… Október óta az egyik televíziós csatornán fut jó kedélyű főzőműsorom. Produceremmel keressük az új partnereket, helyszíneket, melyek Budapest impozáns vendéglői. Általában olyan éttermek az…..
Ahogy azt mai délelőtti Facebook-posztunkban is megírtuk, egészen pofás kis funkciók érkeztek a Firefox legújabb frissítéséhez. Közösségi médiafelületünkön két komolyabb változtatást említettünk, de a Mozillának van még azért meglepetés a tarsolyában. Nézzük meg, mit…..
Akárcsak a farkasok, a medvék is járogatnak át a magyar-szlovák határon az utóbbi években. Ők is élőhelyet keresnek. És úgy tűnik, hogy előbb-utóbb találnak, hiszen az északi területeken húzódó erdőségek viszonylag békés környezetet biztosítanak nekik, az erdők pedig…..
kokuszpok1960 2015.11.04 21:09:19
@Hattáb:
Húha! Jó sok időd lehetett, ha hazáig kergetted a dögöt!
Biztos, hogy a kutya is így emlékszik a történtekre?!
A kormány már-már beteges menekültellenes kampányára ismét berobbant a mémgyár. A "gazdasági bevándorlók" körül keltett hisztériát nevetségesnek tartó média és netezők máris elárasztották a világhálót sajátosan gúnyos reakcióikkal. "Ha Magyarországra jössz, nem…..
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
kokuszpok1960 2015.05.29 15:55:36
@Vajda Gábor (Gabor_V):
...és ez az egyetlen igazán helyes válasz.Ti. NEM azt kérdezte, hány óra van!