Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tildus

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zene mindig része volt az életünknek. A 70-es, 80-as években még sokkal korlátozottabbak voltak a lehetőségeink mint manapság a Spotify és a YouTube korában, de azért mi is megoldottuk hogy hozzájussunk a nekünk tetsző zenékhez.Ehhez segítségünkre volt a rádió és az abban hallható könnyűzenei…..
tildus 2021.01.05 18:02:28
@powerage: Gyárilag 9 Volt körüli akkumulátorról ment, és ahhoz volt töltő is (megjegyzés: a gyári töltő helyett magyar egység, trafós, volt mellékelve, mivel az orosz villamos hálózat földfüggetlen, és ők egy ellenállás segítségével csökkentették a 220 Voltot 9-re, ami nálunk a merő életveszély volt). A töltés közben elég fura hangja volt, mivel szűrést nem építettek a töltőbe... Mivel az akksi hiánycikk volt, vagy néha azért lehetett kapni, ezért a kilenc voltos elemmel kellett pótolni, ez befért a helyére. Ez nem volt költséghatékony ezért kapott a hátára kétszer 4,5 voltos zsebtelepet, azzal az örökkévalóságig ment...ezek, persze nem fértek a készülékbe, de ettől volt szocializmus a szocialista rendszer....
A Barátok közt sorozat sajtóközleményben jelentette be, hogy a sorozat egyik ikonikus szereplője, a zsivány/sittes Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly bizonytalan időre kiszáll az RTL napi szappanoperájából. Az ok Rékasi egészségügyi állapota, amiről bővebb infót a sajtóközlemény nem…..
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
Vöröshajú lányok Emily 2015.11.27 19:00:00
..
tildus 2015.11.28 19:09:24
Felesleges izgalmaktól és a kaparás közben keletkező, mindenre tapadó, bosszantó szürke kis darabáktól kímélt meg minket a MOL, a képen látható sorsjeggyel. A nyerteseknek gratulálunk. Ma (2008-10-01) délben tankoltam a budakeszi Mol kútnál 51 liter evo dízelt. A ma kezdődő…..
Szürkületi zóna vagy átmeneti memóriazavar okozhatta, hogy a MOL-kúton 34 liter helyett 36-ot kellett fizentie naiv ügyfélnek? Tegnap tankoltam a MOL egy kisebb- négy kutas - töltőállomásánál egy magyarországi kisvárosban. Ketten dolgoztak, egy hölgy a kasszában és egy kutas…..
Elég abszurd, amikor egy mobil szolgáltatás egyenlegkérdezéséért fizetni kell, de ennél csak az jobb, amikor a sikertelen lekérdezésért is fizetni kell. Gábor külföldi kollégája küzdelmét dokumentálta a T-Mobile-lal: Kedves külföldi kollégám, aki kissé törve, de beszéli a…..
tildus 2008.08.05 18:19:47
Praktikus, zugügyvédi gyakorlati tanácsokra lenne szüksége Mónikának. Mi a teendő, ha a bank késedelme miatt bebukta az új lakása utáni adójóváírást?Új építésű lakás vásárlásához vettem fel banki kölcsönt. A szerződést 2006. februárjában megkötöttük, de hosszabb…..