Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mármindennicknévfoglalvoltezértválasztottamezt

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adam Brown: A képlet Készen állsz farkasszemet nézni a politika és a pénzügyi világ aljasságaival? Tisztában vagy mindazon vérre menő változásokkal, amelyek napjaink gazdasági válságával és a technológiai fejlődéssel karöltve járnak? Készen állsz feltenni a fajsúlyos kérdéseket, még akkor is, ha…..
Kívül tágasabb Az új szexi 2016.11.18 06:45:00
A vonzerő, a szexuális kisugárzás megfoghatatlan dolog, és éppen ezt próbálja megmutatni ez új kampány, melynek keretében mindenféle korú, testalkatú és élethelyzetű nőt vonnak be, hogy megmutassák: nem csak a fiatal modellek lehetnek vonzóak...
A Charlie Hebdo 2016. október 5-i számában képregényes formába öntött interjúsorozatot közölt Magyarországról, ezt most a szerzők és a szerkesztőség engedélyével teszem közzé. Az interjúkat Angélique Kourounis újságíró, a rajzokat Riss készítette. A fordítást és a szöveg beírását pedig én. Minden…..
Egyetlen, a XX. században elkövetett koncepcionális hiba elég volt ahhoz, hogy a mai városok olyanok legyenek, amilyenek – sokszor nehezen élhetők, egyre nehezebben megoldható közlekedéssel, zsúfoltsággal...
Úgy tűnik, ez a hétvége az elvált apáké lehetett, mert sok keserű poszt született az interneten. Volt, aki azzal kezdte a kapcsolattartását, hogy el sem hozhatta gyermekét. Volt, aki korlátozottan kapta meg hétvégére a gyereket. Volt, akinek előbb kellett visszavinnie, mert anya így…..
Mármindennicknévfoglalvoltezértválasztottamezt 2016.02.04 21:28:07
Miközben ma már a legmeglepőbb helyen és termék kapcsán találkozhatunk a szexualitást felhasználó reklámmal (lásd a posztban felhozott példát), az amerikaiakat sok területen meglepő prüdéria jellemzi, legalábbis innen, Európából nézve. A rawstory.com összeszedett párat, ami…..
Mármindennicknévfoglalvoltezértválasztottamezt 2015.07.15 10:10:54
A Travel + Leisure szokás szerint megszavaztatta az utazókat, melyeket tartják a világ legjobb városainak, azaz melyek azok a helyek, ahová a legszívesebben utaznak. A közép-európai térségből egyetlen város került be a legjobb tíz közé, annyit elárulunk, hogy nem Bécs, de vajon…..
Mármindennicknévfoglalvoltezértválasztottamezt 2015.07.13 14:32:22
A jelek szerint véget ér Simon Danczuk brit munkáspárti képviselő házassága, a politikus ugyanis a napokban elköltözött otthonról. Az okok között nyilván szerepel az is, hogy felesége lelkesen posztolgatott magáról szexi képeket a Twitteren. (fotó: twitter.com/KarenDanczuk) A…..
Imádjuk az infografikákat, ráadásul a Lonely Planet és a When On Earth című weboldal közös gyermeke igazán különlegesnek ígérkezik. Főleg, hogy mi is felkerültünk a "What Can One Dollar Buy Around The World?" listára. Összesen 21 ország szerepel az összeállításban a…..
Másodszor eszem a pünkösdfürdői Gyradikoban.Mit eszem: próbálok enni.Mert nálam az evés egy kellemes időtöltés. Ha mindezt többen tesszük, akkor az definíció szerint egyszere, egy időben történik. Nemkülönben, amennyiben salátát eszünk a főételhez, akkor azt is - meglepő…..
Az alábbi öt szigetről kevesen hallottak pedig aki megteheti, azoknak a civilizáció pörgésétől távol, a hétköznapok sodrását maguk mögött hagyva felejthetetlen élményben lesz részre. Következzen 5 csodálatos hely. Elmenekülni egy kis időre egy gyönyörű, trópusi szigetre…..
Mármindennicknévfoglalvoltezértválasztottamezt 2015.03.01 18:25:36