Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Bigyó.

62 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég izgalmas nyereményjátékot indított az extreme digital, félmilliós saját kívánságlistát lehet megnyerni. Megmutatom a sajátomat! Black Friday Kívánságlista néven összegyűjtöd a karácsonyi kívánságaidat november 18-ig és ha szerencséd van, akkor meg is nyerheted…..
Amikor úgy két hete kiderült, hogy az NBC a harmadik évad után nem kér több epizódot dr. Hannibal Lecter kalandjaiból, még bizakodóak voltunk, talán egy kicsit túlságosan is, bíztunk a Sony gyártásban készült sorozat esélyeiben az USA nélkül is, de úgy néz ki, hogy ha az…..
.Bigyó. 2015.07.07 10:39:29
Júniusban új sorozat indul a Fox műsorán Feltámadtak címmel. A Jason Mott: The Returned című könyve alapján készült sorozatban egy amerikai kisvárosban rejtélyes dolgok történnek! Hajtás után a Fox csatorna kedvcsináló tartalomösszefoglalója is elolvasható: Minden a…..
.Bigyó. 2015.06.01 17:17:28
Kísérteties a hasonlóság a The Returned című sorozattal, amit először a franciák csináltak meg (www.imdb.com/title/tt2521668), és most ment le az első évada az amerikai (amúgy elég jó) remake-nek: www.imdb.com/title/tt3230780
Naiv kérdés, hogy éseztígyhogy? :D
Tegnap este vetítette az AMC az Mad Men utolsó részét, ezzel végéhez értek tehát Don Draper (Jon Hamm) szenvedései. Nagyjából a negyedik évadig követtem a Mad Ment, aztán elkezdett nagyon untatni, ha jól emlékszem legjobbam Megan idegesített. Egyébként nem csak én voltam ezzel…..
Amanda Palmer @ A38 Hajó, 2013.11.10. Amanda Palmer bármit csinál, az szupermenő. Nem volt ez másként budapesti koncertjén sem: pont szupermenő férje, Neil Gaiman születésnapján lépett fel, szupermenő csipkés melltartóban, fűzőben, kesztyűben és gigantikus hónalkutyával. Na…..
.Bigyó. 2013.11.12 10:08:40
@verespalne:
ízlések és pofonok :) Azért a Who killed Amanda Palmer-en (amiről játszhatott volna több számot is) elég jól megírt dalok vannak, nem hinném, hogy ötletszerűen hangoznak.

És elég jól szóltak a koncerten is, nem problémáztak a giccsen és a megtervezettségen...
Sokat megélt énekesnek tartja Zámbó Krisztiánt Novák Emil, Balázs Béla-díjas rendező, aki azonnal filmet is forgatna Jimmy fiának az életéből. Novák Emil szerint döbbenetes lehet, ha egy ifjú fiatalember arra ébred január elsején, hogy apja éjjel fejbe lőtte magát. „Ez egy…..
Amikor Jockey Ewing (eredetileg J.R.) 1978-ban feltűnt a képernyőn, az amerikai tévékben szinte kizárólag jófiúkat láthattunk, a rossz arcok csak a krimisorozatokban vigéckedtek, és ott is csak 42 percig, mert jöttek a jófiúk és bezárták őket - már ha mákjuk volt, és nem kaptak…..
..
.Bigyó. 2012.09.06 17:48:09
comment:com A nap képe 2012.07.19 14:00:00
Dobozban a Weeds 100. epizódja is. Gratula innen is. ..
.Bigyó. 2012.07.19 16:38:42
Egy hete kezdődött a SZIN, és hála a web2-nek, máris egy rakás jó minőségű videó árasztotta el a netet. Íme egy kis válogatás a kedvenceinkből. Visszaugrás a 0. napra (egy hete volt ugyebár), kis életkép:   Már korábban bepostoltuk, de annyira jól sikerült szösszenet…..
Merkoffo Gyenge vagyok az ilyesmikben... Azt tanultam az idei SZINből, hogy például a RE:pohár egyéb módon is újrahasznosítható (bele kell hányni, mint a lány a Scooter előtt); vagy nem minden Csilla Gina, aki a Rasmusszal énekel; vagy hogy a jó közönség esőálló, mint ahogy ezt a…..
SZINblog (2005-2011) Kétballábas 2010.08.28 19:07:18
Merkoffo: A nap a Chasing Rainbowsszal a zenekaros játékunk nyertes zenekarával kezdődött. A kemény hörgések közepette mindössze annak a köszönete maradt el, hogy nekünk köszönhetően jutottak ki. Így múlik el a világ dicsősége. Viszont dícséretes részükről, hogy a korai…..
Sajnos befejeződött a SZIN 2. - sokak által legjobban várt - napja. Elöljáróban annyit jegyeznék meg, hogy a tegnapi kínálat sokmindenben eltért (mondhatni elütött) közös kollektív és részleges zenei ízlésünktől - mégis, olyan élményekben volt részünk, amikben…..
Ez most amolyan távirati stílusú post lesz. Stop.Hát itt vagyunk, eljött ez a pár nap újra.A hátam mögött valahol a Vad Fruttik szól. Mellettem videót postolnak Facebookra. Beardymant otthagytuk, pedig kurvajó bulit csinál, de egyszerűen nem fértünk már be, ülni pedig halál…..
Minden évben kitalálom, hogy mire akarok kimenni. Minden évben megbánom, hogy nem mentem másra. Nem azért, mert az nem volt jó, amin voltam, de mindig van olyan, ami kimarad. Jó, egy fesztivál lemondásokkal jár. De mégis. Izé. Alábbiakban egy visszafogott, jómunkásembereknek szánt…..
Amikor kiderült, hogy a The Rasmus jön a SZINre, az egész szerkesztőség meglepődve hümmögött - elsősorban azért, mert úgy néz ki, idén a skandinávok uralják a Nagyszínpadot (a Europe ugye svéd). Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én is sokkal többet tudtam volna róluk, mint hogy…..
Kevés olyan magyar hiphop banda van ma Magyarországon, amelyik viszonylag sok idő alatt viszonylag kevés lemez kitolásával akkora népszerűséget ért volna el, mint az Akkezdet Phiai. Méltatlan módon most először esik róluk szó ezen blog hasábjain, de gyorsan be is pótoljuk a…..
Éljen a Europe! Sikerült elérnünk Mic Michaeli-t, a Europe billentyűsét egy rövid interjúra. Kiderült róla, hogy szeret rövid és velős válaszokat adni, és ő is ökotudatos. Mic, ezúton is köszi az interjút :) SZINblog: Szerintetek lesz még ugyanakkora slágeretek, mint…..
... azaz Marcus Fürederrel, a Parov Stelar Band első számú alapkövével. Az Etage Noir kiadón keresztül sikerült őt elérni, ezúton üzenjük neki, hogy "Thank you, you are cool!". Íme az interjú. SZINblog: Hogyan jött a zenekar neve, és miért nem a sajátodat használod?…..
Facebook-os cipőlájkolást nyerték: Kovács Edina (89) és Petrás Ádám (43).Alább a nyertes alkotások: Kovács Edina Petrás Ádám Nyereményünk egy-egy SZINes Tisza cipő. Gratulálunk nekik! A további nyertesek (mert az is van, csak bénák vagyunk és…..
Indítottunk egy játékot. Július 6-a éjfélig a második fordulóba bejutottakra több mint 8 ezren szavaztatok. NYOLCEZREN!!! Az rengeteg... Na de tudjuk, hogy titeket ez nem nagyon érdekel... A lényeg most jön   A legtöbb szavazatot (2448) kapta: Chasing Rainbows   Ezzel ők…..
Napra pontosan öt éve indult el a Szegedi Ifjúsági Napok nem hivatalos blogja - akkor még a Blogteren. (Az első bejegyzést Boros Gyula, a fesztivál főszervezője írta, és valami technikai malőr miatt ma már nem elérhető.) A mai napon magunkat (is) ünnepeljük (elégedetten…..
Bigyó: Utolsó VOLTos napunk is izgalmasan telt. Túlzás lenne azt mondani, hogy megtelt a fesztivál területe, de nagyon sokan jöttek el szombaton is - az utolsó adatok szerint az egész fesztivált 78 ezren tisztelték meg, de nem volt telt ház egyik napon se (na jó, pénteken majdnem). Mi…..
Bigyó: Az általunk legjobban várt napon vagyunk túl a VOLTon. Az embertömeg - ha lehet - még nagyobb, ezt főleg Prodigy-re menet éreztük, amikor is szinte fennakadtunk a nagyszínpad felé igyekvőkben. A melegre való tekintettel csak a kora esti órákban értünk ki a fesztivál…..