Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ez az

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mark Zuckerberg a 2016-os év januárjában újévi fogadalmat tett, mely arról szólt, hogy elkészít otthonába egy mesterséges intelligenciával rendelkező „komornyikot”. Az év vége felé haladva sok szkeptikus meglepetésére bejelentette, hogy ígéretéhez híven elkészült a háztartását vezető mesterséges…..
ez az 2016.12.29 08:22:39
A tengerészgyalogság 66 éves, nyugállományú tábornokát választotta Donald Trump leendő védelmi miniszterének. A Pentagon új vezetője az egyik legtapasztaltabb stratégának számít az amerikai hadseregben, aki az Iránnal kötött atompaktum legélesebb kritikusa volt, nyugdíjaztatása is részben a Barack…..
ez az 2016.12.02 14:56:03
Soros György a CBS 60 Minutes részére adott 1998. december 20-ai interjúban Steve Kroftnak elmondja, hogyan élte túl 1944-ben a deportálásokat, és miért nem érez bűntudatot amiatt, hogy szemtanúja volt, miként fosztják ki és küldik haláltáborokba a budapesti zsidókat. Magyar…..
Pániküzemmódban az Amerikai Népszava az elnökválasztás napja óta. A gyűlöletblog ugyanis megígérte olvasóinak, hogy “Kedden eltűnik végleg a süllyesztőbe minden idők szégyene, ez a földre szállt ördög”, mármint Donald Trump. Az amerikai választók másként gondolták, azóta az AN folyamatosan…..
“Az Egyesült Államoknak az LGBT-jogokat a kormányzati és külpolitika még szorosabb részévé kell tennie… ez az ügy, amit Obama elnök prioritásként kezel” – mondta Susan Rice nemzetbiztonsági főtanácsadó az elnökválasztás előtt két héttel, október 26-án az American University-n mondott beszédében.…..
Az ókor hét csodája között számon tartott gízai piramis kutatói október közepén jelentették be, hogy két új kamrát találtak a 146 méter magas építmény belsejében. A felfedezés a "Piramis átvilágítási program" első látványos eredménye, amelyet egy éve indított az Egyiptomi Régészeti Hatóság. A…..
ez az 2016.11.01 18:22:20
(forrás: Amerikai Népszava) Orbán Viktor, Németh Sándor, Udo Ulfkotte, az ATV, a Hit Gyülekezete, a Hetek című lap és a Vigyázó blog a felelős az orlandói tömegmészárlásért: ezt írja Bartus László, alig 24 órával a tragédia után...
Május elején a Hillsong New York megagyülekezet női konferenciáján fellépett a híres Meztelen Cowboy. Pontosabban, nem a Times Square híres-hírhedt Naked Cowboy-a, hanem a Hillsong egyik ifjúsági pásztora állt ki alsónadrágban, hogy a több ezer fős lelkes női közönség előtt énekeljen. És nem, ez nem…..
ez az 2016.05.31 21:49:53
Több száz ember, pakisztániak és afgánok állnak sorban és várják, hogy megkereszteljék őket Hamburgban. Rengetegen térnek át Hollandiában és Dániában is muszlim hitről keresztény hitre, és a trend úgy tűnik, hogy csak erősödik. Az áttéréseknek köszönhetően sok korábban elnéptelenedett európai…..
ez az 2016.05.30 16:26:42
“Török pénzen, török megrendelésre, a török dicsőségre minaretet terveznek építeni Szigetváron, merthogy a régi romjai sértené a török vendégek érzékenységét. ... És Zrínyi emléke? Az utolsó 800 magyar és horvát keresztény lemészárolt emléke? Ők, tisztelt uraim, pont azért védték és védenék ma is…..
"Az elmúlt napokban megjelent számos cikkel, véleménynyilvánítással és nyilatkozattal kapcsolatban ezúton leszögezzük, hogy kizárólag azt tekintjük hiteles Felház-álláspontnak, ami az alkalomsorozat három főszervezőjének együttes álláspontjaként vagy valamely hivatalos felületen jelenik meg. Minden…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Nos, nézzük a különböző alapanyagokat, amiből járótalp, felsőrész vagy bélés készül. Csak ezeket ismerve nyújthatod nekik a szakszerű ápolást. Márpedig ezt nagyon akarod, hiszen egy rahedli zsébe kerül a kiszemelt darab; szeretnéd minél…..
ez az 2016.04.11 22:55:34
Egy nappal azután, hogy az ISIS Magyarországot is megfenyegette, meglepő és nyugtalanító elemzést közölt a Commentary magazin. Mint írják, az Iszlám Állam Al-Naba című kiadványa felszólította az európai dzsihadistákat, hogy a jövőben ne az Izrael elleni harcra összpontosítsanak, hanem a “közeli…..
ez az 2016.03.31 21:12:49
@prolee: Jól mondod.
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Most már tudod miért kell elásni, hol és milyen mélyre, na meg mivel a pottyantást. Nézzük meg, hogy milyen testhelyzetben a legjobb megszabadulni tőle és mik az alternatívák a wc papírra, ha épp nincs nálad vagy csak simán nem akarod cipelni…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Folytassuk a macskalyukhoz tartozó információkkal, hiszen azért akad még bőven tanulnivaló! Azt már tudjuk, hogy mekkorát és hova ássunk. Azért azt megjegyzezném, hogy a hely kiválasztásánál arra is légy figyelemmel, hogy ne valami védett…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Nos, a kisdolog után jöjjön a keményebb és mocskosabb része a témának! Az elsőben is biztosan talált mindenki újdonságot. Remélhetőleg sok választ is megkapott az eddig fel nem tett kérdéseire! Most azonban a nagydologgal kapcsolatban tuti lesz…..
Az első reprezentatív országos táplálkozási vizsgálatnál (1985-1988) a felnőtt férfiak 52%-ának volt a testtömeg-indexe 25 kg/m2 felett. Ebből 12% volt elhízott. A felnőtt nők 50%-a volt túlsúlyos vagy elhízott, 18%-uk testtömeg-indexe haladta meg a 30 kg/m2-t. 2009-re a…..
Sebastião Salgado 1944. február 8-án született a brazíliai Aimorésben egy nyolcgyermekes család hatodik gyerekeként. Érettségije után a São Paulo-i egyetemen közgazdásznak tanult, de egyre inkább foglalkoztatta a harmadik világban élők szociális helyzete. Dolgozott a brazil…..
Dr. Szerényi Gábor egy egészen jó ember. Legalábbis ilyennek ismertem meg és ritkán csalódom az emberekben. Megkedveltem, mert elképesztően felkészült és soha nem hagyja el a jókedve és ha látja a stáb, hogy a szereplők még este bírják és viszik előre a dolgot, akkor mindenki…..
ez az 2014.11.29 13:05:18
A középdöntőre tényleg véget ért az átok: a Virtuózok negyedik adásában immáron teljes hosszában élvezhettük az előadásokat, sőt közös produkció is volt az Amadindával, és mindez csak 15 perccel növelte meg az adásidőt, másfél órán át tényleg komolyzene ment a…..
ez az 2014.11.08 19:18:22
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Valószínű, hogy sok bozótmíves gondolkodott már azon, hogy milyen fedőt használjon a GSI vagy Tatonka fém bögréjéhez, amivel elfér a Nalgene kulacsa is a tokban. Ráadásul nem kell érte több ezer forintot kiadni. Megint egy…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Aki csak viselt valaha bármilyen lábbelit az élete során, az legalább egyszer közelebbi kapcsolatba került azzal a gyönyörűséggel, amit úgy hívunk, hogy vízhólyag. Ennek kialakulásának csökkentésére osztok meg most…..
ez az 2014.10.29 22:50:33
Néhány hete megérkezett Kínából egy kütyü, amit eredetileg azért rendeltem, hogy az USB-ről táplált mikrovezérlős projektek fogyasztását valamennyire lássam. Itt nyilván nem a mikro vagy nanoamperes mérés volt megcélozva, hanem az, hogy legalább a 10 milliampereket lehessen sejteni...
ez az 2014.07.09 12:17:39
Március 21-e, a rasszizmus elleni küzdelem világnapja A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének eddigiekben és továbbra is célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. Az ugyanis egyre jobban terjed a parlamentben, a médiában és a…..
ez az 2014.03.21 16:38:00
ez az 2014.03.21 21:45:39
@Szaudi Herceg:

A nácikat kirekeszti az igaz, a neonácik a betyár bűnözőkkel meg a többi degenerálttal egy gennyes folt a nemzet testén, DE a test ki fogja lökni magából!