Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmmmovo

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az közismert, bizonyos zenészek hajlamosak élből elutasítani az újításokat, és semmiben sem bízni, ami nem legalább negyven kiló, vagy nincs benne elektroncső. Pedig néha az új technológiákra is érdemes figyelni, hiszen számos problémára kínálnak gyors és egyszerű megoldást. Hangolnia például…..
hmmmovo 2016.07.26 17:39:41
hmmmovo 2016.07.27 17:47:37
@tonyfive: hát egy basszusgitárhoz az nem tűnik túl precíz megoldásnak
hmmmovo 2016.07.27 20:27:21
@parajos tank: itt egy mobil app-ról van szó amit azzal hírdetnek hogy jó basszusgitár hangoláshoz, nem ezer más kábelről.. szerintem csak akusztikus cuccokra való az ilyesmi, de akkor hangoljatok vele ha ennyire tetszik
A nehezen, fáradtságos diákmunkával összekuporgatott pénzén vett jegyével a fiatal srác csak jól akarta érezni magát és a buli hevében, mivel úgy gondolta hogy soha többet nem lesz rá alkalma, felszaladt a színpadra és egy olcsó Iphone 4s készülékkel úgynevezett selfie-t szeretett volna készíteni…..
Szkeccsfilmet készíteni olcsó dolog. Nem igényel sok pénzt egy forrásból, és a Movie 43 aranyba foglalható példája annak, hogy a kreativitást is csak visszatartó tényezőnek fogják fel, gondolván, eleve sokféle látásmód egyesül benne. Ez öreg hiba, ha a tematika kimerül a…..
hmmmovo 2015.07.20 13:28:41
@Mark Green: szerintem a menstruálós rész is zseniális, tökéletesen figurázza ki, hogy állnak a férfiak a dologhoz... szóval nem rossz film ez :)
Kedden tele lett a teljes zenei sajtó azzal a hírrel, hogy a H&M olyan felvarrós kabátot dobott piacra, amin underground metálzenekarok logói vannak, sőt, ezek közül néhány még neonáci is. Az egészet a Strong Scene Productions nevű cég kezdte terjeszteni. Ők jelentették be…..
hmmmovo 2015.03.25 18:35:43
Június 16-a komoly dilemmát jelenthetett azok számára, akiknél a lemezgyűjteményben megfér a német gerontorock, a New Orleans-i hurkatöltő fitneszdoom, valamint a piros sapkás nu metal. A Hősök terén ugyanis Klaus Meine irigyelte Kóbor János hajhagymáit, az A38-on a Crowbar…..
A HVG-n is azt írták, hogy visszatért a Kispál és a Borz. Erre Lovasi András ezt reagálta a portálnak: "Sejteni lehetett, hogy előkerül ez a kispálos párhuzam az album kapcsán, hiszen az a játszótér, ami anno a Kispál és a Borz és a Pál Utcai Fiúk mellett Kiscsillagként maradt…..
hmmmovo 2014.03.04 12:04:37
@Gyingizik: az a két utolsó album is elég jó volt, és ez sem rossz. de egy "állnak a férfiak" szintű dal hiányzik nekem...
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
November elején jelenik meg Lady Gaga ARTPOP című lemeze, amiről itt egy új dal, méghozzá egy szöveges videóval. A refréneket még mindig dadogásra építő énekesnő is szerepel az új Machete-filmben, így a mozi előzetesének részleteit használták fel a kliphez. A kemény…..
A tervezett megjelenés előtt egy héttel, már augusztus 12-én kijött Lady Gaga új száma, az Applause (Taps). Ez az első dal az Artpopról (ez lesz Gaga új albuma), amely majd csak novemberben érkezik. Biztosat még alig tudni Lady Gaga nagy visszatéréséről –…..
hmmmovo 2013.08.13 18:32:26
@Neumark: maximálisan egyetértek :)
Elő a Biző pulcsit, my way or a high way, az istenit! Hát ezeket ki hívta életre újra?! Fred Durst mutáló csuklása a régi, és még mindig nagyon szar amit csinálnak, szóval all good =) ..
Elkészült a nyáron fesztiválköztársasággá alakuló Sziget hivatalos himnusza, amelyet a pécsi Punnany Massif zenekar készített, ráadásul egy nagyon látványos, felszabadult hangulatú videót is kapott a dal fesztivál korábbi felvételeiből, nekünk pár pillanatra Lemmyt is…..
hmmmovo 2013.04.26 18:29:39
Komolyan nem hittem volna, hogy egyszer még egy buszsáv pár méteres tologatásával barikádokra lehet hívni az embereket, de hát ennek is eljött az ideje. Szóval alig néhány perccel azután, hogy egy kedves tájépítész összefoglalta a helyzetet az Urbanistán, azonnal meg is…..
„Őrültek ezek? Töprengő agyam / zúgott, bűvölten, gyáván, lázasan. / Együtt... És össze? ...Miért? Miért teszi, / mért tenné bárki, ami rossz neki? Vagy a rossz nem rossz?...” (Szabó Lőrinc: Hősök, őrültek?)   Nincs kétség: ezek össze fognak állni. Még akkor…..
hmmmovo 2013.02.13 10:52:30
@$$$=$$$: Biztos vagyok benne, hogy nem csak értelmesebb, de szebb, és erősebb is vagyok nálad! :) Egyébként nem vagyok komcsi, ami szerintem a kommentemből is kiviláglik, de a magadfajta primitív, agymosott fideszbérenctől nem várható el a szövegértelmezés képessége. De ne aggódj, fáradozásaid így sem maradnak "jutalom" nélkül!
hmmmovo 2013.02.13 11:37:19
@$$$=$$$: Reménytelen vagy.
Megint egy új párttal lettünk gazdagabbak. Miközben a jobboldalon egyelőre szétrobbanthatatlan a Fidesz-KDNP, és kisebb morzsolódás után úgy tűnik a Jobbik is sikeresen egyben maradt, a baloldalon tovább folyik az erodálódás. És most egyelőre ne is azokkal a nagyságrendileg…..
Szeptember 25-én kerül a boltok polcaira a Green Day ¡Uno! című új lemeze, ami egy gigantikus projekt első része, lévén még idén novemberben jön a ¡Dos!, jövő januárban pedig a ¡Tré!, amik szintén teljes értékű stúdióalbumok lesznek, szóval jó sokáig lehet majd a Green…..
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
A Lángoló Gitárok és a Cinemate videoklipes pályázatának három nyertese közül elsőként a Rotten Roots zenekar klipje készült el a Navigate című számukra, természetesen a korábbi ígéretekkel összhangban, a Cinemate csapatának készítésében. A videoklip most itt debütál a…..
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
A Konyha zenekar már kétszer is szerepelt hétvégi videoklipes rovatunkban, első alkalommal például az emlékezetes dobozos klipjükkel, de a másik videójuk miatt sem küldtük el őket a francba, úgyhogy örömmel vettük a hírt, hogy az együttesnek új klipje készült Kiskifli című…..
hmmmovo 2012.02.16 17:33:41
Subba Napi GIF: Produkcióóó 2012.02.10 14:28:00
 ..
hmmmovo 2012.02.13 13:24:02
Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége helyreigazítást kért az ATV-től, mert félrefordították Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövet szavait. Az interjúban elhangzottak vezető hír lett, így cseppet sem mellékes, hogy mit is nyilatkozott pontosan a nagykövet. Ugye az alap,…..
Feltűnt már nektek mennyiféle felhő röpköd a fejünk felett? (Tipp: Smiló Dávid - ÉSZAK)..
hmmmovo 2011.12.22 21:18:49
@ratman_: a hiba az ön készülékében van. legalábbis nálam minden a helyén a blogon.
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
hmmmovo 2011.12.16 14:35:26
@GPtower: fogyatékos vagy, aki nincs veletek az ellenetek van. aki nem imádja a te drága kormányodat, az már rögtön ellenség.. nagy csalódások fognak érni, megérdemled.