Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyád egy szőke nő

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már a nemzetközi sajtó is arról ír, amiről a B1 blog beszámolt, ti. hogy magyar rendőrök rugdossák, kézzel és botokkal ütik a határsértőket, valamint kutyákat engednek rájuk, a magyar kormány demonstratívan kiállt a bánásmód mellett...
anyád egy szőke nő 2017.03.08 08:24:10
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
Valóban a politikai korrektség végnapjai jönnek az idén? Egyáltalán mindenki ugyanazt érti-e e kifejezés alatt? Azok, akik szimpatikusnak tartják Orbán Viktor új programját, amely a liberális demokráciák egyik fundamentumát készül kiirtani a közéletből tudják-e hogy saját politikai jogaikat is…..
anyád egy szőke nő 2017.01.07 20:31:05
@István Magyari: Lehetett volna hosszabban, de legyen - szerintem is jó ez így.
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
anyád egy szőke nő 2016.09.27 19:52:58
Mert minden hozzám hasonló átéli ezt családi ebédek, kocsmázások alkalmával. Akinek még nincs autója, nem tudja, hogy mit gondoljon erről. Ő most talán közelebb kerülhet az igazsághoz. Vagy mégsem?..
Egy éve még szinte mindenki elítélte László Petra cselekedetét, amikor a menekültek kitörésekor egy gyermekét a kezében tartó férfit gáncsolt el, majd egy kislányba is belerúgott. Tettét csak súlyosbította, hogy hivatalosan újságíróként volt jelen a röszkei réten, de egy szélsőséges nézeteiről…..
anyád egy szőke nő 2016.09.10 05:55:40
@morpho: Igazad van, itt is vagy mindjárt eklatáns példaként.
2015-ben kapta meg a Magyar Érdemrend Középkeresztje Polgári Tagozat kitüntetést Beer Miklós. A visszaküldés helyett más formáját választotta a tiltakozásnak...
Az álláskeresés egyik legkritikusabb része rögtön az első lépés, egy igazán jó és figyelemfelkeltő önéletrajz megírása. Kezdésként tekintsünk vissza az eddigi állásainkra és tapasztalatainkra, majd találjuk ki, hogy ezt hogyan sűrítsük bele egy oldalba. Ezután ügyeljünk arra, hogy minden egyes…..
anyád egy szőke nő 2016.08.24 12:09:21
@Nazareus: rossz analógia. Egy autónak szerepel a hirdetésekben az ára.
Laslavic Tímea Az ember lélegzete is eláll, amikor a tárnák bármelyikébe belép: annyira fantasztikus az erdélyi Torda városában található sóbánya. A néhány évvel ezelőtt közel 7 millió eurós beruházással felújított és turisztikai célokra átalakított sóbánya mai sikeréről azt mondják: ezzel a…..
anyád egy szőke nő 2016.08.18 16:45:04
@Zelig 2010: Mi sekély, te paraszt?
Akik ezt a "népszavazást" kitalálták, hazaárulók. Bűnrészesek egy gyűlöletkeltő színjátékban, és vállalniuk kell annak minden következményét. Orbán a főbűnös, hozzá csatlakozott Vona, és nem lesz sokkal kisebb azok felelőssége sem, akik részvételre, és igenló szavazatra buzdítanak (Fodor), meg azoké…..
anyád egy szőke nő 2016.08.16 20:37:47
A hazai nyilvánosságban e tévériporter számít pillanatnyilag az első számú közellenségnek. Tragikai vétsége, hogy az olimpiáról közvetítve „elfelejtette” megemlíteni egy szír kislány nevét, aki a 100 méteres pillangóúszás egyik előfutamában indult. Azt állították az ellenzéki médiumok jegyzetírói,…..
Új paradigma Süllyedünk 2016.07.15 19:41:10
Meghalt Esterházy Péter. A számos emlékező írás között feltűnt egy Pozsonyi Ádám névvel jegyzett rövid szöveg. A szerző, akit a Blikk "Esterházy írótársa"-ként említ, a tegnap elhunyt írót ritka kártékonynak és felettébb unalmasnak tartja. Beköszöntő mondata szerint: "halottról igazat vagy…..
anyád egy szőke nő 2016.07.16 11:11:44
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
anyád egy szőke nő 2016.05.05 12:11:18
Vannak olyan események, amelyekkel az ember azért sem foglalkozik, mert úgy érzi, hogy az azokban való legkisebb részvételtől maga is beszennyeződik. Ilyen történés -a most ismételten napvilágra került- Kiss László szövetségi kapitány 1961-ben megesett -csoportosan elkövetett- nemi erőszak ügye,…..
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
anyád egy szőke nő 2014.12.03 20:23:13
@valkaitm: Vagy képzeljük el Szabó Gábort Koncz-cal...röhög a vakbelem.
anyád egy szőke nő 2014.12.03 20:57:31
@Patreides:
Hozzá se szagolsz a témához, ne erőlködj. Nem szimplán az énektudásról van szó, hanem, pl.: a zenében való elmélyülés képességéről. Koncz (ahogy azt az imént idézett szöveg is megerősíti) egy szimpla szócső demagóg, rém direkt agitprop szövegekhez, soha nyomába sem érhetett az igazi Kovács Katinak.
A ma esti tüntetéssel úgy gondoltam, hogy érdemes összevetni a 2006-os zavarásokat a mostani, 2014-es tüntetéssorozattal, mert az élet lassan egyre nagyobb pofonokat osztogat a bugyuta Fideszhíveknek, akik 2006-ról mindenféle mitikus baromságokat hisznek. Ideje rendet rakni a fejükben.…..
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
anyád egy szőke nő 2014.11.02 13:25:32
@$pi$: Jó ötlet. Aztán a TV-szünetet lehetne bővíteni heti hét napra.
anyád egy szőke nő 2014.11.02 13:27:21
@magnificat: Szerintem nem kellene megszokni. Miért kéne megszokni? Mert megmondtad?
anyád egy szőke nő 2014.11.02 13:28:59
@$pi$: A bajorok hasonlítanak ránk a leginkább az egész világon.