Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HD Sándor

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes, hogy az emberek túlnyomó része a teljes, relaxált nyugalmat, valamint a felfrissülést és új gondolatokat hozó, aktivizáló pihenést teljesen elválasztja egymástól, mondván, hogy ez a kettő együtt nem működik. Pedig hogy a viharba ne működhetne, főleg, ha sikerül…..
A csináld magad a legtöbbször olyan fura; kissé gagyi, de legalább olcsó; elmegy, de azért gáz, hogy nincs pénzem jobbra – jelleggel csapódik le az ember tudatában, főleg, ha Közép-Kelet Európa szülötte, s az a bizonyos születés még 1990 előtt volt esedékes. Nos, ma már…..
Egy ház, egy lakás önmagában még nem otthon. Akkor sem, ha minden bútor a helyén van, a konyhában üzemkészen vár a sütő, a mosogatógép, meg minden egyéb kütyü, a szobában ott figyel a hatalmas tévé és a többi, és a többi. Több kell ahhoz, hogy otthonná váljon az…..
A média térhódításáról és hasonló egyebekről már egészen felesleges beszélni. Minden mondat közhely, mindenki immunis az egyébként jó szándékú prevencióra, hiszen minél többet hallunk valamit (ráadásul ugyanabban az oktató hangnemben), annál kevésbé tesz ránk…..