Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mézeskalácshorror

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzátadások hiúsultak meg, találkozók maradtak el, behavazott államtitkárokat kevertek össze. Akár 710 milliárd forintnyi vidékfejlesztési támogatás sorsa is veszélybe kerülhet, mivel a váratlanul lecsapó havazás miatt jónéhány, a források elosztását befolyásoló…..
Tudjátok, ti, kedves kis nemzetiek, nacionalisták, vagy kik, tehettek arról, hogy az emberből kikopik a szó, az érzés, a hazaszeretet. Ti, akik folyamatosan a múltba révedve, sikongattok a benneteket ért gyalázatot emlegetve, kaparva a sebet, ne gyógyuljon csak azért se. Trianonról zokogtok, meg…..
mézeskalácshorror 2015.12.01 21:21:36
Nagyon sokat, egy fél napot vívódtam, hogy ezt a cikket bevállaljam vagy sem. Aztán úgy döntöttem, hogy megvan a tárgyi tudásom, a lelki ismeretanyagom, és ami a legfontosabb, az önmérsékletem, hogy ezt a szörnyű eseményt kicsit más oldalról is megvilágítsam. Tegnap megint…..
Szerdán élő adásban öltek meg két tévést Virginiában, amiért az idei év legjobb újoncsorozatának kikiáltott Mr. Robot készítői elhalasztották az egyébként éppen esedékes szezonzáró adásba kerülését. Az alkotók azzal indokolták döntésüket, hogy az érintett részben…..
mézeskalácshorror 2015.08.27 15:30:18
Két Hitler kép között üzent az új tankönyvek megvásárlásáról egy pesterzsébeti tanítónő a Facebookon. A tanítónő - nem alábecsülve annak fontosságát, hogy a Kisszámolót a Kosutiban is meg lehet vásárolni - (amúgy egyik kedvenc könyvesboltom, ahol valóban minden…..
A hosszú hétvége alatt egy sokkoló hír járta be a sajtót. Elvesztett egy házaspár egy kislányt, az autópálya pihenőben felejtették. Csak éppen az volt a gond, hogy nem tudják melyikben. Szerencsére pozitív végkifejlete volt a történetnek, egy másik család felvette, elvitték egész Triesztig,…..
Dinamó Műhely Dekódolás 2015.08.23 11:01:18
A Behódolás a politikai elit kritikája is egyben. Tanulságos, hogy miközben „az utolsó hatvannyolcasok, a haladáspártiság döglődő múmiái, akik szociológiai értelemben már kivéreztek, de behúzódtak a média fellegvárába, ahonnan átkaikat a korszak bajaira szórják”, a…..
Ki ne gondolkodna azon, milyen lenne az ideális autózás? Mégis ki mondhatja meg mi a jó és a mi a rossz? Ha össze kéne szedni 10 dolgot, amely megnehezíti az autózást, sokan hasonló véleményen volnának, illetve néhány eltérés lenne. Én összegyűjtöttem a kedvenceimet,…..