Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SPQR300

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Andrássy út városunk egyik jelképe, egyik végén egy forgalmas csomóponttal a másikon pedig a Hősök terével, mégis, nem találhattunk rajta burgerezőt na jó, de, ott a Ring, bár az más kategória. Idáig, mert most egy másik csomópontján, az Oktogonnál megnyílt a Bamba Marha Burger Bar, nem is…..
NapiApp Spotify 2014.02.11 10:00:00
Az online zeneszolgáltatások igencsak divatosak manapság, de azok amelyek ingyenesek többnyire nem is tökéletesek. A Spotify nem túl régóta elérhető hazánkban és körülbelül annyi ideje használom itthon és az irodában is. Az egész közösség alapú és már rögtön kell a…..
Nemrég két részletben lehoztuk a Lángoló Gitárok idei év ötven legjobb albumának listáját, most pedig az oldal szerkesztőinek saját évértékelését raktuk össze. Külön érdekesség, hogy az a bizonyos top 50 az alábbi listákból állt össze. Vajon, hogy lehetett az Arctic…..
Filmeket nem csupán azért készítenek a stúdiók, hogy a nézőket szórakoztassák, hanem azért, hogy Hollywoodban a nagyágyúk jól megrakják a zsebüket. Ugyebár a legsikeresebb film az Avatar, a közel 3 milliárdos bevételével világszerte. No, de mi a helyzet az animációs…..
vonatmagazin Egy kis nulla.... 2013.11.29 11:58:57
Aki ismer, tudja, hogy mostanság új őrület van nálam kibontakozóban: a nullás (0) méretarány. Meg lettem vele fertőzve, rendesen. Orvos látott, csóválta a fejét, hogy nem elég, hogy gyógyíthatatlan a dolog, de még bizonyos körökben fertőzésveszélyes is lehet. Talán akkor…..
Ahogyan az előre borítékolható volt (mi is jeleztük), a trafikrendszer bevezetése miatt felvirágzóban lehet a feketekereskedelem a dohánypiacon. A trafikkoncessziók elosztása gyakorlatilag teljes vidéki kistérségeket hagyott cigaretta nélkül, míg a nagyvárosok központjaiban…..
SPQR300 2013.09.11 20:38:08
@subtotal: Az elhanyagolható. :D Gondolom a nagyker 112 ft-jából lehet 30-40ft.
Sokszor mondjátok, hogy drágák a burgerek, és ugyan kinek van pénze ezt megfizetni. Ezen szeretnénk mi most segíteni, és lámpafényt nyújtani az éjszakában, hogy kövessetek! Lentebb jönnek azok a helyek, ahol maximum egy Mátyás király arcképes igazolványért megkaphatjátok…..
Az edmunds.com közölt nem oly rég egy összeállítást, melyben minden idők legrondább autóit listázta a szerző. A felsorolás elkészültének körülményéről ugyan nem szól a fáma, de nem tanulság nélküli átnézni a helyezetteket még akkor sem, ha mint tudjuk a szépség amúgy…..
Burger Blog BpBurger (57) - W35 2013.06.12 06:00:00
Itt az ideje, hogy bemutassunk pár frissen nyílt helyet, ezek közül az első a Wesselényi utcában lévő frappáns nevű W35, ahová egy hétköznapon, ebédidőben látogattunk el. A kínálat a tex-mex vonalat erősíti, pár hamburger, quesa, burrito, chili, meg jalapeno poppers, ami…..
Azért ragadtam billentyűzetet, mert nagyon aggasztó jelenség kezd elharapódzni az App Store-ban. Van egy frusztrált felhasználó, aki magát Kalácsnak hívja, és minden apphoz, ami iOS 6 alatt fut, automatikusan beír egy csillagot, és lebuziköcsögözi a fejlesztőt vagy kiadót. Miután…..
Kedd este, hazaérek edzésből, emailcsekk: "Holnap tesztelek egy burgert! Van kedve megkóstolni? Kapros bárány húspogácsa, házi buci, fekete paradicsom salsa, friss krémes francia kecskesajt." Soha jobb ajánlatot! Természetesen mondanom sem kell, hogy volt kedvem, így másnap…..
A viet vasúti vagon belülről Take it easy :)! Borzalmas. A MÁV közelmúltbeli vasúti kocsijaira még sokan emlékszünk. Az ottani vicces állapotok,  a beragadt ablakok, az érinthetetlenül dzsuvás bizbasz kilincsek, foggantyúk,  a vécéről nem is beszélve –  mindez…..
A cikk apropóját a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntéshozatala szolgáltatta, miszerint többmilliós prémiummal jutalmazta a városi cégek vezetőit. A BKK vezére, a mindössze 25 éves Vitézy Dávid évi 19 milliós fizetése mellé kapott 6 millió forintot, hogy ne haljon éhen. A…..
A városban járva-kelve nincs nagyobb kincs egy ingyenes wifi spotnál, pláne olyan helyen, ahová nem kell beülni, nem kell érte sem kávét, sem kisburit venni. Ezt a csalit dobta be Scrabble is, és mobil wifi hot spotokat létesített olyan városi helyeken, ahol igazán jól jött a…..
Elég sűrű epizódunk volt, szóval nem tekintünk vissza, hanem egyből a lecsóba csapunk, megtartva a helyszínekre bontott struktúrát, ahogy szoktuk. A korábbi részek itt érhetők el, ha valakinek averziói lennének a tagekre klikkolgatással szemben. A Falon túl Samu és Szegfű a…..
Határátkelő Mindennapi Anglia 2012.07.23 06:59:00
Milyen típusú szállást keressünk Angliában? Mire figyeljünk a közlekedésnél? Mi a helyzet a tévével, internettel, telefonnal? És a közbiztonsággal? Ha ezek a kérdések érdekelnek, akkor jó helyen jársz, hiszen (bár bevallottan csak egy általános kép felvázolására…..
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
SPQR300 2012.05.04 16:20:00
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
SPQR300 2012.01.13 19:47:54
Pár napja írta az Android Police, hogy új androidos rekord született - a Generation of Chaos japán taktikai RPG android-portja installálás után nemes egyszerűséggel nekiáll egy 1,8 gigabájtos csomag letöltéséhez. A játék kistestvére, a Spectral Souls még egy könnyed másfél…..
SPQR300 2011.12.08 19:57:59
tech.fortune.cnn.com/2011/11/21/piper-jaffray-android-app-revenue-is-7-of-iphones/

Én is gondolkodtam az Android fejlesztésen, de úgy érzem, egyelőre nem éri meg. Az Android Market bevételei csak 7%-át teszik ki az App Store-nak, miközben sokkal több Androidos telefon van. Sajnálom, remélem történik valami, hogy ez változzon.
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Csak nem rég találtam rá az önök blogjára, nagyon jónak és hasznosnak tartom. Magamról annyit, hogy 52 éves nő vagyok és jelenleg nincs állásom. Sajnos különböző betegségeim miatt 3 éven keresztül nem tudtam dolgozni, mert többet voltam…..
A legtöbb ember meg van győződve arról, hogy a főtt tészta olasz találmány. Tény, hogy a pasta Olaszországban alapvető ennivaló, de valójában Marco Polo, a nagy világutazó jóvoltából került oda Kínából 1295-ben. Ám Marco nem csak Kínából “lopott”, hanem…..
SPQR300 2011.11.21 18:59:27
Milošević a kilencedik A Time Magazine – bizonyára Kadhafi bukásának apropóján – lehozta tizenöt bukott diktátor toplistáját. Hogy mi alapján állt össze a lista és azon belül a sorrend, nem tudom, de mondjuk Sztálin, Castro vagy Franco azért nem került fel, mert ők…..
Tíz perc természetes fénnyel 8-10 órát dereng jól láthatóan Lee Chang-ho és Han Ki-hoon bringavázon kúszó emberkéje. A tervezők is érezték, hogy - bár az ötlet jó-, ez még kevés a sikerhez, ezért háromféle alkalmazási lehetőséget tököltek ki a Bike Buddy elnevezésű…..