Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferike

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvédhez több levél is érkezett azzal kapcsolatban, hogy ütközik-e valamilyen jogszabályba az Árpád-sávos zászló használata, vagy csak a szabad véleménynyilvánítás kategóriájába tartozik, főként, hogy nincs a tiltott önkényuralmi jelképek között. Egyes levelek…..
Ferike 2006.10.27 14:44:28
Megéltem a Rákosi-korszakot, 56-ot, a Kádár korszak legalább 3 történelmi részre bontható éráját, a testvér-váltás 16 évét.
S állandóan azt kellet hallgatnom éjjel-nappal,hogy lefasisztázzák ezt a népet: utolsó csatlós, kirekesztő, idegen gyűlölő, sőt még akkor is, amikor egészen más témáról cseréltek eszmét a médiákban-

minden esetben kilyukadtak legalább 2 mondat erejéig erre
A több, mint ezer éves Kárpát-medencei történelmünk István király óta legtöbbször a befogadásról szólt.
A tatár dúlást követően a kihalt országba más nemzetiségeket telepítettek be, Akik csodák-csodája önszántukból nagyobb hazafiak lettek sokszor, mint az eredeti magyarok. Vagy a török-dúlást követően szintén.
A koronatan törvényeiben a legfontosabb tétel a korabeli Európában egyedülállóan liberális: A korona alá tartozó valamennyi vallású és nyelvű lakosságnak egyenlő jogokat élvez.
Persze voltak szabadságharcaink az osztrák elnyomás ellen. De ezt együtt vívtuk az itt élő többféle nemzetből eredeztetőkkel, vagy többféle vallásúakkal.
Miért??? Mer ők is hazájuknak tekintették azt földet, és szerették az összes testvérüket. Ide tartoztak, ebbe a kultúrába ! Pl. az ARADI VÉRTANUK .
Petőfi, Sinkovics, de akár a Zrínyiek is, stb.
A jelenről: nagyanyám falujában néger ember telepedett meg. Az egész falu tiszteli, szereti. De ő is úgy viselkedik., hogy soha nem ócsárolja a magyar jelképeket. Az övét pedig, nem megtűrik, hanem érdeklődnek utána és tisztelik. De nem is akar a falunak
sajaát törvényeket hozni.
Ugyanez volt a korábban ide települt kínai családdal is.
Magam is félig német vagyok, de a Turul-madarat igen is tisztelem. Mert az anyanyelvemet beszélő nép legszebb eredet-mondáját testesíti meg.
Különben mélységesen elítélem a nyilasokat, a GESTAPO-t, akik lágerbe zárták, és elpusztították édesapámat.

DE a nyilasok rémuralma német megszállás alatt és 4 hónapig tartott. Nem az egész nép csinálta ! Aki ellenállt nekik, olyan „szép” sorsra jutott mint az apám.
Nem lehet mindenki hős !
Miért csatlakozott Horthy a háborúban a rossz oldalra? Mert TRIANON lökte oda. De nem volt nyilvánvaló a holokauszt léte !!!
Miért menekültek Csehszlovákiából ide a zsidók ? Mert először onnan szállították őket mind.
A pesti zsidók védelmére Horthy minden ellenséges felszólítás ellenére itt tartotta az egyik páncélos haderejét is.
Miért nem ítélték őt el Münchenben ? Biztosan azért, mert talán mégsem volt olyan fasiszta, mint ahogy azt a kommunisták terjesztették.
Meg a korszak 3 millió koldusa??? Több százezer Trianon miatt csak egy batyuval elkergetett magyar családnak (vagonokban laktak évekig)
munka és szállás kellett. Miről beszélnek ???

Ez az ország már kivérzett 2 világháborúban. Egyformán nyomorgatta őket is a német.
Később a felszabadító orosz hadsereg rémtettei,
Amiről 50 évig kuss volt. Pedig szinte minden családban volt, vagy gulág- fogoly, málenkij robotra elhurcolt, soha vissza nem térő fiú vagy apa, halott, vagy oroszok által megerőszakolt asszony, leány. A szocializmus győzelmét követően, kivégzett nem kommunista, vagy éppen saját elvtárs a koncepciós perekben, börtönben félig agyonvert kulák, aki jól és értelmesebben tudott gazdálkodni a földjén. Vagy olyan mérnök, aki meg merte kritizálni a 6 elemit végzett igaz-pártember- vállalat- igazgató értelmetlen döntéseit.

Ez a nép soha nem maradt volna életben, ha nincs hazaszeretete Amit a jelképeiben fejez ki. Mert ezekkel egyszerűen, szavak nélkül érthető.
Ezeket öntudatlanul lobogtatja, minden agresszió nélkül. Lehet, hogy azért, hogy ellenálljon a sorozatos és gyakran alaptalan, mindenkit egy kalap alá vevő vádaknak.

Egyébként sok liberális politikust már nemcsak az Árpádsáv, de a trikolor is idegesít. (Fodor Gábor)
Az elmúlt években elég volt 4 embernek megállni egy járdán egy trikolorral, ahhoz, hogy brutálisan elvigye őket e a rendőrség.
Mert 4-en zászlóval gyülekeztek. Semmi mást nem csináltak. Ezek után érthető, ha egy nép más nem lévén. a zászlóiba kapaszkodik.