Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wotan

1 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a jó hír, hogy az összes külföldön élő magyar nyugdíjas megkapta az Erzsébet-utalványt. Az meg a rossz, hogy semmire nem mennek vele...
wotan 2017.01.14 17:07:14
@lionking: már bocsánat, ha az állam a Rotschild bank´tól vesz fel hitelt, az mennyivel rosszabb, mint az államkötvény? Ez - amennyire tudom - egy átmenetileg használt hitelezési forrás volt, ami egyébként éppen meg is szüntettek.
Kérlek, tanítsad a tudatlan trollt...
BEKIÁLTÁS Sarka Kata meséi 2017.01.13 14:19:25
A Trump-sztoriból sem maradhat ki a magyar bulvár. De ez mind semmi ahhoz képest, amit Bill Clinton már elnökként csinált az ovális irodában, és mégsem bukott bele.  Töredelmesen bevallom, eddig egyetlen Sarka Kata történetet sem olvastam. A delnő létezéséről is csak a fodrásznál havonta…..
wotan 2017.01.14 04:56:06
@elemes:
Válasz erre
"Szopjátok tovább egymás pöcsét minimálbérért."
Ultima ratio ballibelorum...
Válasz erre
Sokszor hozzák fel a Nyugat-Európához képest alacsonyabb GDP és egyúttal bérek indokaként azt, hogy a magyarok már így is sok munkaórát tesznek le az asztalra. Van, aki viszont az alacsony hatékonysággal magyarázza, hogy ennek ellenére alacsonyak a bérek.  A valóság azonban az,…..
wotan 2017.01.13 06:07:50
@vilagpolgar: Ó jaj akkor én (sok fiatal kollegámmal együtt) hülye vagyok, nem beszélek nyelveket, nem tudok mit kezdeni az életemmel, mert itthon dolgzom, sőt hazajöttem sok év külföldi munka után? Én szerencsétlen...
Magyarországon évente többen halnak meg kihűlésben, mint ahányan terrorizmus miatt egész Európában. A Magyar Szociális Fórum összesíti a kihűléses haláleseteket, a szám 100 és 250 között alakul minden évben. A közhiedelemmel ellentétben a legtöbben nem is az utcán fagynak meg, hanem otthon, a saját…..
Érthetetlen, hogy Orbán Viktor miért ragaszkodik ennyire a stadionépítésekhez, amikor a közönség ennyire nem hálás érte...
wotan 2016.10.15 06:34:47
@Frady Endre: felébredt a 2% is...
wotan 2016.10.15 06:38:00
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: ha elfogynak az érvek, előkerül a segg, a p*csa, a bmeg...miről ismerszik meg a liberáls hozzászóló?
A Cosmopolitan felmérése szerint a magyar nők 47 százalékának, vagyis majdnem minden második nőnek volt már szexuális kapcsolata kollégájával. A munkahelyen szexelést viszont még ennél is többen próbálták ki, a megkérdezett nők 54 százaléka mondta, hogy szexelt már a…..
wotan 2016.10.11 05:15:38
@Aha, persze: igen, így igaz, a cikk javítva: a Cosmopoltan-olvasó(?) nők 47 százaléka. Igy hihető.
Tegnap szürreálisabbnál szürreálisabb események követték egymást: reggel még Debrecenben ültünk a Médiastafétán (a hazai és erdélyi média tanszékek éves talákozóján, eszmecseréjén), mikor jöttek a hírek a Népszabadságról, ám erről akkor és ott nem folytattunk…..
wotan 2016.10.11 05:05:45
@morph on deer: ajánlott irodalom: A megláncolt Übü, Alfred Jarry- tól. Olvassad el, magadra/magatokra ismersz!
Élesítve: 2015. 10.08. 15.15.   Óráról órára tudunk meg egyre többet a Népszabadság ma reggeli bezárásának részleteiről. A futárokkal kikézbesített értesítések híre, a költözésnek álcázott manőver, a letiltott intranet és telefonok, a vezetőváltás, majd a reggel még elérhetetlen nol.hu -n…..
Ha feltűnően sok lenne az érvénytelen voksok száma, akkor az a rezsim módszerei elleni tiltakozásként értelmezhető. De ez a hajó már elúszóban van. Önbizalomhiány és kockázatkerülés. E két okkal magyarázom az október 2-ai, vasárnapi népszavazásról való távolmaradásra biztatók indítékát...
wotan 2016.10.02 06:52:53
@morpho: arra célzol, hogy ha elmész választani, nem te leszel többségben? Ezért nem lehet Orbánt demokratikus eszközökkel leváltani? Hát, értem az elkeseredésedet,,,
A rendőrök dolga a társadalom védelme a bűnözőkből, és a rend fennntartása akár az életük árán is. Ám ha az egyikük szembe kerül a törvénnywl, az akár végzetes is lehet. Ez történt Antoinette Frankkel és Rogers Lacaze-zel is, ami három ember életébe került. Antoinette 1971. április 30-án…..
Kevés dolog árul el olyan sokat egy pártról, mint az, miként kampányol egy-egy fontos voksolás előtt. A Fideszt eddig sem a visszafogottságáról ismertük, de amit a kvótanépszavazás kampányfinisében művel, még a legtapasztaltabb kommunikációs szakembereket is megdöbbenti. Valami azt súgja, hogy a…..
wotan 2016.09.18 06:26:29
@_Wasp_: ez volt ám egy igazi liberális érdemi válasz!
wotan 2016.09.18 06:33:31
@graphite: válasz az 1.kérdésre: komolyan gondolod, hogy a kb. 80% fiatal férfi csapot papot hagyva lelép, és a nagymamát, anyát, feleséget valahogy ott felejti? 2.kérdés: úgy megijedt, hogy Németország/Skandinávia/Angliáig meg sem áll? Mi van az utközbeni 10 országgal (beleértve pld. Sziria békés részét!)?
Bevallom őszintén, mindig csodálattal adózom azok előtt, akik bőven 50 éves koruk felett, inkább már a nyugdíjhoz közelítve képesek változtatni, és külföldre menni dolgozni. Itt, a blogon is volt már több ilyen történet, ma is ilyen következik. Susanne írásában bőven akadnak elgondolkodtató…..
wotan 2016.09.07 07:01:03
@kronikas: kedves krónikás nem túlzunk picit? Magyarországot és Orbánt külföldön az emeberek (=nem a mainstream politikusok egy része) nagyon pozitivan itéli meg. Irom ezt úgy, hogy napi szinten olvasom a német online médiákat, és kommentárokaz ( a kettő általában szétnyír). Itthon (>20 év Németország) után egy IT cégnél dolgozom. 5 év alatt a kb. 50 körülöttem dolgozó fiatalból kettö ment külföldre dolgozni. Jól tették, hazajönnek ha megunták, mint én, mint sok más.
wotan 2016.09.07 07:01:14
@kronikas: psszt. Mellár szerint (ki a fene az?) Orbán éjjelente maga jár el gonosz valójában a betegek infuzióját elfertőzni. Ő látta eccere 5 helyen. Ja és vámpír is.
Vendégszerzőnk, Gágyor Péter írása Amikor kopognak és beléphetnek/belépnek, hagyományosan következik a jó szó: Adjon Isten! A válasz is köszöntés, amúgy hagyományosan, némi népmesei mellékízzel: Fogadj Isten! De hol vagyunk mi már ettől? Sem Isten, sem adjon, sem fogadj…..
wotan 2016.07.28 06:44:05
@GNDL: az ugye nem zavar téged, hogy csak ex catedra kijelentesz, de SEMMIT nem bizonyítasz érvekkel, tényekkel, számokkal? Mocskolódsz, nem érvelsz, ez hiteltelenné tesz. Menj, szórjál hamut a fejedre, és hallgass!
Jogosan tarthatunk attól, hogy az iszlám világuralomra tör, véli Raymond Burke bíboros. Az iszlám nem csak vallás, hanem kormányzást is jelent, erről nem szabad elfeledkezni, ahogyan ez a szent irataikból is kiolvasható. S hogy mi a megoldás? A bíboros erről is nyilatkozott...
wotan 2016.07.25 06:42:37
@Tibi !: az, aki nem tartozik semelyik egyházhoz, még nem magától értetödöen ateista. Fogalomzavar!
wotan 2016.07.25 06:46:15
@fideszes Bróker kormány: olyan dolgot még nem hallottál, hogy egy kisebbség terrorizálja a többséget, igy uralkodva felette? Segítek: Rákosi és tsai. Ennyit az agyi sejtekröl...
JogÁsz Svédek, finnek tanuljatok! 2016.07.23 22:07:32
Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke Röszkén azt bírta mondani, hogy a menekültek számára kialakított tranzitzóna olyan jól működik, hogy azt már a svéd és finn hatóságok is tanulmányozzák. Kép: kettosmerce.blog.hu Én meg is értem mohó tanulásvágyukat. Ezek a…..
1. Az emberi hülyeség határtalan. De a jó politikus úgy van hatalmon, hogy országa hosszú távú érdekeit tartja szem előtt, a hülyékre csak a gonoszok, a debilek és a hatalommániások lőnek. 2. Mindenhol birka a nép egy része, de néhány egyszerű varázsmondat ismételgetéséve a többség is bárhol…..
Horthy Miklósról számtalan valós és elferdített információ látott már napvilágot, ám kevésbé ismert néhány magánéletét, képességeit és sorsát illető érdekesség. Ezek közül ötöt mindenképp érdemes elolvasni...
wotan 2016.06.18 08:38:40
@kewcheg: hazudsz köcsög. Feleségem nagyapja vasúti kistisztviselö volt, a négy fiát kitanitatta, hárman diplomát szereztek. Nem nyomorogtak, dolgoztak keményen. Ez idegen neked, mi?
Nem tudni, mikor bukik meg. Ha a jelenleg parlamenti ellenzéken múlik, még sokáig nem. Az a természetesség azonban, amellyel megroppantotta a nemzettel kapcsolatos romantikus illúzióinkat, intő jel kell, hogy legyen arra, mennyi mindent kell bepótolnunk és újragondolnunk. Amit látunk, mégsem…..
wotan 2016.06.12 05:48:56
@nevetőharmadik: "...hitelböl el lehet éldegélni...". Csókolom a kezét, a hitelállomány nem CSÖKKENT véletlenül a Fidesz kormányok alatt (és elötte forditva)?
Ez csak egy volt a sok gyöngyszemed közül. Hazugságokat mint tényeket feltüntetni.
A 2010-es választókat (2/3) mint megvezetett nácidroidbirkákat félresöpörni szintén kissé nevetséges, vagy inkább tragikomikus.
wotan 2016.06.12 05:56:55
@Egéridomár: és ki adja vissza a '89 után eltünt Csepelt, Váci utat, Ózdot, MOM-ot, OPNI-t stb...? HEEE? Öket nem vonod felelöségre?
       Soros György a háttérhatalom. Háttér György a soroshatalom. Hatalom György a sorosháttér. Én is tudok ilyet.      Orbán Viktor miniszterelnök a tulajdonképpen szokásosnak mondható értelmezhetetlen hülyeségeken kívül azt is elmondta a családi rádióban, hogy Magyarország lesz…..
wotan 2016.05.22 06:57:32
@labrys: Istenem...de jó, hogy legalább egy ilyen okos ember mint Te itthon maradt. Az, hogy a forrásaidban kimazsolázod a negatív vėlemėnyekez, érthetö (?). De a szegény Fitch is megkapta Töled. Buták, megvezetettek, talán a zorbán fizeti öket. Nem lehet, hogy Te tudsz valamit rosszul?
wotan 2016.05.21 05:41:16
@Andrass9: ja bocs a 444-et akarta irni, az az egyetlen hiteles. "Hol az igazság, enyém, tied, kié?"
Bár mindkét beruházás végül is elkészült, valójában elszalasztott lehetőségek maradtak...
wotan 2016.05.17 06:25:25
@kvadrillio: 45 fokos höségriadó kb. 0,5 napig volt tavaly. Ōtven évig utaztam légkondi nélküli tömött metrón, hatos villamoson, túléltem. Lenne csak meg, amiért sírsz, másnap már a légkondimutyiról írnál. Ja, és mosd meg a szádat, büdös.
Miért bukott meg Fehérvári Gábor az Eurovízión? Magyarnak lenni nem túl szexi dolog ma Európában. Legalábbis ezt sugallja a dalversenyen elért eredmény. De tényleg így van? Vélemény a tovább mögött!..
wotan 2016.05.16 06:35:42
@szako: Móricka, mi jutott megint eszedbe? Maradj a témánál, és ne túrd közben az orrod!