Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketefenyő és fehér ló

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kérem a KDNP képviselőit, hogy ne csináljanak már ásatag hülyét belőlünk, katolikusokból...
feketefenyő és fehér ló 2017.10.09 23:05:00
A középkor egyik legborzalmasabb eljárása a 12. századtól megjelenő inkvizíció (latinul inquisitio haereticae pravitatis magyarul a tévelygő eretnekség kinyomozása) volt, mely egy egyház által működtetett sajátos jogi eljárást takart, a katolikus dogmákat nem tisztelő, vagy azokat el nem ismerő személyek és eretnekek megbüntetése céljából. Gyakorlatilag egy nyomozásos procedúrát, egy azt követő egyházi tárgyalást (egyházi ítélőszékkel és inkvizítor püspökkel) és végül egy megkínzással együtt járó megbüntetést illetve kivégzést jelentett.
tortenelemcikkek.hu/node/383

FEGYVER AZ EGYHÁZ ELLENSÉGEI ELLEN!
Egy történelmi dokumentum Szent Domonkost az eretnekek elleni egyik híres csatában a rózsafüzért imádkozva mutatja. E csata végződött 1213. szeptember 12-én a Toulouse közelében fekvő Muret-nál az első olyan győzelemmel, melyet Szent Domonkos a rózsafüzér segítségével aratott.
Miként a katarok elleni keresztes hadjárat, melynek a Muret-i csata legdicsőbb fejezetéhez tartozik, visszaállította a politikai békét, úgy lett mindenek előtt a rózsafüzér prédikálása az, ami a szíveket megtérítette és ennek a régiónak végérvényesen a békét meghozta. Ezzel egy fontos ponthoz érkeztünk. Szent Domonkos számára a rózsafüzér nem csak Mária dicsőítése és a Gondviselés által küldött a kereszténység megvédésére szolgáló fegyver volt....
www.katolikus-honlap.hu/0707/ave.htm
.
JogÁsz Hamis a tanú 2017.05.28 17:16:49
A két évvel ezelőtti röszkei zavargások kapcsán állítottak bíróság elé tíz szír menekültet „határzár tiltott átlépésének” vádjával. Ma már ne firtassuk, hogy miért éppen őket, hisz erre már akkor sem tudott senki választ adni. Az ő ügyük azóta befejeződött, ítéletüket a 9 és fél hónapos előzetes…..
feketefenyő és fehér ló 2017.05.29 22:24:52
@Kampfer: <- nem csak neked, de csak annak, aki érti is.

Az államhatárról szóló 2007. évi LXXXIX. törvény 5. § (1) rendelkezik arról, hogy Magyarország területének a Közösségi Kódex 2 . cikk 2. pontjának megfelelő külső határ szerinti határvonaltól, illetve a határjeltől számított 10 méteres sávja az államhatár rendjének védelmét biztosító létesítmények építése, telepítése és üzemeltetése, valamint a honvédelmi, nemzetbiztonsági, katasztrófavédelmi, határőrizeti, menekültügyi és idegenrendészeti feladatok ellátása céljából e törvény szerint igénybe vehet ő . E törvény 5/B . § (2) értelmében az államhatár rendjének védelme érdekében épített létesítmény az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény szerinti nemzetbiztonsági célú, illetve rendeltetésű sajátos építményfajtának minősül.

Mi minden történhet a külső határ szerinti határvonaltól, illetve a határjeltől számított 10 méteres sávon belül?
Ez a terület nincs a jogszabály hatálya alatt, viszont, és éppen ezért az általános szabályok vonatkoznak erre a 10 méteres sávra.
Kibővült leggyűlöltebb ellenségeink köre, klubtagok lettek a tanárok. Ezt onnan tudom, hogy az orbán'finanszírozású hely, ahonnan ilyet rendelni lehet megírta: Soros + pénz + háttérben felsejlő arc = tanárok tüntetése. Hiába, no, amit meg kell tenni azt meg kell tenni, mégse mondhatja egy…..
feketefenyő és fehér ló 2016.02.05 12:01:06
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Nyugi! Ez csak egy herélt.
feketefenyő és fehér ló 2016.02.05 12:57:54
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Gyakrabban, mint gondolod, csak ritkán bosszant fel néhány girhes virsli annyira, hogy hozzászóljak.
Annyi esze nincs, hogy egyen. Lehet, hogy hintaló-származék.
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
feketefenyő és fehér ló 2015.09.09 14:58:34
@DarthVader:
A Délmagyar.hu értesülése szerint megkezdődött a határzár megvalósítása Mórahalomnál.
Toroczkai László az egyik zászlóvivője volt azoknak a települési vezetőknek, akik intézkedéseket sürgettek a menekültekkel szemben.
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alapítójaként ismertté vált Toroczkai László a Facebook-oldalán mondott köszönetet. Nem véletlen, hiszen januárban ő vetette fel a kerítésépítés ötletét.

Tehát január.

vs.hu/kozelet/osszes/tobb-tucat-katonai-jarmu-a-szerb-hataron-epul-a-kerites-0713
.
feketefenyő és fehér ló 2015.09.09 15:07:09
@DarthVader:
delmagyar.hu – megkerülhetetlen hírportál a Dél-Alföldön.
(Szeged)

www.delmagyar.hu/
feketefenyő és fehér ló 2015.09.09 15:13:14
@100 kóbor kutya:
...ellenség: parasztok, trafikosok, tanarak, orvosok, ápolónők fehérben-feketében, tanulók, egyetemisták, és még sorolható... - vagyis a helybenlakó közel tízmilliónyi magyar állampolgár...
Orbán Viktor Strasbourgban már nem sallert és kokit kapott, hanem súlyos mélyütést. A rászámolás megkezdődött. Az Európai Parlament jelentős többséggel fogadott el egy határozatot, amely ugyan elsősorban a bevándorlással és a halálbüntetés vitájával kapcsolatban mond…..
feketefenyő és fehér ló 2015.06.13 09:41:13
@maxval bircaman szerkesztő:
Igazad van.
Úgy hallottam, a csajok 104 százaléka akar az ágyába bújni.
(14 százalék a transzvesztitákból jön össze, így lett 104)
Nem akármilyen pasas.
feketefenyő és fehér ló 2015.06.13 09:41:13
@maxval bircaman szerkesztő:
Igazad van.
Úgy hallottam, a csajok 104 százaléka akar az ágyába bújni.
(14 százalék a transzvesztitákból jön össze, így lett 104)
Nem akármilyen pasas.
feketefenyő és fehér ló 2015.06.13 09:44:32
@Tizenötmillió Magyarok:
Nem figyelsz?
Szihalom egy község. Azt ne számold bele.
El tudjátok képzelni, milyen pofát vágtak ezek a hanyatló európaiak, amikor meghallották, hogy halálbüntetés? Egy velejéig korrupt országban halálbüntetésről álmodozik a miniszterelnök. Ennél jobb kombót, keresve se találni ezen az öreg, dekadens kontinensen. Ja, és ráadásul…..
feketefenyő és fehér ló 2015.05.02 10:58:34
Balla Irmát 2007. április 7-re virradó éjszaka gyilkolták meg debreceni otthonában. A gyilkos értéktárgyait is ellopta.
A gyilkosság után egy évvel a fiát, Schönstein Sándort gyanúsították meg, és 2010 májusában 12 év letöltendő börtönre ítélték.

2015.03.03.
Új gyanúsítottja van a Balla Irma-gyilkosságnak. Gyanúsítottként hallgattak ki egy 36 éves debreceni férfit Balla Irma fideszes önkormányzati képviselő 2007-es meggyilkolása ügyében. D. Lajost emberölés gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

index.hu/belfold/2015/03/03/uj_gyanusitottja_van_a_balla_irma-gyilkossagnak/

Csupán a nyomozási cselekmények és bírói /vagy a kettő együtt/ tévedések egy példája!

Aki kíváncsi, számtalan példát találhat korrupció miatt elítélt bíró működésére, kihallgatás alkalmával agyonvert kihallgatottra, de minek soroljam.

A fidesz már beoltotta azokat, akik erre amúgy is fogékonyak, így az erkölcsi, jogi és más érvek sorolásától tartózkodom.
Hívőkkel nem lehet és nem is érdemes vitába ereszkedni.
A Demokratikus Koalíció elnöke meghirdette pártja új politikai irányát. Nem csupán balra nyit, hanem megpróbálja megtalálni az MSZP szavazóit. Sőt, vélhetően azokat is, akik 2002-ben és 2006-ban még a MSZP-ben, azóta pedig a Jobbikban keresik a leszakadás elleni fogódzót.…..
Egyszerre megmosolyogtató, egyszerre elképesztő az a fokú elsőbálozókat megszégyenítő töketlenkedés, vagy inkább tehetetlenség, ami a Jobbikkal szemben tapasztalható a baloldal részéről. Előbb meghívják a pártot az ellenzéki egyeztetésre, majd mikor rádöbbennek arra, hogy a…..
Lajosnak tegnap elgurult a gyógyszere. Részemről régen várt a pillanat jött el ezzel, de a reakció hevessége azért meglepett. Geci mindenki, Orbán és Bayer a főgecik, az áruló menedzsment meg a kisgecik. De Lajos nem lenne Lajos, ha nem mutatná meg, vele nem lehet így…..
Tulajdonképpen az a kérdés vetődik fel, hogy ki is hívta meg Angela Merkelt Budapestre?Az normális, hogy hivatalos látogatásról van szó, ennek összes kellékével, az útlezárástól a testőrökig. De olvasott valaki hiteles tájékoztatást arról, hogy a látogatás miként jött…..
feketefenyő és fehér ló 2015.02.03 16:43:18
@$$$=$$$:
Teljesen igazad van.
Ez már érthetővé teszi Putyin látogatását.
Amikor Putyin Gyurcsány lakásán vacsorázott, kifaggatta a Ferit, hogy hol található Orbán Viktor.
Így a vacsora után még aznap éjjel felkutatta. Azóta vállt vállhoz vetve küzdenek az gonosz ellen. Másképpen nem történhetett.
Vannak pofátlanul hazug, de kellően gógyis politikusok, akikről azért tudható, hogy nagyokat röhögnek magukban azon, hogy sokan elhiszik a kamujukat. Ők a legveszélyesebbek, de kellenek melléjük a második vonalba igazi sötét hülyék, akiknek ugyan épeszű önálló gondolatuk nincs,…..
Alig kezdődött el az év, de a legpofátlanabb kormányzati beszólás díjat rögtön ki is oszthatjuk: Lézer János és bandája kitett magáért, sikerült olyan dumával nekiugraniuk a Tesconak, aminek lényegében minden mondata nettó hazugság. A nagy Tesco, a brit anyavállalat…..
feketefenyő és fehér ló 2015.01.13 07:53:33
Lázár János életrajza:

www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/a-miniszter/eletrajz

Hosszú évek vállalkozás vezetési, adózási ismeretek birtokában nem vitatható Lázár igazsága.
Átlátja ő a helyzetet.
Piroslap Fogatlan prókátor 2014.10.30 07:21:32
Az Origo híre szerint: "Norvégia független auditor véleményében bízik, és nem fogadja el a Kehi-vizsgálat megállapításait" a norvég alap, és az azt kezelő Ökotárs Alapítvány ügyében.  Akkor játsszuk ezt le! Én adok neked pénzt, hogy oszd szét a faludban a szegények…..
He! Te ott a nagy vízen túl! Ez most komoly? Mikor olvastam a saját barokk kunyhómban eltévedtem, mert kiejtettem kezemből a teremgarázsból az emeleti hálókhoz vezető térképet. Mondtam is az asszonynak, holnap majd azzal jöttök, mi sem mehetünk Ámerikába, mert fater kartellezésel…..
feketefenyő és fehér ló 2014.10.20 20:07:42
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mi az hogy Múúúúúúú ?
Jaaaajjj (mert tűlevél) és nyihaha....
feketefenyő és fehér ló 2014.10.20 17:49:58
@Imola Helyesi:
Nem helyes történelmünk meghamisítása, de ha ennyire tudatlan vagy, legalább hallgass!

Röviden:
A Mu földjén élő nép megelőzte az atlantiszi kultúrát. A Mu kontinens Kr.e. 11.531-ben a Csendes-óceán mélyére süllyedt, ám a Hawaii, a Fidzsi- és a Húsvét-szigetek még őrzik az emlékét.
Az elsüllyedés után csak apró emlékek maradtak a földön: Kr.e. 3-4 ezer évvel Indiában például acéloszlopokat állítottak, holott az még a rézkorszak előtti idő, vasról nem is tudtak; de a piramisok sem készülhettek kőkorszaki eljárással. A Szíriuszról hozta a tudást.
Sir John Bowring nyelvtudós írja: a magyar nyelv eredete nagyon messzire nyúlik vissza, abba a korba, amikor az európai nyelvek még nem léteztek. A magyar nyelv tömör, s a történelem viharai nem hagytak rajta karcolást. Aki tehát megoldja a titkát, az isteni titkot fog analizálni, amint kezdetben volt a Szó, és a Szó Istennél volt.
Nyelvünk holisztikus világszemléletet mutat, hiszen például egységben fogja fel azokat a dolgokat, amikből több van (köröm, haj, szőr), és a páros szerveket is egységként kezeli.
A maják - a magyák - a Nap gyermekeinek vallották magukat, békés természetűek: ők Mag úr gyermekei, a fény hordozói a Földön.
A Mu föld tudása nemcsak az egyiptomi piramisokban maradt fenn, hanem az emberi lélekben is. Ezek a varázslatos emberi kincsek soha nem tűnnek el, csak olvasni kell bennük.
A föld belsejében épített barlangokban őrizték hetvenezer évre visszamenőleg az ősi könyveket, melyek rovásírással voltak írva.
Korunkban újra elérhetővé, megszerezhetővé váltak az ősi bölcsesség kapujának kulcsai. Az egykor egységes kultúra töredékeit nagy gondolkodók megőrizték szerte a világban. A Táltos Iskola hívta életre újra a bölcsek egykori szellemi tudását. Az ősi kultúra pedig megadja a hitrendszer kulcsait a különböző erőkkel való bánásmódokhoz.
feketefenyő és fehér ló 2014.10.20 18:44:23
@Imola Helyesi:

szkítahunmagyarok?
Miről beszélsz te szerencsétlen?
Mu föld tudása és népének története neked semmi?