Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitternacht

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát szevasz, üdv a világban!Bocsi, kicsit megkésve írok Neked, de őszintén szólva nem hittem volna, hogy hat napos korodban még emlékezni fogok a nevedre. Ne érts félre, jópofa kis kölök vagy, a fotókon is kedvesen mosolyog az egész család, de kettőnket nem sok minden köt össze:…..
VfB Stuttgart – FC Augsburg meccs? Kit érdekel? Minket. De mindenekelőtt két gyors érdekesség a Bundesligáról: Senki se gondolná elsőre, de egyedül a Hamburger SV az a csapat, amelyik a Bundesliga 1963-as megalapítása óta az összes szezonban az élvonalban szerepel. Az FC…..
Mitternacht 2014.11.25 13:24:43
@BigPi: Bár az előttem szólók viccesen összefoglalták és minden szavukkal egyetértek, magyaros technika alatt általában a Magyarországon kihalt magyar stílust, a Dunamenti Iskola alapvetését értik. Ennek lényege például a látványos, technikás labdakezelés, labdaeldugások, stb. taktikában meg pl. a centernélküli játék, a folyamatos helycserék, a kapus általi indítás, stb. Ezeket a mai magyar focisták nemigazán tudják alkalmazni, de ha megnézed pl. ebben a videóban és a folytatásokban, hogy Puskásék hogy csinálták, akkor lehet képed az ún. magyaros stílusról: www.youtube.com/watch?v=yVm6OAWR5fw

Dárdai megnyilatkozása azért szúr nagyot, mert a magyar edzői kar "krémje", akik a 70es évek eleje óta elbaszták a magyar focit olyannyira, hogy oda jutottunk ahova, arra hivatkoznak, hogy "nade a magyaros stílus. na az még azért faszán megvan" :)
Mitternacht 2014.11.25 13:25:12
@spinat: Köszi, eltosztam, javítottuk. :)