Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ipari ivógéptanács

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fent a csajok, lent a pasik. Hányat lehet felismerni? ..
A Bors infói szerint a másfél hete robogójával óriásit bukó Rékasi Károly már lábra állt, igaz csak járókerettel, de ezek szerint a felépülése gyorsabb lesz, mint gondolták. A színész állapotáról egyik kollégája számolt be a lapnak, ezek szerint Rékasi gyógytornász…..
ipari ivógéptanács 2015.07.10 09:07:15
ipari ivógéptanács 2015.07.10 09:08:14
ipari ivógéptanács 2015.07.13 13:49:14
@campobaszo: szövegértésed fos, nem arra gondoltam hogy már nem fog lábra állni, hanem arra hogy tehetségtelen szar színész, és ha nem fontos nem erőltesse. A telefonszámommal a faszom tudja mit akarsz kezdeni, de ha egy esetleges randira gondolsz én a nőket szeretem úgyhogy semmi esélyed :)
Kertmozi az étteremben, angus marha a burgerben, különelges bánásmódban részesült biopontyok a tányéron. A Malackrumpliban voltunk. Sok minden megváltozott, mióta itt jártunk. A rendelést a bejáratnál levő bódéban kell leadnod, ha szerencséd van, maga a tulajdonos, Járosi…..
ipari ivógéptanács 2015.07.09 09:08:45
@MittuDomain: gondolom a 2400 forintos hambi készítésébe
Az Évszázad Évezred Interjúja következik. Közízlés: Mi a véleményed úgy általában a magyar politikusok öltözködéséről, stílusáról? Alekosz: A politikusok öltözködését nagyban befolyásolja az, hogy éppen kormányon vannak-e, vagy pedig sem. Az öltönnyel kiegyezek,…..
Nem zörgött a haraszt hiába, a tegnap esti Fókuszban lehullt a lepel az RTL új tehetségkutatójának műsorvezetőiről. Az már régóta köztudott volt, hogy Sebestyén Balázs lesz a csatorna őszét meghatározó műsor egyik házigazdája, de azt csak megtippelni lehetett, hogy vajon kit…..
Szerdán tartották az első tárgyalást a 2013 szeptemberében ledöntött hungarocell Orbán-bábu ügyében. A műsorvezetőt, Dopemant garázdasággal vádolják. Vártunk pár napot, hátha történik valami, de a mai napig nem szólalt meg a szervezők egy része és a zenész szakma sem - a…..
ipari ivógéptanács 2015.06.09 08:32:08
Keleti blokk különkiadás 1985. Konsztantyin Csernyenko szovjet pártfőtitkár temetése...
ipari ivógéptanács 2015.06.09 08:27:42
A nagy dráma elmaradt, a hetven napja tartó játék utolsó feladatában, a hűségpróbán a döntőbe jutott páros tagjai megbíztak egymásban, így riszteltek a húszmilliós fődíjon. Ez a bizonyos feladat egyébként annyiból áll, hogy a páros tagjai egymásnak háttal, a kezükben egy…..
ipari ivógéptanács 2015.05.30 10:16:58
@szikszalag: gondolom te eközben valami melegpornóra verted az egycentis faszodat :))
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
ipari ivógéptanács 2015.05.13 13:10:50
Hétköznaponként az ATV-n szinte egyedül készít műsort, hétvégén pedig beköltözik egy celebbel a Tv2 stúdiójába. Új műsora, az Összezárva Friderikusszal olyan, mintha a Való Világot kereszteznénk az Én mozimmal. Friderikusz Sándorral arról is beszélgettünk, hogy miért nem…..
1. A teljes neve Edward Michael Grylls. A nővére adta neki a 'Bear' becenevet, amikor egy hetes volt Fénykép forrása: Flickr 2. Egy alkalommal élve eltemették Fénykép forrása: beargrylls.com 3. Fekete öves mester Shotokan karatéban Fénykép forrása: Wikipedia 4. Három…..
ipari ivógéptanács 2015.04.25 12:58:05
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Durva visszavágó egy nem éppen ártatlan vicc miatt. Ami a sráccal történt, arra nincsenek szavak. Még a nézőnek is fáj, annyira kegyetlen. A videó most bejárta az internetet. Részletek a tovább mögött! Az egész úgy kezdődött, hogy egy szép napon egy cseh fiatalember, Erik…..
ipari ivógéptanács 2015.04.16 11:47:14
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Mindig izgalmas történet, amikor korábban bizonyított zenészek állnak össze egy új produkcióban, hogy újraértelmezzék magukat és egy kicsit kimerészkedjenek megszokott terepükről. Első ránézésre a Fluor és Diaz alkotta Wellhello is ilyennek tűnhet, jogos hát a kérdés: az…..
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
Gólem egyre közelebb ér a pálmaliget széléhez, indulhat a rettegés, kérem szépen, szemében őrült tűz, a karján egy darab óra, a kezében egy édenhoteles boríték, amivel fenyegető mozdulatokat tesz, a stábtagok gyerekei sikoltozva menekülnek a hegyekbe. Ma Béjvacs udvart tart,…..
  Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan…..
Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy…..
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
ipari ivógéptanács 2015.02.24 15:43:35
@Irgum76:burgum,
Miért neked mi az értékrend ? Ami ma az országban folyik ? Csalnak lopnak hazudnak, az arcodba röhögnek, közben meg le sem szarnak, akkor meg mit óbégatsz itt holmi ártatlan tv műsor miatt amit nem kötelező nézni.
Kemény meló lehet az NHMM-nál káromkodásszámlálónak lenni, és napi rendszerességgel hallgatni a csicskagecizést az RTL II-n, az adásokat vissza-visszatekerve, füleket nagyra meresztve, hogy minden apró kurvaanyád is strigulázva legyen, nehogy lemaradjon egy faszomaszádba, amit csak…..
A szürke egy árnyalata az agyagos sáré. A dzsuváé, ami megfog és nem ereszt. Akkor sem, ha történetesen egy 21 tonnás, lánctalpas exkavátor vagy. Ez a tény - kombinálva azzal, hogy a legjobb filmek már régen nem Hollywoodban, hanem Észak-Európában készülnek - eredményezte ezt…..
ipari ivógéptanács 2015.02.18 16:49:10
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
A Központi Hatalom nevű zenekar úgy akar punk lenni, hogy közben kurvára fosik beleállni a dologba, hiszen a fenti, nem túl fantáziadús vagy különösebben jó nóta szövegében egyértelműen a TV2-s Berki Krisztiánt kutyázzák néhol egészen elképesztően tapló stílusban, de…..