Regisztráció Blogot indítok
Adatok
llcool

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyamatos veszekedésekről, majdhogynem tettlegességig fajuló vitákról számolt be levelében a kerékagy egyik olvasója. „9to5”-nek egyedi tervezésű, összehajtható kerékpárja van, amivel naponta ingázik a vonaton Cegléd és Budapest között. A vasutasok azonban nem nézik jó…..
Óvodás homokozólapát-hisztin kívül semmilyen értelmes magyarázatot nem találok arra, miért tesz a II. kerület minden különösebb indok nélkül keresztbe egy fővárosi fejlesztésnek.  Fiatal, független közlekedésmérnök-hallgatók csoportja új megoldással állt elő, hogy…..
llcool 2011.05.02 09:55:32
@svenJazz: Nekem például pont megszűnne a parkolóhelyem, és az ablakom alatt menne el a 18-as, és a 61-es villamos. De olyannyira megkönnyítené az életemet a fonódó villamos, hogy ha lenne tüntetés bármelyik verzió mellett, akkor ott lennék. Ha pénzt kellene hozzá adni, még lehet, hogy adnék is.
A Szaturnusz Mimas nevű holdját pontosan 221 évvel ezelőtt, 1789. szeptember 17-én fedezte fel William Herschel csillagász. Akkor még nem sejtették, hogy a Halálcsillag kering naprendszerünk második legnagyobb bolygója körül. Erre 2005. augusztus 1-én lett meg a bizonyíték, a…..
Keresztelőt tervez a Parking Kft. a leendő budapesti kerékpárkölcsönző rendszernek. A fővárosban talán jövőre elkészül a belváros bérbringahálózata, de egyelőre nincs neve. Legalábbis használható. A Fővárosi Közgyűlés 2010. március végén nyitotta meg az útat a…..
llcool 2010.08.02 13:27:32
Megtaláltam az egyik standon a legstílusosabb elvihető ajándéktárgyat is. El kellett hoznom, annyira szép. Imbuszcsavaros keret, kipattintható zárfedél - két dimenzióban rányomtatva. Öntapadós. A feladványhoz tartozó autó képeiért kattintson, és galéria nyílik! Mivel én nem…..
Kedvenc hipermarketem pénztárainál, a sorban állás közben tudományos megfigyeléseket végzek. Ezen kutatás eredményei alapján döntöm el mindig, hogy most éppen melyik sor végére álljak. A bevásárlástudományban teljesen járatlan (= totál amatőr) vásárló mindig az éppen…..
Közeleg a Karácsony, azaz újra itt a dilemma, hogy kinek mit vegyünk ajándékba. Az utóbbi évek slágerterméke lett az ún. digitális képkeret, ami nem más, mint egy kisméretű, túlárazott LCD monitor, minimális…..
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
Én ezt nem hiszem el.Tényleg nincs itt senki az önkormányzatban, aki ne utálná az embereket?Miről híres a VI. kerület? Itt zötyög a Combino? Itt rombolnak porig több száz éves házakat bagóért? Itt vágják ki ok nélkül a parkok fáit? "Innen csak egy ugrás a Pesti…..
llcool 2009.07.16 23:59:03
@Dr. Jekyll és Mr. Hyde: Nemrég olvastam egy véleményt, talán a XI. témában írta vki: ha nyitni akarsz egy kocsmát szétszednek, hogy engedélyhez juss. De a szomszédnak 2-3 telefonhívásába kerül, és a büdös életben nem nyitsz ki.

New York-i (Manhattan) példa (legalábbis nekem így foglalta össze régebben egy ott, a procedúrán túlesett barátom): ha az "ÁNTSZ" rendben, akkor megnyithatsz sörrel borral (koktél, rövid tilos), délután hattól hajnal 4ig. Tánc tilos (külön pénzt kell érte fizetni). Két hónappal a nyitás után az egész háztömböt megszavaztatják, hogy a hely maradhat-e. Akkor lesz engedély a többi piára. SZVSZ bevezethető lenne itthon is.

Ja, bocs: ebben a rendszerben a politikusoknak nincs szerepük, mert hova tennéd Anyegint. Akkor mégsem jó. (ugye minden az Anyegin múlik)
A világ arra való, hogy az okos nemzetek más kárán tanulhassanak. Ha tudjuk, mit és hogyan kúrnak el más országok, akkor azt nekünk már nem kell kipróbálni. De a magyar embert nem annyira érdekli a közvetlen szomszédaink sorsa sem, mint a magyar celebvilág pillanatnyi áleseményei,…..
A korrupció nemzetközi közlekedési útvonalait feltérképező kézikönyvet írt egy román újságíró, miután egykori kommunista titkosszolgálatok embereire bukkant néhány határokon átnyúló, szövevényes sztoriban. A kézikönyv elsősorban az offshore cégparadicsomokban bejegyzett…..
A General Motors és a Segway összefogott és kitalálta az egyszemélyes városi autót. A P.U.M.A. maximum 35 mérföld/órás (56 km/h) sebességre képes, egy feltöltéssel 35 mérföldet (56 kilométert) tud haladni. A járművek képesek egymás közötti kommunikációra, ami az…..
1. Hirtelen elfogta a vágy, kerékpározni, kerékpározni, ezért felcsatolta a kocsira. 2. Végre talált a Tescóban egy Lamborgihini-kompatibilis bringatartót, kipróbálta.X. ?Az autó 30-40 millió, a bringa 600 ezer. ..
llcool 2009.04.06 23:47:20
@Ferdinand: lehet azt gondolta, nagyon lefogja az erőt a bringa, ha a tetőre teszi.

Meg lehet, hogy nem talált hozzá csomagtartót. :D
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
addict Reklámrejtvény 1. 2009.03.09 10:50:00
Update:Mivel úgy látom, van piaca az ekkora hülyeségeknek, ezért hogy tovább fokozzam az izgalmakat, a nap végéig meghosszabbítottam a játékot. Még egy kis ikont is kitettem mint a profik, úgyhogy van itt most már Három in Egy: reklám, játék és nyeremény. Már én is kíváncsi…..
Margit 27 éves textiltervező. Szereti az életét, szereti a munkáját, de amit a legeslegjobban szeret, az a kapcsolat, amiben immár két és fél éve él. Kristófot egy társasutazáson ismerte meg, a férfi az utazási iroda megbízásából volt a szállodában, mint programszervező.…..
Belsőség Mégse adom el 2009.02.13 16:48:00
Felpörögtek az események. Múlt héten rájöttem, hogy igazából elfér ez nálam a garázsban. Úgyhogy befejeztem a régi, sokszor lemerült és keveset bíró akksi töltögetését, vettem bele egy újat. Aztán elvittem olajcserére. Ott aztán kapott új gyertyákat is. Végül pedig…..
Milyen szerencse, hogy nem a tegnapi Cliff Barnes - túrás lánnyal hozta össze a fiút a sors, akkor mit szólt volna. Mondtam, hogy használni fogom ezt a kifejezést.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukKedves Szakítósok!Szinte az elejétől olvaslak Titeket.…..
Nem kevés lelkileg labilis, gyenge, unatkozó, gyáva pasi garázdálkodik a netes társkeresőkön. A fejlesztők sajnos még nem találták ki azt a módszert, azt a programrutint, ami hatékonyan kiszűri őket, még beszólásuk előtt kipenderíti a komoly ismerkedők teréből. Sokak…..
llcool 2008.04.24 11:44:38
A Népítélet-ben minden új és frissített ítélet ellenőrzésen esik át, és a problémások a kukában végzik. A gyanakvás-jelző is bejelez egy ilyen remekbe szabott írásra, mint például ez a kissé marketingszagú Linea. Igaz, azt állítja: nem vagyok Fiat kereskedő. Döntsenek,…..
Három kívánság Hely! (Hej!) 2008.03.13 18:19:59
1. Legyen rend a számítógépeimen.2. Ne kelljen elmennem a mai céges bulira.3. Valaki mondja meg, miért megy tönkre már a második vadiúj energiatakarékos izzó a lakásban...
A rettentő gyorsan elterjedt hatalmas övcsatok minden suhancon ott vannak, már nem tekinthetőek olyan hagyományos fallikus szimbólumnak, mint korábban. Helyette itt van viszont a pénzcsipesz. Fémből van, csillog, férfias. Az igazi férfi csak előrántja a zsebéből (nem véletlen, hogy…..