Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.:tw:.

106 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát ez is megvolt. Életünk legMENŐBB estéjén vagyunk túl.Az úgy kezdődött, hogy ozzi fejéből kipattant, mekkora bulit lehetne csinálni, ha csajok dj-znének a matek márk bulisorozatán az Ibolyahitsen. A koncepció pedig szőkék barnák ellen lenne, meg persze meglenne a nagy…..
Nos hát a krézi nyár tematika jegyében elmentünk múlt hétvégén orfűre, amiről igazából most nem számolnánk be részletesen, mert anilla az idegesítő führer azzal terrorizál minket, hogy ő utálja a mindenféle visszaemlékezéseket, írjunk csak magukról az aktuális bulikról -…..
Tegnap a Symbolban ráébredtünk, azaz anilla ráébresztett minket, hogy mennyire jó trendywendy poszt lehetne az estéből. Mitagadás bennünk is többször felmerült már, hogy nem kéne veszendőbe hagyni kis naplónkat, hiszen lehet csak mi olvassuk, de akkor is megéri. Csakhát bizony…..
megvagyunk, jól, rosszul, csak írni nincs erőnk. azért összeszedtük, mi minden történt velünk az utóbbi időkben:- volt a filmszemle, amin a legjobban vártuk wendy szerelmének, simonnak a filmjét, amiben ráadásul meg rikárdó huga, nórika is szerepelt. mindkettőjükre nagyon…..
kurva élet, kurva élet, csak aszondjuk kurva élet - eltűnt minden, amit wendy irt, pluszban eltűnt, amit előtte trendy irt, az egész kibaszott téli sziget számöri. nem tudjuk miért, az isten bassza meg.sziasztok!  ..
trendy&wendy 28-i buli emlékest 2008.12.27 17:42:13
Szóval ugye van a híresneves 29-i hb-nk, ami idén 28-án lett volna, csakhát nincsen kecó. Ezért úgy dönöttünk, ha nincs hb, akkor lesz emlékest, mert azért szó nélkül nem mehetünk el 29-i buli mellett.Tehát, mindenki várunk dexember 28-án este az Instant fordított szobájában…..
sziget óta vártuk a fantasztikum soerii&poolek koncertet, hiszen nem elég, hogy "soerii&poolek tudja a legjobb ügyet", hanem wendy is csodajo barátságba került supernem szabival, így egyértelmű volt, hogy kihagyhatatlan program lesz a pénteki a38-as koncert.…..
arra készültem, hogy pénteken este otthon maradok, ledöglöm a tv elé, kapcsolgatom, csorgó nyállal alszom és készülök a másnapi, hálaadási kajálásra. és már épp hazafelé tartottam, mikor wendy hívott, hogy nézzek le vele a vittulába, amit ugyebár eleve gyűlölök, de még…..
jajjj már megint lemaradtunk egy kicsit, pedig sok helyen voltunk, meg vicces dolgok is történtek velünk, mint például voltunk frenken, ahol hogyhogynem trendy nem aludt el, de csak mert anilláék beültették az első sorba, utána meg ugráltunk hs7-re, pedig sajna most annyira nem is volt…..
sajnálatos módon a múlt szombati szőr és polek koncert elmaradt, és mivel nagyon hullák voltunk - még a pénteki fánzin helovínról is 11-kor eljöttünk - az otthon maradás mellett döntöttünk.ez a szombat is elég laposnak ígérkezett - buli ügyileg mármint - sőt még az eső is…..
a négynapos szünet első estéjét otthon töltöttük, a jobbnál jobb televíííziós műsorok társaságában, meghát testben és lélekben is készültünk a péntekre. megvallom elfelejtettem, wendy egyik kis kolleganőjének, anninak a lakásavató buliját, úgyhogy megbeszéltem…..
bár az eredeti terv az az volt, hogy már csütörtökön elmegyünk a korvintetőre, és mire én csakcsak összekapartam magam valahogy, erre szegény wendy kidőlt. úgyhogy megbeszéltük a pénteket, hogy akkor már tényleg találkozunk, meg kimozdulunk.hetet beszéltünk meg, bár a kóla…..
trendy&wendy Kedves olvasóink! 2008.09.10 09:41:00
Szeretettel meghívunk a trendy&wendy 2. szülinapi bulijára, ahol reméljük nagyon-nagyon sokan leszünk, és mindenki nagyon-nagyon boldog lesz, mert mi is azok vagyunk.   Időpont: 2008. szeptember 13., szombat 21:00 Helyszín: MUMUS (Dob utca 18.)Mivel a trendy&wendy az ország…..
ezt a képet munkvera csinálta rólunk még a szigeten és azért tettük be, mert bár hülyén, de végre nem a szokásos módon nézünk ki rajta. bár lehet a szokásnál kéne maradni. a sziget után 2 napig megmozdulni sem birtunk, szegény wendyt meg el is kapta a szigetbetegség. a…..
a pénteki nap igazából említésre sem méltó, már az odavezető hajóúton iszonyat fekete felhők gyűltek az égen, és egyetlen perc alatt minuszfokok lettek. talán az egyetlen érdemleges dolog a yeke-yeke volt, azaz lett volna, de wendyvel folyamatosan fikáztuk a színpadon…..
és most eltűnünk egy hétre (haha míly meglepő, hogy eltűnünk, de most igazoltan), sőt mi több 9 napra, megyünk horvátba a karavánnal, meg kőszegre a szokásos nyári állomásra pizzát zabálni meg műűvelődni, utána meg irány a száund, amit már tavaly óta várunk, de nagyon…..
anilla jópár napja jelezett már, hogy gd-nál hb lesz, és mondta mindenképp menjünk el, mert ő sajnos nem tud a külföldi útja miatt. és még tegnap gd minket is személyesen meginvitált, úgyhogy természetesen igent mondtunk.az este kicsit nehezen indult, kb 11kor tudtunk csak elindulni…..
hihhhetetlen gyorsan megy az idő, nem elég, hogy már július van, múlt hét csütörkön volt a szakitós 1 éves szülinapja. katkával és sárival korábban érkeztünk, hogy segítsünk anillának felfújni, pontosabban héliummal feltölteni a több száz lufbalunt. nagy nehezen kiszedtük…..
nagy szomorúságunkra kiestek a portugálok, (wendy teljesen maga alatt volt, haza is ment gyorsan a meccs után és egy gyertya mellett siratta el őket) ma este megyünk is, és koccintunk a nem létező egészségükre. nyílt egy új hely, dürer kert néven fut, ami azért nekünk annyira nem…..
trendy&wendy Ajjajjj 2008.06.19 16:14:00
amilyen nagy elánnal indultunk, olyannyira akadtunk meg a történetírásban, ezért most ömlesztve összefoglaljuk az elmúlt heteket, hogy valamennyire utolérjük magunkat.a május 31-ei szombat nagyon jól sikerült, minden a tervek szerint alakult, és a népipapa koncert tényleg nagyon…..
trendy&wendy Hétvégi ajánló 2008.05.30 09:57:00
Most hogy itt a jóidő egyre több és több bulihelyszín és persze ezzel párálell számos esemény is adódik. Példának okádék pénteken lesz múúúg a zépében, amire bár nem biztos, hogy megyünk, mert az a 8-as kezdés kicsit korai minekünk, de amondóak vagyunk, hogy…..
Na, hát először is minden kedves barátunknak és ismerősünknek köszönjük, aki eljött a megújító bulinkra, jó volt titeket látni. Enyhén sokkot kaptunk a gödörnél található embertömegtől, isszonyat módon hömpölyögtek az emberek, végeláthatatlanul álltak sorba a…..
trendy&wendy Megújultunk!!!!! 2008.05.22 20:24:23
Sokat dolgoztunk az új dizájnon, de megérte! Szeretnénk ósdi módon köszönetet mondani azoknak, akik ebben a hosszú és fáradságos munkában segítettek minket. Magyarósi Évának aki megrajzolt minket, Kostil Danilának, aki a dizájnunkat kitalálta, és Pannának, aki mindezt webes…..
anilla teljesen be volt sózva, ő már 8ra ott akart lenni a hajón, dehát azt hiszem ez teljes képtelenség. mindenesetre fél10 körül már ott vigyorogtunk, és mikor felfedeztük, hogy a kedvenc másfeles biciklis borunk van a pultban, kb 10 perc alatt benyomtunk 2 fröcsikét. wendyre…..