Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puyol

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a magyarverés címke mellé lassan fel kell vennem a szerbverés címkét is, mert szükség lehet még rá, hosszú a nyár. Igazán érdekes történet következik, amelyről ma címlapon számolt be a szerb és a horvát sajtó is. Történt ugyanis a Sibeniktől nem messze fekvő…..
A cserszegi fűszeres nemesítője május 26-án hunyt el. Jásdi István csopaki borosgazda vendégszövege: Meghalt Dr. Bakonyi Károly. Itt született a csopaki nappalim helyén állott vincellérlakás konyhájában 1921-ben. Akkor, amikor saját apám is. Hatodik gyereke volt Bakonyi…..
A spanyol média biztosra veszi, hogy a Real Madrid 18 millió euróért leigazolja a Laziótól Aleksandar Kolarovot. A szerződést valószínűleg szerdán írják alá, egy nappal azután, hogy Madridban hivatalosan is bemutatták a csapat új edzőjét, José Mourinhót. A portugál…..
Mert hát drukkolni csak kell valakinek, anélkül a focimeccs csak egy újabb ürügy a sörözésre. A következőkben tudományos alapon meghatározzuk, melyik csapatoknak lehet legalább félszívvel szurkolni a vébé hét olyan csoportjában, ahol nincs ott Nigéria. Ez többek között azért…..
Nincs mese, ezt a világbajnokságot mi fogjuk megnyerni. Elmondom, miért. Mert mi vagyunk a legszebbek, a legokosabbak és a legügyesebbek. És a legéhesebbek. Tizenkilenc éve, a Zvezda BEK-győzelme óta várunk az igazi futballsikerre. Mert a nemzetünk elleni világméretű összeesküvés…..
Valószínűleg a francia Balmain márka az egyetlen, aki a világgazdasági válság közepén piacra dob egy 74 000 dolláros krokodilbőr kabátot. A marketinges a meglepett és kissé felháborodott újságírói kérdésekre szemrebbenés nélkül felelt: "Minden piaci igényt ki kell…..
 A balkáni háború kitörése óta először indítottak közvetlen járatot a szerb és a bosnyák főváros között. Az érdeklődés egyelőre nem csapja ki a biztosítékot, az első járatra (január 10.) mindössze 17 utas váltott jegyet, de végül csak kilencen tették meg a teljes,…..
Narnor úgy érzi, hogy a BKV nem tájékoztatja elég intenzíven a mozgássérülteket arról, pontosan milyen igazolványok felmutatásával utazhatnak ingyen. Az olvasónk által felidézett jelenetekből annyi feltétlenül kiderül, hogy az ellenőrök sokszor teljesen értelmetlenül…..
Még mindig világméretű hisztéria övezi azt a tényt, hogy szabálytalan góllal tudta csak kiejteni Franciaország Írországot a 2010-es világbajnokság pótselejtezőiben. Bizonyára mindannyian hallottunk már a részletekről. A két meccs alapján döntetlenre végződött a…..
A hétvégén az MSZP választmányának elsöprő támogatását megszerző és a borotvát gyermekei kezébe adó Mesterházy Attila már meg is kezdte hosszú kampányát. Az ismertségi deficittel rendelkező fiatal politikus számára elengedhetetlenül fontos, hogy a következő hetekben még…..
Egy kis érdekesség így délelőttre: Gene Simmonsról, a Kiss basszusgitáros-énekeséről ugye minden magyar rocker tudja, hogy félig hazánk fia. Ha valaki nem lett volna ezzel tisztában, nézze meg az alábbi videó és rájön miért is. Maga Simmons mondja el az ötvenedik másodpercnél:…..
Stílusos és környezetbarát, elegáns és szórakoztató egyben a német Woodloops cég könyvespolc kompozíciója. A 2003-ban alakult társaság René Mueller designer és Nina Griesshammer erdészmérnök közös irányítása alatt idén már a London Design Festival ernyője alatt zajló…..
A díjnyertes CYCLOC egyike a legjobb, legötletesebb és egyben legegyszerűbb falra szerelhető bringatároló megoldásoknak. A vázak többségéhez kompatibilis, fekvő és álló helyzetben is képes megtartani a kerékpárt, ráadásul a vödör oldalán elhelyezett lyukak egyszerűsíti a…..
Magyarországon készülnek, majd New Englandbe vándorolnak ezek a kézzel készült, karácsonyi ajándékos gyapjúharisnyák. Bár mifelénk nem szokás a karácsonyi ajándékokat ilyesmibe pakolni, se kandalló elé lógatni, - kandallónk amúgy sem lévén - annyira ötletesek és szépek,…..
Első ránézésre a betondivat egy újabb, erős ipari hatást mutató lámpája, a tervező intencióival azonban erős politikai töltést hordoz. Michael Tsinzovsky designer az óvóhelyeken alkalmazott kapcsolót épített be a betontéglába ágyazott lámpatest mellé. A tárgy, vagy inkább…..
Nikola Tesla földi pályafutásának első 25 évéről szóló múlt heti posztunk örvendetes olvasottságától fellelkesülve (24 óra alatt 11 ezer egyéni látogató 23 ezer oldalletöltést produkált, amivel a blog eddigi históriájában a második helyre kapaszkodott) nekilátunk tehát…..
puyol 2009.11.14 18:09:32
@tiboru: szeva,
van egy remek sorozat Nikola Tesla címen, ha jól tudom 7 részes, 1977-ből.Igazi jó jugó film, Rade Serbedzijával a főszerepben!

(Egyébként a szerbek és a horvátok is tisztelik, ld. a kunán, és dináron is ott a képe).
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
puyol 2009.10.11 19:16:17