Regisztráció Blogot indítok
Adatok
letszemlelet

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lét-SzemlÉlet Mantra 2014.12.02 18:50:52
A mantra egy meditációval kapcsolatos mágikus formula, hang, szótag, szó vagy rövidebb mondat, illetve szavak sorozatának ismételgetése. Vallásos szöveg, fohász, varázsige, vallásos misztikus mondat A Mantra szó szanszkrit eredetű. Tartalmazza a man- szógyököt, amelynek…..
Lét-SzemlÉlet A Leborulásról 2014.11.29 09:54:02
A leborulás a kis Énünk elfeledése és igazi Önmagunk realizálása. A Leborulás során elengedjük karmáinkat, ellentétekre épülő világunkat, hogy azok legyünk, akik mindig is voltunk. A helyesen végzett leborulás feloldja ragaszkodásainkat. A gondolatok, érzelmek, emlékek,…..
Lét-SzemlÉlet Menedékfa 2014.11.28 22:42:21
Om Vadzsrasattva samaya. Manupalaya.Vadzsasattva.tvenopati tsa.Dridho mebhava.Sudhokhayo mebhava.Supokayo mebhava.Anuradho mebhavaSarva siddhim Me PrayachchaSarva Karmasu Cha MeChittam Shriyam Kuru HUMHa Ha Ha Ha Hoh,Bhagavan Sarva Tathagata Vadzsra mame MunchaVadzsra BhavaMaha Samaya SattvaAh Hum…..
A 100 szótagú mantra alkotja a Bardo 100 Istenségének lényegiségét.Ez egy Vadzsraszatva gyakorlat és egyben egy tantrikus megvalósítás is,amikor a gyakorló megtisztul a negatív cselekedetektől és a negatív karmáktól.Azoktól is,amit előző életei során halmozott fel.Ez egy…..
„Ha meg akarjuk tanulni, hogy hogyan kell meghalni, akkor azt kell megtanulnunk, hogy hogyan kell élni. Ha meg akarjuk tanulni, hogy hogyan kell élni, akkor meg kell tanulni, hogy hogyan kell cselekedni. Változtasd meg magadat, és tanuld meg, hogy hogyan lehet megváltozott lényként…..