Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EverRIP

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebook a legnépszerűbb közösségi oldal, olyannyira, hogy gyakran hallani azt a mondatot, hogy „aki nincs fönt a Facebookon, az nem is létezik”. Nos, kissé morbid módon az az igazság, hogy a Facebookon még az is fönt van, aki már nem létezik, ugyanis a felhasználók profilja a…..
Mindannyiunk számára természetes, hogy ha elveszítjük egy szerettünket, a gyászt azzal fejezzük ki, hogy feketét öltünk, és egy ideig ez a szín dominál az öltözékünkben. Azonban azt sokan nem tudják, hogy ez a hagyomány honnan ered, mikor alakult ki, és mik is a szabályok…..
A gyászszertartások általánosak az emberi kultúrában. Az elkerülhetetlen vég mindig megérkezik, s az idők során, évezredek óta minden közösségnél kialakult, hogy miként tisztelhetik a halottat, mi a gyász módja. A hagyomány napjainkban sincs másképpen, ugyanakkor a felnőttek…..
Mit lehet mondani, ha megtörténik a kimondhatatlan? A megszokott, gyakran jó szándékkal kiejtett mondatok üresen, tompán visszhangzanak a gyászoló fejében. Nem, az élet nem “megy tovább”, legalábbis nem úgy, mint eddig. Nem, az idő nem “gyógyítja be a sebeket”, mindenesetre…..