Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Farkas Fehér

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert én nagyon. Elegem van abból, hogy vagy sorosbérenc migránssimogató, vagy agymosott NER-birka vagyok, nincs átmenet, nincs értelmes vita, csak fekete és fehér van. Elegem van a felcsúti geciből és az őszödi böszméből, de legfőképp abból, hogy ha bármelyikükkel nem szimpatizálok, akkor…..
Az emberek általában szeretik kicsit fényezni a valóságot, többnek láttatni akár magukat, akár a környezetüket, mint ami valójában. Különösen sokszor kapnak ilyen megjegyzést a külföldön élő magyarok – és lássuk be, néha nem teljesen alaptalanul. Az alábbi rövid, de annál érdekesebb véleményt Tibor…..
Ne igyál kávét, a turbulencia miatt nem kell aggódnod, és ha a telefonod bekapcsolva marad, az sem jelent biztonsági kockázatot. Az Independent-ben jelent meg ez a kissé fura cikk ma. Nos, kíváncsi vagyok, mit szólnak ehhez a magyar olvasók. Amikor legközelebb repülőre szállsz,…..
Attila Farkas Fehér 2015.11.13 23:51:07
@zoli_: A flap az nem a fekszarny
Attila Farkas Fehér 2015.11.16 15:40:58
@zoli_: en.wikipedia.org/wiki/Flap_(aeronautics)

Controls that look like flaps, but are not:
....
Air brakes

Tovabbra is annak az oktato kapitanynak fogok hinni aki megtanitott arra hogy a flaps (a stall-speed csokkentesere valo eszkoz) az nem fekszarny, aki annak forditja az hibat kovet el.