Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KulTi

244 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is örömhír azoknak, akik régebben követték a blogot: újrakezdünk! Bár nem olyan sűrűséggel, mint előzőekben, de folyamatos cikkekkel készülök! --- De térjünk is át mai témánkhoz. A Kultblog is részt vett a Budafoki Dohnányi Zenekar koncertján szombaton. A Papp László spsortaréna megtelt a…..
kultblog készítette ezt a képet...
kultblog készítette ezt a képet...
Két és fél éves Lili keresztlányom nem cicózik senkivel! Amint beértem a bölcsibe, csípőre tett kézzel, a maga piszkos térdű, pirospozsgás arcú, alig 100 centis lényével elém állt, és a lehető legkomolyabb arccal bejelentette: „Már azt hittem, nem is jössz! Ha jössz, akkor…..
Bizony! Ez a kis csöppség annyira szereti az esti mesét és a könyveket, hogy nem akarja, hogy ilyen gyorsan véget érjenek! Néha én is így reagálok, ha aludni kell mennem egy befejezett könyv után, mert már nincs kifogásom, amiért fennmaradhatnék... ..
Utálom a rovarokat... Főleg a legyeket és a szúnyogokat, de a lakásba tévedő többi rovar számára sincs irgalom. Úgy gondolhatnátok, hogy a Marvel új filmje, A Hangya ezért hendikeppel indult nálam,…..
Minyonok! Minyonok mindenhol! (ingyen szabásminta a videó leírásában) Universal Pictures Minyon lázban ég az egész világ! Minyon kulcstartó, párna, lufi, most pedig itt egy videó, hogyan…..
Kifejező arcok minden alkalomra 1. Ez a cica már tudja, hogy nemsokára teletömheti a pofiját. 2. Ez a cica tudja, hogy még csak szombat van! 3. Ez a cica most jött rá, hogy véletlenül megette az egész tál nasit... Egyedül. 4. Ez a cica most jött rá, hogy hatalmas hibát…..
Hayao Miyazaki Nincs még estére program? Nézd meg a Chihiro szellemországban, a Vándorló palota, vagy akár A vadon hercegnője című Hayao Miyazaki remekművet!   Tribute to Hayao Miyazaki from dono on Vimeo. Tribute to Hayao Miyazaki Music by Joe Hisaishi Made with Blender,…..
Optikai illúziók  Csak egy jó tanács, mielőtt nekilátnál a lefelé görgetésnek. Mindegyik képnél állj meg pár percre, hogy felfedezz minden apró kis részletet! KulT Forrás: BoredPanda..
KulT Testreszabott mobiltok 2015.07.22 08:00:00
Videó Mert ami van, az sosem jó... Forrás: See Lemon..
Hosszú az út a célig! Én mindig is jobban szerettem otthon tornázni, mert nem akartam a súlyfeleslegemet mutogatni senkinek. Ezek a nők viszont büszkén vállalják, hogy megdolgoznak azért, hogy elérjék a kívánt testsúlyt, hogy jól érezzék magukat.  Engem is inspirálnak!…..
KulT Amikor a DIY sem működik 2015.07.15 08:00:00
Bizony, ilyen is van... A Pinteresten található DIY projektek nagyon tudnak csalni. Nincs benne elég információ, hogy tényleg elkészíthesd a kívánt tárgyat, vagy egyszerűen kitaláció az egész. Az ilyen projektekre szakosodott a ThreadBanger. Ha szeretnéd elkerülni a…..
Sokszor van az úgy, hogy elbátortalanodunk, hogy eltántorít valami a céltól, de ha lenni akarsz valaki, ha célod van az életben...   Talán ismerős a dallam... Az Apáca Show 2. szinte már felér egy hosszúra nyúlt motivációs videóval. A benne lévő dalok pedig nemcsak…..
Ti kértétek! Mivel elég hosszadalmas vitába keveredtem olvasóimmal a filmről, úgy gondoltam, hogy nem egyedül írom meg a kritikát. Sőt ami azt illeti, nem is kritikát hoztam most nektek, hanem egy diskurzust, ami a szerkesztőség tagjai között folyt le a filmmel…..
A Long Beach Múzeum teret ad az utcai művészetnek! Megnyitotta kapuit a Long Beach művészeti múzeum azon művészek előtt, akik vagy kacsintgatnak az utca művészete felé, vagy az utcáról érkezve a tradícionális festés felé hajlanak. A kiválaszottak a múzeum galériájának…..
Itt a nyár és a piciny táskák ideje... Nyár, vakáció, fesztivál! Itt az idő, hogy kimozdulj otthonról és élvezd az életet. De ilyenkor sem felejthetsz otthon mindent. Kulcs, igazolvány, telefon, személyi. Ezek jók, ha mindig nálad vannak. De hova tudod ezeket tenni? Nagy táskát…..
Mostanában komolytalankodunk Mivel úgy éreztem, hogy a komolyabb témák csak ritkán nyerik el a tetszéseteket, ellentétben az állatos videókkal, úgy döntöttem, hogy az állatokon keresztül hozom el nektek a komolyabb dolgokat. Ezek az állatok olyan barátságot kötöttek, melyre…..
Jaj... Az első dolog, ami eszembe jutott a film után, hogy rég láttam ennyire rossz filmet (John Wicket kivéve... az valami iszonyat, de arról máskor értekezünk). A film hibáit estig sorolhatnám, de hogy ne maradjunk itt egész nap, leszűkítem a kört 3 nagyobb csoportra: 1.…..
Újrahasznosítás forever! Kicsit elcsúsztam a saját DIY projektjeimmel, így sem a rendszerezővel, sem a galaxis festménnyel nem készültem el. Viszont hoztam nektek valami mást addig is, hogy ne unatkozzatok! A cicás válogatást nagyon szerettétek, így úgy döntöttem, hogy most…..
Oké, ezen a héten nem megható, vagy elgondolkodtató videót hozok... Ismerős az a mondás, hogy a macskák nem szeretik a vizet? Akkor nézd meg ezt a videót és csodálkozz, mert bizony vannak ilyen deviáns állatok! KulT Forrás: Greatergoodnetwork..
A poszáta riadtan röpülhet el mellette! Az talán mindenkinek megvan, hogy az Éhezők Viadala című film első részét azért kritizálták, mert a Battle Royale nagy kultuszú könyv/film gyenge, úgymond light másolatának tartották.  Snowpiercer Nem tartom rossznak az Éhezők…..