Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memme

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a csodálatos nőnapot egy tanulságos novellával zárjuk, amiben a szabad párkapcsolatban élő nő behajtja a szexet, nem problémázik, vár, éli életét. Persze a férfi a pöcs a történetben, mert néha hazautazik, és ennyi. Hmm… Hetek óta gondolkodom, mit lehetne ide…..
Ismét egy történet, ahol igencsak furcsán viselkedik az "érett férfi" a nagybetűs "Aktus" előtt-alatt-közben. Ki hallott már olyat, hogy "fáradt vagyok a szexhez" meg hogy "menjünk inkább valahová?"Nem tudom, mennyire hétköznapi az én…..
memme 2008.01.31 13:26:49
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..