Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaTi

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A verseny következő állomása egy problématérkép elkészítése volt, melynek segítségével szemléletes módon, negatív hatásaival együtt tudjuk bemutatni Nektek azt a társadalmi problémát, amit a projektünk orvosolni szeretne. ..
A harmadik szakértői konzultáció keretében a Motiváció Alapítványt kerestük fel. Nemcsak a szervezet elnökétől, Zalabai Péternétől kaptunk hasznos információkat, de több munkatársa is bekapcsolódott a beszélgetésbe, javaslataikkal, tapasztalataikkal még tovább segítve…..
Vámos Péterrel is beszélgettünk a megoldási tervünkről, aki jelenleg 30 országban üzemeltet informatikai rendszereket egy nemzetközi telekommunikációs cégnél, előtte pedig az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karának  vezető informatikusa volt. Ennek köszönhetően több…..
Mivel a verseny a végéhez közeledik, március 16-a a megoldási tervünk leadási határideje, így következő feladatként azt kaptuk, hogy beszélgessünk három olyan szakértővel, akik hasznos tanácsokat adhatnak a projektünk kidolgozásához. Ennek keretében először Mányik Richárdot…..
És akkor, ahogy már ígértük, itt olvashatjátok a Fogarasi Erzsébettel, a Budapesti Egyesített Középiskolai Kollégium nevelőtanárával készített interjúnkat. Először is arra szeretnénk kérni, hogy mutatkozz be pár szóban. Mesélnél nekünk a korábbi munkahelyeidről, szakmai…..
Az elmúlt hetekben, bár nem jelentkeztünk újabb bejegyzéssel, mégsem telt ez az időszak eseménytelenül a csapatunk életében. Az egyik legfontosabb, kissé keserédes változás, hogy Szilvi élete úgy alakult, hogy nem tudja folytatni velünk a versenyt, így új csapattaggal, Zórával…..
"Valakinek tennie kellene a szegénység ellen. Valakinek szót kellene emelnie azokért, akik nem tudnak magukért beszélni. Valakinek törődnie kellene azokkal, akikre senki sem gondol. Valakinek elő kellene vennie a szőnyeg alá söpört problémákat. Valakinek hidat kellene építenie a…..
A kívánságdoboz - a Kesztyűgyár Közösségi Házban folytatott közösségi akciónk margójára - Reggel, ismét a testvére köhögésére ébred Zsiga. A hold még fenn jár, fénye halványan kúszik át a lyukas cseréptetőkön, a két kisfiú ágyába. Hurutos, mélyről jövő…..