Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Postal(fan)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Postal(fan) 2008.06.12 21:58:23
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..
Hát nem semmi halljátok... Összesen 96(!) videó készült el, ami legalább 40-el több, mint amit legextrémebb esetben vártam volna. Köszönöm mindenkinek a sok munkát, ezekkel a videókkal fogtam fel igazából először, hogy "emberi közönségem" van. Ez most elég hülyén…..
Tomor felhívta a figyelmemet arra, hogy létezik egy Nerd-ös játék! Innen letölthetitek! Update: új link.Akinek nem ment volna,próbálja ezzel újra. Játék frissített változataNem akarom előre lelőni a poént, mindenesetre fantasztikus ötletet valósítottak meg. Egy rajongó…..
Postal(fan) 2008.03.11 20:47:31
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.01.22 12:41:20
Következő videó első pár perce már megvan, szóval remélem holnap-holnapután már fenn is lesz. Melózom rajta.Szerintem ez az első olyan játék a sorozatban, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt. Mondjuk mit sem ér az egész, ha ott van egy tucatnyi tényező ami…..