Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bacsa Péter Pál

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepetésemre, 21 éves 240-em lelkes autónak mutatja magát. Az önmagára találás útján kedves, színes papírdarabok segítették. A vadiúj, vajpuha kuplungot ezért idén nem tapossa új csizma, de az úton megkerült a váltóból elveszett ötödik fokozat is, és a lendületmegtartó…..
Bacsa Péter Pál 2016.03.07 16:03:53
Üdv mindenkinek! Nagy boldogsággal tölt el, hogy rábukkantam erre a blogbejegyzésre, ugyanis az itt bemutatott Autó (így, nagybetűvel) valamikor, huszonévvel ezelőtt Édesapám tulajdonát képezte. Imádta ezt az Autót, de sajnos meg kellett válnia tőle.

Tovább kutakodva megtaláltam az öreg Merdzsót egy használt autók adásvételével foglalkozó honlapon. Körülbelül 700 ezer forintért árulták az Autót. Egy-két helyen már látszódtak rajta az idő fogsorának rágásnyomai, de még így is gyönyörű állapotban volt. A kíváncsiság kedvéért rendszám alapján rákerestem a Mergára. Annyit sikerült kiderítenem, hogy jelenleg is forgalomban van, valószínűleg barna színűre festették át, és nem áll körözés alatt.

Ha lenne megfelelő mennyiségű pénzem, hogy visszavásároljam, és gyári állapotába restauráltassam az Autót, gondolkodás nélkül a jelenlegi tulajdonos keresésére indulnék, és akár a föld alól is előkeríteném.

Sajnos azonban a jelenlegi egzisztenciámból fakadóan nem áll rendelkezésemre ekkora összeg, mivel jelenleg egyetemre járok, tandíjat kell fizetnem, tankönyveket kell vennem, stb.
Feltételezem, ha egyáltalán meg tudnék alkudni a tulajjal, a vételáron felül jó pár száz ezer forintot rá kellene költenem az Autóra.

De amíg nem leszek olyan anyagi helyzetben, hogy ennyi pénzt tudjak nélkülözni, addig csupán abban reménykedhetek, hogy az öreg Mergát egy Őt megillető gondoskodó, szerető tulajdonos fogja vezetni, nem pedig kibelezve, egy bontóban fogja várni a bezúzást.