Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lea Kalappal Pejin

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár már a második hét indul az egyetemen, mégis, a legtöbb helyen csak most fognak igazán elkezdődni a kurzusok - vagy lehet, hogy még most sem, hiszen 18-ig lehet kurzusokat felvenni... A lényeg, hogy akármilyen hét is kezdődik, mindenki megérdemel egy lejátszási listát, hogy…..
Kedves Mind, ez a hétfő is egy hétfő, bár azt mondják, ha minden hétfőd rossz, nem a hétfők, hanem a munkád a rossz... de bölcs Coelho helyett inkább maradok bölcs Magamnál. Hétfő, ja, de legyen jó - nekem jó, mert szülinapom van, ami csak engem érdekel, és igazából engem se annyira. De, azért egy…..
Itt az október: most már második hónapja szorgalmi időszak, de máris ZH-k, demók, stb. De mindezen szenvedés és sírás közé beékelődik egy csomó buli is, legyen az egy kis Nyugizás, Pivózás, DTK, vagy akármelyik kocsma meleg hangulata ebben a hidegben - esetleg egy kis hétköznap…..
Helló mindenkinek! Megint hétfő, megint egyetem, megint vissza a régi kerékvágásba - immár Neptunos kurzusfelvétellel, ajvé, de jó. Szóval, szép hét- és évkezdést, és mindezt egy kis hétfő esti lejátszási listával kívánom, meg Esti Kornéllal...(hehe) + klasszikusokkal, újakkal, furákkal,…..
Hey!Megint én vagyok, megint én nyomom a zenét, mindenki örömére, yuhéé. A nagy melegre van egy jó kis receptem; ki-ki kedvére hagyhat ki és adhat hozzá a listához adalékokat ízlése szerint. De most megmutatom, én hogy vészelem át ezt az égető időt. Hozzávalók: - minimum 1 korsó SÖR/NAGYFRÖCCS-…..
Azé' zagyva, mert nyáron mindenki mindig olyan össze-vissza. Nem? De. Mindenki van egy kicsit otthon is, meg egy kicsit máshol is. Fizikailag, na meg lelkileg is. Néha teljesen kikapcsolunk agyilag, aztán eszünkbe jut, hogy mindjárt vége a nyárnak, és megint sorba kell állni a HSZI-nél, meg megint…..
Ha hétfő, akkor általában lustaság, kedvetlenség, fáradtság...a lustaságot mondtam már? Az fontos... Most mégis van egy okunk örülni, mert munka mára nincs. Legalábbis nem kell bemenni órákra... Max. tanulni... na mindegy, keep calm and chill out... ja, szóval ezt jól megmondtam... P.S. Mindig…..
Az életben semmi sem biztos, még az sem, hogy tavasszal tavasz legyen, stb. Mindenki kicsit megőrül ilyenkor, felpörögnek az események, záróvizsgára, meg ne is mondjam, milyen szomorú dolgokra készülnek, készültök sokan. A lejátszási lista most kicsit ezt az őrült, dilis, össze-vissza állapotot…..
Közérdekű közlemény:Hideg, és nem mellékesen hétfő is van. Ezeken kívül persze mindenki tanul, tanulgat, zh-zik, és a többi és a többi, de a felhők felett mindig süt a nap, ezt nem szabad elfelejteni, na meg persze a csúnya hétfőket bearanyozzák az MMM-ek.A mostani lejátszási…..
Amikor jelentkeztem a január 30-ai MMM-re, azt hittem, nem UV-zok ebben az évben, de annyira szeretek vizsgázni, hogy úgy voltam vele, még egy kicsit űzöm ezt a sportot. Annak ellenére, hogy teljes gőzzel tanulok, meg minden és a többi, nagy-nagy szeretettel ajánlom a következő lejátszási listát…..
Szerdán kezdődik és szombat este ér véget a SZIN, ezért itt egy kis hétfőt beszínező lejátszási lista: Ha csütörtökön meghallod a nagyszínpadon, hogy ’KAŽU’, akkor Dubioza, na meg biztos VAN VALAMI A LEVEGŐBEN, mert a halott pénzem is elfogyott, és ha belgán éneklik, AZ A BAJ, hogy SZEPLŐS A…..
Aki ismer kicsit is, tudja rólam, hogy nem hallgatok sok diszkót, kivéve, ha a kettőezres évek zenéjéről van szó. Itt egy lista, ami örökzöld. Remélem, nem csak nekem. ;) 1. Baracuda - Put Your Ass In The Air2. Vaya Con Dios - Ne na na na3. t.A.T.u - Show Me Love4. Groovehouse - Vándor5. Arash…..
Eötvös Blog Jegyzet: Retró 2016.08.13 06:21:00
Retró. Ma már mindenre ezt mondják, ami nem 2016-os. Így ami a kétezres évek elején jött ki, az már ősrégi, másvilági, sokaknak hallgathatatlan. Szóval retrónak számít Cascada, a NOX vagy a Crystal, Dj Szatmári és a Groovehouse is, na meg Alanis Morissette és Gigi D'Agostino is. De sokan retrónak…..
Miért van az, hogy mindig (nem túlzok, mert tényleg MINDIG) kimegy a fejünkből, hogy milyen meleg van nyáron? Elfelejtjük, hogy annyira nagy hőség tud lenni, hogy egy méter megtevése annyi izzadsággal jár, mint más időszakban fél óra nehéz torna (vagy lehet, nekem nincs kondim, azért érzem ilyen…..