Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voice

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
Voice 2010.05.26 01:46:27
Egyet értek a cikk írójával, függetlenül a helyesírásától!
A saját személyes tapasztalatom is ezt támasztja alá, akár mennyire is fikáznak a hozzászólók! Nem kereskedelemben dolgozom, de járok én is tesco-ba, vagy intersparba, de mondhatnám akár a penny-t vagy a lidl-t is, vagy akár a cba-t és ki a fene tudja még hány van belőlük de ettől a mentalitástól nekem is hánynom kellene! Igen! Ez vált a napi gyakorlattá hogy egy fizetésért akár négy bőrt is lenyúznának az emberről. Persze a birka munkavállaló meg hagyja mert amúgy is jóformán éhbérért dolgozik, ha azt is elveszti akkor csak az a lehetőség marad hogy neki megy a munkaadónak és elégtételt vesz a megaláztatásáért hogy van pofájuk ilyen bérekkel kibökni a melós szemét!
A szakszervezet szart sem ér, mert nem tudja a munkavállalók érdekeit érdemben képviselni a bérek megállapításánál sem.
Igaz máshol sem igazán!
Az meg a saját szégyenünk hogy milyen béreket mernek a munkáltatók megállapítani! Igaz ez már a -van bőr a pofáján - kategória!
Ez nem csak a multikra vonatkozik, hanem a magyar munkaadókra is mert azok is ugyan olyan pofátlanul lehúznak mint a külföldiek! Sőt még jobban mert a multi többnyire még befizeti a tb-t meg a többi járulékot - a magyarok még ezzel is stikliznek utána meg sír a szájuk hogy milyen szarul megy nekik.
De azért hawai-ra járnak nyaralni.
Röviden és velőse - Bekaphatják!
Tréfás válságkezelő megoldást választott az Alien Computers, amikor egy garanciálisan cserélt merevlemezre 5000 forint felárat számolt fel azzal, hogy az eredetileg 27 ezerért vett hibás eszköz mára 18000 forintba kerül. És? Jóhogy nem a forintárfolyamra hivatkoztak, báz: ALIEN…..
Voice 2009.07.13 13:16:44
@Sasfióka: Talán a törvényi kiskapu nem abból indul ki, hogy mindenki köcsög nyerészkedő. Nekem a 3 éves garancia lejárta előtt 20 nappal ment tönkre a berendezésem és bár hosszas ügyintézésbe került, de az eredeti teljes áron cserélték új berendezésre a már nem gyártott régebbi típust. Igaz 13 eFt-os berendezés volt, de akkor is sértőnek éreztem hogy egy 6 eFt-ossal akarták lecserélni az üzletben. Amúgy a szabály szerint - a berendezés vásárláskori értékének (összegének) megfelelő cserére vagyok jogosult.
Zsófi kafkai örvénybe merült, pedig csak hitt a reklámnak, és lekötés néküli kamattal kecsegtető számlát akart nyitni az Axánál. Mi még sosem próbáltunk ilyesmit, ha van olyan Homár-olvasó, aki mostanában nyitott számlát náluk, írja már meg legyen szíves, hogy a folyamat…..
Voice 2009.06.30 01:17:15
@Civil Kurázsi:
Hasonló sztori: 5 éve vettem a lakásom az akkori postabanknál - 0 Ft befizetés - kamattámogatott hitel + minden - használt lakás.
Ügyek lerendezve 1 - 1.5 hónap alatt, a 0 Ft-osnak hirdetett hitel hozzávetőleg 350 ezerbe fájt, a 4,9 mill. hitelre be kellett vinnem cca. 12 mill. biztosítékot, erre voltak hajlandók adni 4,7 mill. hitelt. Az ideg majd szétb..szot mert a maradék 200-at úgy kellett kölcsön kuncsorogni mert kifogytunk minden pénzünkből. Na mindegy, bolt megköttetett, eladó kifizetve. Kb.: 3 hónap múlva telefonálnak hogy be kell fizetnem 60 ezret mert valami el lett k.rva és nem kapom még a kamattámogatást. Akkor megkérdeztem hogy miért nem lehetett ezt már a hitelügyintézéskor megoldani vagy mondjuk az első hónap után valaki felemelhette volna azt a Q.va telefont és nem három hónap után. Ezért jó lenne ha egy részét a kárnak állná a bank! Erre kaptam a méltatlankodó - Mit képzel? - megjegyzést. Nem mondtam el neki mit képzelek! Banki ügyintézők bénasága =60 ezernek szevasz. Bocs de ezért meg vagyok sértődve! Csak én nem tudom tőlük behajtani. :-(
Egy kicsit bonyolultnak tűnő bankos jogesetet tesz közzé a Zugügyvéd. A banki üzletelési kultúráról mindenesetre elég riasztó képet fest a történet.Tisztelt Zugügyvéd!A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet /továbbiakban NFA/ és a magyar kereskedelmi bankok szerződést kötnek a…..