Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oooooh

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ingatlanközvetítés olyasmi Magyarországon, mint a foci vagy a politika. Mindenki ért hozzá, és általában meg is van róla a véleménye. Ám akiknek esetleg valamilyen oknál fogva pozitív élményük van az ingatlanosokkal kapcsolatban, ők jellemzően csendesebbek, akiknek pedig rossz…..
oooooh 2014.08.12 16:08:38
Még két hete sincs, hogy végigsöpört a Street View-őrület a neten, máris itt egy újabb remek térképalkalmazás. Nem lesz egyből ugyanakkora visszhangja, hiszen egyelőre csak Budapestről van szó benne, de az Urbanistán könnyen lehet, hogy ugyanolyan mindennapos használati eszközzé…..
oooooh 2013.05.10 13:40:57
@g-dúrban zúgó kabóca: az ingatlan.com-on sem a pontos helyet jelölik meg, mert az ingatlanosoknak nem érdeke, hogy a vásárló közvetlenül az ingatlanra találjon. A térképes ingatlanportáloknak ez a gyengéje. Az antiingatlanos térkép alapú portálok jók lehetnek. Kíváncsi vagyok, hogy a nemkellingatlanos.hu - népszerű lesz-e?
Az alábbi történet több mint tanulságos, és bárki, aki vállalkozó belefuthat egy ilyen történetbe. Nem biztos helyről számlát befogadni gazdasági orosz rulett manapság, mégis sokan hisznek még ebben a sportban. Egy tetemes adóbírság mindenesetre még mindig kedvezőbb, mint egy…..