Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LBF

741 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokszor előfordult már, hogy 500 meg 1000 webshopot átnéztem, mire végre megtaláltam azt a darabot, amit kerestem. A Styledit.hu egy tökéletes megoldást kínál az efféle időpazarlások elkerülésére, és igazából egy szempillantás alatt összeraktam az őszi wishlistemet. Hogy miket fogok…..
Nem vagyok az a last minute fajta, szeretem, ha min. 1 héttel a határidő előtt megvan minden, amire szükség van. A posztban található tippeket biztosan meg fogom fogadni, amikor eljön az idő, de amúgy ezeket minden menyasszonynak kötelező betartania, nem?..
Ez az egyik olyan ruhadarab, amiből soha nem lehet eleget tartani otthon. Imádom a fekete színt (bár gondolom a blogom címe miatt erre már réges régen rájöttél), szóval nem meglepő, ha azt írom, hogy minimum 5 darab van a szekrényemben, viszont mindegyik más-más szabású. Rendkívül sokoldalú, már…..
Bámulatos fonatokat lehet készíteni a nagy napra, amelyek csak még varázslatosabbá teszik a menyasszonyok megjelenését. Elképesztően ötletes frizurákat lehet kreálni fonatok segítségével, melyektől mindenkinek tátva marad a szája, hidd el! Most összegyűjtöttünk 15 olyan fonatot, amiktől garantált a…..
Természetesen továbbra is tartjuk magunkat ígéretünkhöz, miszerint minden héten egy esküvői témával jelentkezünk a blogon. Most néhány nem hétköznapi cipellővel érkeztünk, amiket több magazin is menyasszonyoknak ajánlott. Te vonulnál az oltárhoz ezekhez hasonló különleges lábbeliben?..
A maxi ruhákat bárki felveheti, aki a forró nyári napokon kényelemre vágyik. Ha szeretnél divatos és stílusos lenni a hőségben is, akkor mindenképpen szerezz be 1-2 darabot! Mutatunk néhány szuper összeállítást, melyektől biztosan megjön a kedved a vásárláshoz!..
Manapság nemcsak az ˝egy nagy kő legyen benne és kész˝ gyűrűk hódítanak, hanem az egyedi tervezésű, különleges kinézetű ékszerek is. Ebben a posztban megmutatjuk, hogy a bátor srácok milyen drága, és kicsit sem hétköznapi ékszerekkel kérhetik meg szerelmük kezét...
Amennyiben nem különleges darabok lennének a 2019-es ősz sláger ékszerei, akkor nem is írnánk ilyen bejegyzést. De az a helyzet, hogy rendkívül ikonikus darabokról van szó, melyeket Diana hercegnő is büszkén viselt. Kíváncsi vagy, melyek ezek? Akkor kattints és nézd meg!..
Bevalljuk, hatalmas Pac-Man függők voltunk, és ha szembe jönne velünk a játék, talán még most is órákig tudnánk nyomkodn, de bizonyára ezzel nem vagyunk egyedül. Mit szólsz, ha azt mondjuk, hogy egy egész smink kollekciót beszerezhetsz?..
Ha nem ragaszkodsz a tradíciókhoz, és fátyol helyett inkább valami mást választanál, akkor nézd meg ezeket az alternatívákat!..
Most érdemes beruházni papucsra, hiszen amerre a szem ellát, mindenhol van legalább 1-2 (10-20) leértékelt darab a boltok polcain. Ha tudod már, hogy mit akarsz felvenni jövő ilyenkor, vagy miben csoszognál szívesen otthon, akkor kapj az alkalmon MOST, és vegyél egy pár jóárasított (nem, nem…..
Hamarosan mész körmöshöz, de nincs semmilyen ötleted? Akkor böngészd végig bejegyzésünket, hátha találsz valami kedvedre valót ugyanis összegyűjtöttük, hogy melyek a favorit körömminták idén...
A világ jelenleg legnépszerűbb sorozatának női szereplői a valóságban egészen más stílust képviselnek, mint amit a képernyőn látottakból gondolnánk. Egy dolog biztosan közös bennük: imádják a divatot. Kiválasztottunk pár ikonikus szettet tőlük, és arra bíztatunk, less el pár divattippet tőlük,…..
Éppen tervezem, hogy a lakásomat felújíttatom tavasszal/nyáron. Szeretnék majd egy kis dolgozószoba jellegű sarkot is ki alakítani, hogy sokkal több bejegyzés születhessen, na meg persze, hogy kényelmesen tudjam végezni a többi munkámat is. Egy egész szobára ugyan nem lesz hely, de talán nem is…..
Kicsit retró, kicsit feltűnő, de ízlésesen hordva maga a tökély! Íme néhány tollas ruhadarab és kiegészítő, amik tutira elnyerik majd tetszésed!..
Persze a nyárnak mindjárt vége, de mindig gondolnunk kell a cukorka-imádókra... Kipróbálnád a zselés cukor hatású körmöket?..
Az egyik amerikai cég cicákat választott a márka arcának, és milyen jól tették! Baromi cuki lett a kampány, amit neked is látnod kell! Miáú!..
Az egyik amerikai cég cicákat választott a márka arcának, és milyen jól tették! Baromi cuki lett a kampány, amit neked is látnod kell! Miáú!..
A világsztárok frizurái után itt az ideje kivesézni a legendás napszemüvegeket is. Nézd, melyek maradtak fent azóta, illetve hogy melyek a nagy visszatérők! Vajon van közöttük olyan, amik soha nem tértek vissza hamvaikból? Tudd meg!..
A világsztárok frizurái után itt az ideje kivesézni a legendás napszemüvegeket is. Nézd, melyek maradtak fent azóta, illetve hogy melyek a nagy visszatérők! Vajon van közöttük olyan, amik soha nem tértek vissza hamvaikból? Tudd meg!..
Közeledik február 14-e, ám sokaknak a szerelmesek ünnepe a beígért romantika helyett csak stresszes pillanatokat okoz. Egy hazai startup azonban segít, hogy az idei Bálint-nap a szerelemről, ne pedig az ajándék kereséséről és a rohanásról szóljon!..
Közeledik február 14-e, ám sokaknak a szerelmesek ünnepe a beígért romantika helyett csak stresszes pillanatokat okoz. Egy hazai startup azonban segít, hogy az idei Bálint-nap a szerelemről, ne pedig az ajándék…..
Bár nem értem miért, a törpesarkú cipellők bizony nagyon megosztó darabnak számítanak - csak imádni és utálni lehet. Legalábbis sokak szerint. Pedig most újra divatba jött, és ismét…..
Bár nem értem miért, a törpesarkú cipellők bizony nagyon megosztó darabnak számítanak - csak imádni és utálni lehet. Legalábbis sokak szerint. Pedig most újra divatba jött, és ismét felkerült a boltok polcaira. Az igazság az, hogy örülök neki.....
A netet böngészve bukkantam rá erre az érdekes és egyben különleges darabra. A véleményemet ezúttal nem fejteném ki, ugyanis a tiédre vagyok kíváncsi. Szavazz! Neked hogy tetszik?..