Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petivalasz!

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iszonyú nehéz elkezdeni egy cikket a BoJack Horseman című sorozatról. Aki ismeri, annak egy olyan sorozatról van szó, ami ötödik éve kritizálja nagyon keményen a hollywoodi filmipart, a sztárokat, politikát, kulturális trendeket, miközben pofátlanul vicces, de egyre többször gyomorszorítóan…..
Az egyik legokosabban megírt sorozat, a BoJack Horseman új évada pár napja fent van a Netflixen. A negyedik évadnál tartanak, és borzasztó nagy bajban vagyunk, ha valakinek el kell magyaráznunk, hogy miről szól – csak annyit lehet elmondani róla, hogy iszonyú jó, és ilyet még…..
Olvasónk, Sándor küldte nekünk az alábbi felvételt, amiben az egyik legnépszerűbb amerikai talk-show-ban került elő Orbán Viktor és Jean-Claude Juncker múlt heti kézfogása. Kimmel nagyjából annyit tudott hozzáfűzni, hogy fogalma sincs, ez mit jelent, de talán azt, hogy akkor most…..
Hétfőn órákon át nem voltam netnél, úgyhogy Vida Ildikó és André Goodfriend találkozása, a második hullámban érkezett "Tolmácsot szeretnék kérni"  és az épp akkor induló mémáradat egyszerre ért el az este. Három kérdés kezdett el járni a fejemben: mit lehetne ebből…..
Attention! Prêt! A legjobb az volt tizenöt éve, amikor egy hatalmas csúszdán keresztül kellett szaladnia a szakácsoknak egy tortával a kezükben, miközben a nyúlnak, kacsának vagy épp tyúknak öltözött játékosok a csúszdán lecsúszva megpróbálta elkaszálni a szakácsokat, hogy…..
petivalasz! 2014.10.19 16:51:48
petivalasz! 2014.10.20 09:07:11
@Rocko-: és gondolom, értetlenül állsz, amikor valaki azt mondja, megnézett egy amerikai filmet - hiszen a normális emberek azt amerikai egyesült államokbeli filmnek mondják
petivalasz! 2014.10.20 09:07:45