Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CuCu

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire gondoltatok, amikor megláttátok a címet? Északi-sark? Déli-sark? Esetleg a Mount Everest vagy a K2, netán valamelyik dél-amerikai hegycsúcs? Az biztos, hogy ezeket sem egyszerű elérni, bár manapság szinte mindet könnyebb, pontosan azért, mert sokkal nagyobb az érdeklődés…..
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
Belsőség Sírjatok velem! 2012.02.05 07:38:00
Már vagy két hete túl vagyok a dolgon, de egyszerűen nem bírtam leülni, hogy megírjam. Majdnem sírtam. Nem vicc. Az Integra előtt nem volt olyan autóm - pedig volt hat -, amit egy évnél tovább használtam volna. Nem telt bele fél év, és vagy elkezdtem utálni, vagy elkezdett…..
Előző cikkünkben azt vizsgáltuk meg, mi történik akkor, ha egy családi házban a hagyományos izzókat lecseréljük kompakt fénycsövekre. Most kielemezzük, hogy ugyanebben a családi házban, ugyanolyan feltételek mellett mi történik, ha LED-es világítótestekre váltjuk a…..
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
A gazzetta.it kiszámolta, hogy állna az idei világbajnokság, ha télen a FIA a 10 – 8 – 6 – 5 -  4 – 3 – 2 – 1-es rendszerről nem állította volna át a sorozatot a 25 – 18 – 15 – 12 – 10 – 8 – 6 – 4 – 2…..
Bűnügy-lopás Azt hitte a norvég, hogy a magyarok nem lopnak biciklitPécs, 2010. április 14., szerda (MTI) - Ellopták egy norvég lány kerékpárját egy pécsi kerékpártárolóból alig pár perc alatt, miután nem láncolta ki biciklijét.Zsobrák Péter, a Baranya Megyei…..
Belsőség Bende cápája 2010.04.14 17:58:00
Hétfő este pöccintett át Pista egy linket, hogy nézzem már meg. Azonnal elborult az agyam, fém lökhárító, króm dísztárcsa, első tulaj itthon, garázsos, 518i. Cápa. Zöld. Metál. Tetőablak. Ott beleszerettem. Megemlítettem a Ritának, mit szólna hozzá, csak annyit mondott,…..
A legszebb, hogy már meg is vettem ezt a leletet, és itt van nálam, Budapesten. Pontosabban nem nálam, hanem tőlem is továbbpasszolódott Littner Zsolti barátomhoz, hogy továbbvigye máshova, de ez részletkérdés. Kár találgatniuk, nem egy egész Steyr-Puchról van szó, hiszen olyanom…..
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
CuCu 2010.02.10 08:54:09
@f.m.j.: Azzal a kulonbseggel hogy egy multinak tenyleg erdeke hogy jol menjen a szekere. Az allamnak nem. Mert 4 eves ciklusokat nezunk. A magyar meg egy olyan fajta amelyik nem lat elorebb az orranal. Amit az egyik felepit a masik lerombolja es vice versa.
Az engem nem zavar hogy fizetni kell a vizert. Kelljen. De ne ket helyen. Ne kelljen egyszer az allambacsinak adoznom erte es megegyszer fizetnem erte a boltban.
En nem szamitok semmi nyugdijra sem, megis fizetem havonta. Amikor meg eljon az ido csak magamra szamithatok! (es akkor optimista voltam)
A penzehes multinak erdeke hogy penzt csinaljon, az allamnak az az erdeke hogy penzt fogyasszon!
Keves orszagnak van europaban akkora aparatusa amekkora nekunk itt. Azt is outsource-olni! :D
Lasd onkormanyzat es tarsai...
Na mindegy, csak elem a kis eletem es megprobalom a 'leszarom' stilust felvenni. Ennyi. Ebbe szulettem, ebbe halok meg! :)
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
CuCu 2009.08.19 09:31:17
@Mk412: Allatira nem nagy kunszt a koruton biciklizni ;)
Allo autokat kell ketto savban kerulgetni ennyi.
Amire figyelni kell azok az idiotak akik csak kiugranak.. es ugy nyitjak az ajtot hogynem neznek tukorbe,..
igy vegig lehet menni blaha-nyugati 10p
Szerintem autoval a Rakoczi ter blaha 20p... (egy megallo villamossal) foleg most hogy buszsav lett a kulso sav :) (YESSS!)
CuCu 2009.08.19 09:53:24
@pimpike_: Vegig foutvonalon: Ulloi, Kalvin, Muzeum krt, Karoly krt, Nyugati (ez utobbi mar bicikli uton)
13 darab lampa. Ha piros megallok. De ~30 as tempoval csak az andrassy nal kell megallnom.
Ennyi. Mindig az ut szelen, ha van biciki ut akkor ott.
7perc. Szerintem semmi hihetetlen. (es 2.10 gumik mtb-n ugyhogy nagyon gyorsabban nem is megy de nem is akarom.)
Szerintem semmi hihetetlen nincs ebben....
Se fixi, se tandem, se hibrid kerékpár; a magyar közlekedési szabályok lényegében még a rendszerváltás előtti konfekció kerékpárokat ismerik. A 15-20 éve elterjedt villogó fényű biciklilámpák még nincsenek engedélyezve, de a háromszög alakú fényvisszaverő használata, hogy…..
CuCu 2009.08.13 08:33:31
@gtr207: Ne felejtsuk el az olyan gyalogost aki szinten nem veszi figyelembe a lampakat....!!!

Es pont errol beszelek. Mindenki kovet el hibakat. Nem a biciklisekkel, nem a gyalogossal nem az autossal van itt a baj hanem a buta magyar neppel. :( es a felfogasunkal. A szomoru csak az hogy torvenyekkel ezen nem lehet valtoztatni.