Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garp74

43 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megalakult a The Beatwürm Tribute Band 2.0, és már egyszer próbált is. Ennek alkalmából mentettem át ide a régi Yahoo Geocities oldalról legalább a dalszövegek egy részét. ..
The Beatwürm Ne csinálj gondot 2013.11.26 20:41:37
Ne csinálj gondot Volt-e gond bármiből?Csináltál-e gondot belőle?Úgy telt-e az eddigi életed,Hogy mindenből gondot csináltál? Ha gondot csináltál belőle,Ne tedd többé azt, te dőre!Ne csináljá gondot belőle,Semmiből ne csinálj gondot, te dőre! A gondcsinálás nem a te…..
Az év lakóháza (Überszakáll) Überszakállt kísérik őszintén.Bémentünk - mint reméljük - a rapszódiába.Mindig győz az előfutár kifejtése, az is. Überszakáll továbbutazhat:kitűnő akarat. Überszakáll följegyezte a szoros csillagpárt,és tényleg: hanyatt-homlok…..
The Beatwürm Keskeny sarló 2013.11.26 20:37:11
Keskeny sarló A világtájak meghatározásaA hold segítségével történik meg.Nagy pontossággal határozható megA hold alakjából és állásából. Néhány nappal újhold utánAz ég nyugati részén,Néhány nappal újhold utánKeskeny sarló tűnik fel. A hold 28 nap alatt tesz meg…..
Hogy jutunk el a csillagokig? Tanulság: a mindenség meghódításával az a baj,hogy roppantabb távolságokkal kell számolnunk, mint tavaly. Hogy jutunk el a csillagokig? Az előbb még tudtam egy pillanatig. A fénysebesség – ezt mindnyájan tudjuk – nagyon gyors dologHa autónkban a…..
Csecsemőgondozás, gyermeknevelés Az iskola elsősorban arra törekszik, hogy a tanulókat a nagyvilággal megismertesse. A tanulók elsősorban arra törekszenek, hogy az iskolában mindent megismerjenek. A demokrácia fejleszti a fegyelmet!A demokrácia fejleszti a fegyelmet! Középiskolai…..
The Beatwürm Sörényes 2013.11.26 20:33:06
Sörényes Drága édes kicsinyke nyuszikám,Önnek volt igaza igazánaz ember nem csak egyszer lehet szerelmes. Ön nélkül az életem szomorú,nincs móka, csak sok ború,És az emberek is azt gondolják, hogy ön csodaszép. Drága nyuszikám, önnek volt igaza,Drága nyuszikám, ó,…..
The Beatwürm Potyond 2013.11.26 20:29:49
Potyond PotyondItt lakik BotondA háború utánOtt maradt sután A kanadai orvosokMost nagyon morcosokÖrömmel hallottákPotyondon sok a mák Bizonyára egy farkas gergeti,a potyondi kell neki! Lépésről lépésreHüvelykről hüvelykre. És maga elhiszi? Nincs okom kétkedni...
The Beatwürm Pontosan 2013.11.26 20:28:04
Pontosan Édes fiacskám, használd az eszedet!Mit mondok, ha összetalálkozom vele? Hol van? Fenn, a szobámban. Most természetesen nem vihetem el. Pontosan! Kérdéseket tesz fel neki. Tessék: az ifjú munkatársam. A lady megőrizte a nyugalmát. Úrihölgy sohasem árulja el a benne…..
The Beatwürm Oldalas Büfé 2013.11.26 20:25:31
Oldalas Büfé Az Oldalas Büfé ott van még mindig, ahol régen volt, és várja a vendégeit. Betérhetsz te is, ha elfáradtál már: Az Oldalas Büfé teged is vár. Az Oldalas Büfébe érkeztél, itt vagy te most vendégként. Rendelj egy számot magadnak, látod, a többiek is…..
The Beatwürm Napjaink 2013.11.26 20:23:07
Napjaink Napjaink pénze a modern pénzmár nem pénzhelyettes, hanem maga a pénz. Napjaink álma a modern létmár nem léthelyettes, hanem maga a lét. Napjaink célja a modern végmár nem véghelyettes, hanem maga a vég. Napjaink vágya a modern pépmár nem péphelyettes, hanem maga a…..
The Beatwürm Az utolsó létforma 2013.11.26 20:21:26
Az utolsó létforma A fogadós erősen összerezzent. "Mi, maguk őutána nyomoznak?" Amikor aztán látta, hogy a kefelenyomatoktényleg a vizsgalapokat tartalmazzák,engedett a kísértésnek: cipőjét az asztalra tette. A kesztyűm - mondta a fiatalember. - A kesztyűm volt az. Azt…..
A természet képekben A csodáspókok nagy termetű pókokhálót nem készítenek,nappali ragadozók A karolópókokkét első pár lábukzsákmányukat ezzel fogjákátkarolják Az ugrópókokapróbb termetű pókoktestük zömök, lábuk rövid és erős ..
A mikroszkóp használata Gombostűfejnyi háztartási élesztőttárgylemezre cseppentett desztillált vízben eloszlatunkjaj de romantikus jelenet a tévében A készítményt meleg helyen beszárítjuk, majd 96%-os alkoholt cseppentve rá3 percig fixáljuk Élesztőgombák festett…..
The Beatwürm A delfinek közelről 2013.11.26 20:13:31
A delfinek közelről   A delfinek zárt térben való tartásanagy testük és mozgásigényük miattmég ma is sok gondot okoz a szakembereknek. A delfinek, a delfinekcsak szabadon élhetnek. A delfináriumok őseita múlt században létesítettéka londoni Regent's Parkban több mint…..
The Beatwürm Szelek 2013.11.26 20:08:37
Szelek   A baba gyomrában mindig van levegő, síráskor, sőt légzéskor is lenyelhető, így jut oda a levegő.   Vannak babák, akik olyan sok levegőt nyelnek, hogy az már alig elviselhető.   Ezért kell a büfizés, ezért kell a szelek…..
The Beatwürm Mesterséges őrlők 2013.11.26 20:07:41
Mesterséges őrlők   A rögzítő anyagok nem alkalmasak a felületes, szakszerűtlen fogorvosi munka ellensúlyozására, elleplezésére   Ezek az anyagok önmagukban nem oldják meg a stabilitás problémáját Ezek az anyagok önmagukban nem oldanak meg semmit   Az…..
The Beatwürm Lépcső 2013.11.26 20:06:30
Lépcső   Nem értem a méretek, a formák most lépcsőn megyek látod a képernyőn   gondold csak el lépcső   lehetséges, hogy egy másik faj egy tőlünk alkatilag nagyon különböző lénycsoport   tudom, mire gondolsz nézd meg az ajtókat olyanok…..
The Beatwürm Kunyhók és paloták 2013.11.26 20:05:30
Kunyhók és paloták (2002)   A pusztában élő népek legelőről legelőre terelgették a gulyát a ménest a nyájat vagy bármi mást, s bőrrel vagy durva vászonnal borított sátrakban laktak   Kunyhók és paloták Kunyhók és szép szobák Kunyhók és…..
The Beatwürm Falak és bútorok 2013.11.26 20:04:46
Falak és bútorok Délután jött néhány érdekes hír többek közt, hogy vajon elvesztettük-e a csatát riporterek serege vár minket, és kérdezi, hogy elvesztettük-e a csatát, de mi azt mondjuk, hogy ne aggódjanak, mert Belgrádban egyenesen a vezető tanácsa…..
És akkor a Bruce Willis (2001)   És akkor a Bruce Willis dohányt termeszt délen. A hír elég nagy port ver fel, mert kenyérkereset után nézett.   És akkor a Bruce Willis nyomában a nővel betéved a fogadóba, de még ő nem jött el.   Jaj, jó Bruce…..
Brazíliai barangolások (2003)   Nem tudom, ki hogy van vele, Olvasni én nem szeretek Útleíró élményeket.   De furcsa világ tárul elém, A hegyre hogyha felmegyek én S onnan lenézek a világra:            …..
Ballada Karr Donnor sikeres és sikertelen kényszerleszállásairól Tegnap délelőtt Reykjavíkban Karr Donnor zavarba jött ezután megfigyelt egy nőt Tilla Lanti két szemében légitaxi álomképe száll űrhajósra vár   Hibernált testek sikertelen események súlyos…..
A kutatóból felfedező lesz Néhány hónapnyi puszta vizsgálódás után elkezd kísérletezni. Felveszi a dolgokat, beveszi a szájába, megpróbál rájönni.   Fogdossa, dobálja, fogdossa, dobálja, háá.   Ha ledob valamit, az le is esik: mindig lefelé esnek a…..
The Beatwürm A kutya fogalma 2013.11.26 19:55:15
A kutya fogalma   Mivel a fogalmakat szavakkal jelöljük, kialakulnak a fogalmak egy tipegő fejében.   A kutya fogalmát megtanulni, s egyéb fogalmakat… de lehet, hogy nem feltétlenül, de lehet, hogy nem feltétlenül.   Kutya vau-vau Paci nyihaha   Akkor…..