Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anevemkatanovervagyok

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti tervek szerint már jövő héten Gönczi Gábor vezette volna a Tényeket, de a bemutatkozás egyelőre elmarad. A Bors hírei szerint leghamarabb májusban léphet képernyőre Gönczi a TV2-n. Ráadásul valószínűleg mégsem Demcsák Zsuzsa lesz a párja, ahogyan azt több újság megírta, a mi információink…..
Tavasszal új műsorral jelentkezik Hajdú Péter a TV2-n, aminek a címe Showtime Hajdú Péterrel  lesz. A kéthetente képernyőre kerülő műsorról annyit tudtunk meg, hogy nem klasszikus értelemben vett talkshow lesz, hiszen Hajdú Pétert sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy stand-upos lenne,…..
anevemkatanovervagyok 2016.02.23 12:00:21
@Lorem Ipsum: háááát vannak alternatív megoldások is...de még mielőtt kalózkodásra adod a fejed itt a teaser www.youtube.com/watch?v=wb7J-kO8Vu4 ...ez alapján eldöntheted, hogy tovább kattintasz vagy elengeded.

ui: nem late night és Geoff meg ló sincs benne...de van Craig.
És ki van a halottak között? Kibaszott Jon Snow. Baszkurálják itten az ember agyát. ..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
anevemkatanovervagyok 2015.10.20 17:23:39
@falcsabander: mennyivel egyszerűbb lenne megnézni, amit meg akarsz nézni és aztán megnyitni a c:c-ét/akármit...Nyávogni és puffugni, bekapcsolni a caps lockot, hogy mindenki átérezze, neked most mennyire nagyon el lett rontva a szórakozásod unalmas.
anevemkatanovervagyok 2015.10.20 17:52:39
@falcsabander: Brühühü...a gonosz index összeesküdött ellened és direkt tették ki a címlapra, hogy elrontsák a te kedvedet...de ezentúl majd mindenki lábujjhegyen jár és lélegzetvisszafojtva várja, amíg te kiszórakozod magad....hogynepersze. Nőj fel. Unalmas vagy.
A PTC nevű gittegylet szerint az American Horror Story idei évada minden idők legkárosabb kontentje a gyermekekre nézve, írja a Hollywood Reporter. Jó, Ryan Murphy sorozatában van minden, csaj-csaj, csaj-pasi, pasi-pasi, csaj-csaj-pasi és pasi-pasi-csaj-csaj szex is, meg sok vér és…..
anevemkatanovervagyok 2015.10.19 18:06:33
@Attila Racz: minden sorral...akár csupa nagybetűvel...egyetértek. Még úgy is, hogy nem nézek belezős horrort, mert beszari vagyok...de könyörgöm, nehogy már túlbuzgó anyukák és unatkozó apukák döntsék már el mit szabad néznem! Ha felzaklatja őket a téma kapcsolják ki a tévét, menjen kirándulni, olvassanak könyveket...beszélgessenek a saját gyerekükkel.
Ha valamikor szobrot állítanak a fillérbaszásnak és gerinctelen nyomorúságnak, az tuti, hogy a TLC 19 Kids and Counting című reality-jéből megismert Duggar-családot fogja ábrázolni, és remélem, a majdani művész valahogy meg tudja örökíteni az álszent, bigott…..
anevemkatanovervagyok 2015.07.23 19:56:02
@Zoltán Almási: a sztori ennél egy kicsit árnyaltabb...nem vele egykorú osztálytárait taperolta, hanem a sok évvel fiatalabb húgait/szomszéd lányokat...általában mikor ők aludtak. Amiért ebben az esetben a szülők felelőssége felmerülhet, mert tudtak arról, ami történt és nem nevelőintézetbe küldték a srácot, hanem egy családi barát rendőr segítségét kérték nem hivatalosan (akiről később kiderült, hogy elég sok mindent tud a gyerekmolesztálásról...most 50+ éves börtönbüntetését tölti gyerek pornóval kapcsolatos vádak miatt) aki továbbirányította a srácot a keresztény nyári táborba, ahol a sok ima és a kemény fizikai munka ellenére sem értette meg, hogy ez miért nem oké, mert ez igazából soha nem lett neki elmagyarázva. És ami ennél is fontosabb, a lányok semmilyen segítséget nem kaptak...sőt, a nagyonkeresztény vallási neveltetésük részeként még magukban kellett a hibát keresniük, mert a hitük szerint csak a nő kihívó viselkedése adhat okot, hogy bármi hasonló történjen velük.
Mindeközben a szülők és néhány évvel később a srác is komoly politikai erőt kovácsolt abból, hogy példás amerikaiként a tökéletes családot testesítik meg, ítélkezve minden más bűnös életet élők felett...persze azért, mert valaki egy realityben hazudozott még nem jár börtön, de kiskorú gyerekek veszélyeztetése miatt igen, de minimum felfüggesztett.
anevemkatanovervagyok 2015.07.23 21:04:06
@butschq: keresztyénség..."ty"-vel...tényleg?

Ugyanakkor, nem keverném össze a kereszténységet azzal, amit a cikkben említett család képvisel...főleg mert a kommentem elsősorban erről szólt, persze lehet szövegértelmezés neked már kihívás, ez esetben elnézésedet kérem.
anevemkatanovervagyok 2015.07.23 21:51:15
@butschq: te tényleg nem akarod megérteni, hogy ez nem az összes keresztényről szól... általánosítva? Mint ahogy a cikk sem...hanem egy amerikai reality tv családról...akikről kiderült, hogy csak a bekapcsolt kamerák előtt éltek példásan.

Nem én állítom róluk, hogy keresztények voltak, hanem ők saját magukról...ezzel hakniztak évek óta. Sőt a kereszténység egy ultrakonzervatív, radikálisnak elkönyvelt verziójával...erre a cikkben "álszent, bigott kereszténység" résznél találsz utalást.

Semmit nem állítottam az erőszakról sem, főleg azért mert amennyire tudni lehet erőszak nem történt...molesztálás igen...van különbség. Hol olvastál a kommentemben erőszakról?
Tök ismeretlen komikusból kezdi kinőni magát a csaj, a humora kis mennyiségben mindenképpen fogyasztható, és ha valaki nem bánja, hogy a poénjainak 99 százaléka arra épül, hogy ő nem jó nő, akkor egészen sokáig el lehet viselni. Nekem egy idő után sok, de ez a négy és fél…..
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
Tegnap este az AMC testvércsatornáin (BBC America, IFC, Sundance Channel és WEtv) ez a felirat fogadta a nézőket, ha a Mad Men alatt mást akartak volna nézni. Nem vagyok biztos abban, hogy nem volt olyan köztük, aki nem vágta bele a fapapucsát a lapostévébe.   …..
Az ABC Shark Tank című műsorában hangzott el az ominózus mondat, ami annak a magyar műsornak az eredetije, amiben a fogathajtós-CBA-tulaj Lázár meg Szuperman Zsolt igyekezett jó ötleteket meghallgatni a keményen dolgozó kisemberektől, aztán meg vagy adtak pénzt a kesztyűt horgoló…..
A San Francisco-i premieren ott volt az új Vastrón, ami nagyobb lett egy picivel.  ..
Az amerikai Tévéakadémia egy hónapja hozott egy új határozatot, miszerint elég volt már a kavarásból, mostantól ami félórás sorozat az sticom, ami meg egyórás, az meg ne oszt kalap, az Orange Is The New Black mehet vissza a drámai balettba ugrálni, és a Shameless sem játszhatja…..
anevemkatanovervagyok 2015.03.19 21:14:59
@tjunior: díjátadó-szezon előtt a showrunnerek eldönthették melyik kategóriában van több esélyük valami szobrot megcsípni...így lett az OITNB komédia, mert tavaly a dráma kategóriában a Breaking Bad | Downton Abbey | Game of Thrones | House of Cards | Mad Men | True Detective ellen kellet volna versenyezniük...a BB utolsó évada talán akkor is nyert volna, ha sima közepesre csinálják meg, de ráadásul még zseniális is lett és ott volt még a Tru Detective is...ezért inkább nekimentek a vígjátékoknak, de ott a Modern Family nyert.

És nyilván azért érdekes, mert minél több jelölést/győzelmet tudnak begyűjteni, annál könnyebb eladni a sorozatukat.
  Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével…..
comment:com Napilajos 2015.03.17 09:00:00
..
anevemkatanovervagyok 2015.03.17 17:03:11
@newbee: A legmélyebb tisztelettel kérdezem: Miért kellene "kivezetni" Louis-t? Mert te nem hallottál még róla? Vagy mert szerinted a pasi nem vicces? Vagy mert ez itt valami magyar közlöny és nagyon releváns tartalmak jelenhetnek meg? Nem működik az egereden a scroll? Nem tetszik, tovább görgetsz...Probléma?
Nem akarom, hogy lemaradjak bármiről is. Mit akar Donnie Darko a furcsa térdű Macskanőtől? ..
A Hollywood Reporter tévérovata közzétett egy igen impozáns listát a januártól májusig jelentkező új sorozatokról és visszatérő közönségkedvcekről. Jön az Agent Carter, a Fekete vitorlák 2. évada, és a Walking Dead midseason premierje, hogy csak egy párat említsünk a…..
anevemkatanovervagyok 2015.01.08 11:46:11
@E28 524TD: ott most kezdik az 5.évadat...a 6. valamikor június/júliusban startol
Van egy férfi meg egy nő. Mindketten házasok, a férfi azt hiszi, boldogan, a nő tudja, hogy nem. Külön világban élnek, a férfi Brooklynban, a nő Long Islanden, egy kisvárosban, ahová a városi népek nyaranta járnak le vakációzni. A férfi tanárként dolgozik, de túl van egy…..
Elbúcsúztunk a napokban a Colbert Reporttól, David Lettermantől, viszont a legszomorúbb késő esti vicces talkshow búcsú a héten egyértelműen Craig Fergusoné. Személyében ugyanis a műfaj jelenlegi legjobbja távozik, akihez foghatót valószínűleg sokáig nem fogunk még látni…..
anevemkatanovervagyok 2014.12.22 17:57:57
@fran7: Könyörgöm magyarázd el, hogy mi köze ennek a cikknek/Fergusonak a magyar/ukrán/kirgiz/amerikai aktuálpolitikához...vagy a nobel-díjhoz...vagy a korrupcióhoz...és ha semmi, akkor miért kell itt is nyávogni...aztán hisztizni azért, hogy mindenhonnan csak a nyávogás jön és te már ettől nem tudsz lelkesedni, mert már legviccesebb Kimmmeltől is csak megszomorodsz...aztán nyávogsz itt is pár sort...???

Szerinted visszafogottabban kellene méltatni...szerintem meg legyen egy HFF "Hiányozni Fogsz Ferguson" C:C nap!
Sírunk, mert a tegnap esti volt a Late Late Show utolsó adása Craig Fergusonnal. Lesz még róla szó a hétvégén, addig is sírjunk együtt. ..
anevemkatanovervagyok 2014.12.20 20:28:55
@manor: de csak ebből szállt ki...nem nyugdíjazta magát, mint Letterman. Drukkoljunk annak, hogy elviccelődik még egy kicsit abban a game showban, addig amíg a szerződése miatt muszáj lehet...aztán összetrombitálja Geoffot, Secretariatet, a rasszista producerét, a mocskos szájú nyuszit, a gonosz mikulást...és valahol máshol felkapcsolják megint a lámpát.

Valami netes felület akár jobban is passzolhatna a stílusához...olyasmi, mint amit Larry King csinál a Hulun...kevesebb megkötéssel és ott annak sem lenne semmi jelentősége, hogy milyen idősávban van.