Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noeprogram

105 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Urban Ventures Network-öt olyan bevándorló vállalkozók támogatására hozták létre a kanadai Vancouverben, akik a kanadai startup vízum program adta lehetőségek kihasználásával Kanadában építenék fel a városi életet jobbá tevő startupjukat. Az Urban Ventures Network…..
Spanyolország második legnagyobb bankja, a BBVA pályázatot hirdetett seed fázisú európai startupoknak. Ha érdekes a lehetőség, további információkat a program oldalán lehet megismerni. Forrás:mmklaszter.hu..
A nap 24 órája igen kevésnek bizonyulhat, ha valaki úgy szeretne belevágni új üzletében, hogy közben munkahelyén is meg kell felelnie az elvárásoknak. Íme, három hatékonysági tipp, ami segíthet felülkerekedni a problémán. Tegye fel magának a kérdést! Lefekvés előtt…..
Az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága meghirdette a Minőség-Innováció 2015 nemzetközi pályázatot, a díjjal a vállalatok és szervezetek vevőorientált minőségfejlesztési tevékenységét ismerik el. A nemzeti bizottság tájékoztatása szerint a finn…..
A kreatívipari vállalkozásokban kevesebben látják a nagy növekedési potenciált, pedig számos magyar példa is bizonyítja, hogy dizájncégből is lehet igazi startup. De mit keres benne a befektető? Hazai iparági szakemberek szerint dizájn- és divatipari vállalkozásokba befektetést…..
A hazai gazdaság versenyképességének megőrzése elképzelhetetlen a vállalkozások sikere nélkül – emelte ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Szolnokon, a Bi-Ka Logisztika Kft. kétmillió euró értékű kapacitásnövelő beruházásának ünnepélyes átadóján. A magyar…..
A kirobbanóan sikeres cégek alapja természetesen egy jó és átgondolt üzleti ötlet. Egy jó elképzelés azonban önmagában még kevés. Érdemes más aranyszabályokat is betartani! A startup fogalom olyan nagy növekedési potenciállal bíró új vállalkozást jelöl, ami újszerű és…..
Legelső alkalommal hirdeti meg a Fiatal Vezetők Akadémiája a legrátermettebb munkahelyi vezetők számára kiírt „Év fiatal vezetője – 2015” díjat. A most létre hívott, új típusú szakmai elismeréssel az elsősorban üzleti eredményekre fókuszáló vállalkozói, vagy sikeres…..
Idén 9. alkalommal várja a magyar cégek pályázatát az Európai Üzleti Díj (European Business Awards), amely iparágtól és mérettől függetlenül értékeli a sikeres vállalkozások teljesítményét. Az idei versenyen 8 kategóriában várja az indulókat július elsejéig a nemzetközi…..
Több száz milliárd forint szolgálja az idén a hazai kutatás-fejlesztést és innovációt. Az év második felétől folyamatosan jelennek meg a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program második prioritása keretében a vállalkozások és a kutatóhelyek innovációs…..
Ahhoz, hogy sikeresen építsünk szakmai kapcsolatokat, muszáj egy kicsit nyitottabbá válni a kollégák felé. Meg kell, hogy ismerjenek minket, hiszen csak így alakulhat ki elkötelezettség a másik iránt – ami pedig mindenképpen hasznos minden fél számára. Nem mindegy azonban, hogy…..
A Venture Capital Summit keretében startupperek, az állami szektor, valamint az üzleti angyalok legjelesebb képviselői mutatják be június 3-án a hazai és nemzetközi piaci történéseket, illetve a legjelentősebb és leghasznosabb üzleti stratégiákat. Az eseményre a hazai startupokat…..
Huszonötszörös túljelentkezést legyűrve, egyedüli magyarként jutott a Start-Up Chile vállalkozáskeltető programba a magyar Selfmapping. Volt persze némi helyzeti előnyük, hiszen az általuk kidolgozott, a HR-tesztek piacán elérhető legújabb szoftvert már több nagyon ismert…..
Az Apple ismét megelőzte a Google-t és ezzel visszaszerezte vezető pozícióját a világ legértékesebb márkáinak Top 100-as listáján - áll a WPP és a Millward Brown által az MTI-hez eljuttatott közleményben. Az Apple márkaértéke évről-évre 67 százalékos növekedést mutat,…..
Egy EU-s startup pályázaton a 166 magyarból a támogatott három közé jutott az ASK-M, a Consultask és a pályázatot készítő és innovaációs partnerként is aktív rész vállaló Ateknea Solutions Hungary Kft. projektje: 50 ezer eurót nyertek! A veszélyes, világszerte ma is…..
Május 26-án mutatkozik be az SAP Startup Focus programja, amelynek keretében ingyenesen rendelkezésre bocsátja HANA elnevezésű adatbázis platformját a hazai startupok számára. Az SAP a globális piacra lépésben is segíti a legkiválóbb megoldásokat. Magyarországon is elindítja…..
Előadások, viták és kerekasztal-beszélgetések váltják majd egymást a június 4. és 6. között a Brain Bar Budapest inspirációs fesztiválon, ahol tabuk és konvenciók nélkül nyílik lehetőség a közeljövőt meghatározó trendek közösségi hatásainak…..
A jövő iparága minden bizonnyal okos iparág lesz, ami nem csak általános célú, mindenbe beépíthető, mindennel kombinálható árut állít elő, hanem növeli a GDP-t és a jólétet is – mondta Bőgel György, a CEU Business School egyetemi tanára a Világgazdaság Magyar Gazdasági…..
Hamisításokat leleplező innovációvédelmi szoftverével nagy sikerrel mutatkozott be a Nemzetközi Védjegy Szövetség (International Trademark Association - INTA) kaliforniai kongresszusán egy magyar szabadalmi és védjegy iroda - közölte a Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület az…..
A kormány azt tervezi, hogy a 2020-ig terjedő uniós költségvetési időszakban 750 milliárd forintot, a korábbi háromszorosát fordítja a kutatás-fejlesztési (K+F) tevékenység támogatására – mondta Csepreghy Nándor, a magyar kormány fejlesztéspolitikai kommunikációért…..
Öt, a dolgok internetével (internet of things) foglalkozó startup csapott össze a Pioneers Budapest Future of IoT nevű rendezvényén, hogy ingyen juthassanak ki Bécs világméretű vállalkozói tech konferenciájára, a Pioneers Fesztiválra. A győztes az APPTALK.NINJA csapata lett, amely…..
Egy 10 millió forintos reklámkampány mellett akár 8 ország piacán is segítenek bevezetni azt a megoldást, amelyet legjobbnak ítélnek a Deutsche Telekom (DT) által szervezett Üzleti appok versenyén. A szavazatokat mától várják, az a cég is nyerhet, amelyik csak szavaz. A DT a…..
A három legtöbb versenyzőt adó ország között szerepel Magyarország az Electrolux Design Lab verseny második fordulójában. A nemzetközi formatervezői pályázaton hét hazai diák is bejutott a 100 legjobb közé, megelőzve ezzel olyan országokat, mint Kína vagy az Egyesült Államok.…..
A Vodafone Magyarország partnereivel, az OTP Bankkal és a MasterCarddal közösen elindította gyors, kényelmes és biztonságos mobiltárca alkalmazását a Vodafone Wallet szolgáltatást, amellyel már az induláskor közel 45 ezer terminálnál lehet fizetni Magyarországon a mobiltelefon…..
2015. június 11-én immár második alkalommal kerül megrendezésre Csehországban, Ostravában (VŠB-Technical University of Ostrava) a HORIZON2020 projekt-partnerkereső nemzetközi üzletember találkozó. Jelentkezési határidő: 2015. május 15.Regisztráció:…..