Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NERetlen 2éves

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a Budántúl Magazin novemberi száma. Íme, az aktuális "vezércikk": Nem mondhatnám, hogy túl eredeti gondolatot adott volna közre a városvezetés a nemrég lezajlott, októberi, lakossági fórumon, miszerint le kellene bontani a budakeszi Erkel Ferenc Művelődési Központot.…..
NERetlen kétéves Íme, a címlap 2015.09.17 17:52:18
Az első hír: bár még tombol a nyár, de a fehér gólyák már javában gyakorlatoznak fenn, az égen; készülnek a nagy útra... Aligha állja majd a madarak útját a hazánk déli határán építendő műszaki zár (kerítés), még akkor se, ha, így hangzik második hírünk , az…..
A Bloomberg kolumnistája, Leonid Bershidsky számításai szerint ahhoz, hogy az elöregedő európai társadalmak fenn tudják tartani jóléti rendszereiket, már az évtized végére, vagyis 2020-ig 42 millió, munkaerőpiacaikra újonnan belépő munkavállalóra lenne szükség. Máskülönben…..
A szekszárdiból eddig leginkább a vörös volt ismert, de lehet, ez nem sokáig lesz így. A kormány második embere, Lázár János június 8-án építészek előtt tartott a városban egy beszédet, amit a sajtó, amióta részleteket kezdett kiszivárogtatni belőle az eseményen jelen…..
Március végén döntött a magyar országgyűlés, hogy a visszalépő Guadalajara helyett Budapest rendezi meg a 2017-es vizes világbajnokságot. Két hónap sem telt el, és a sportrendezvény költségvetése, aminek ismeretében (is) a honanyák és -atyák döntöttek, rejtélyes és máig…..
"Régen találkoztunk. Pedig egy időben nap mint nap láttuk egymást. Néha még fröccsöztünk is a lugasban, emlékszem. Az Annus néni lugasában. Mert hogy az Annus néninél laktam akkoriban albérletben, ti meg nem olyan régen költöztetek a házba. Az első házrész volt az Annus…..
Európa egy ideje kísérleti terep: azt próbálgatja, vajon fennmaradhat-e egy civilizáció, ahol a nők nem akarnak szülni, a férfiak nem akarnak harcolni. Hát még akkor, ha mind nagyobb részarányt képviselnek az össznépességen belül egy olyan civilizáció küldöttei (a szóban…..
  Manapság nagy a zaj egy bizonyos, titokzatos miniszterelnöki főcsővezető, akarom mondani főtanácsadó személye körül, aki állítólag mindenféle munkaszerződés és ellenszolgáltatás nélkül, csak úgy, merő ügyszeretetből és -buzgóságból ad jobbnál jobb tanácsokat,…..
Miközben hetek óta másról sem szól a honi közélet, mint a NAV-botrányról, érdemes megemlíteni, volt itt nemrég egy, legalábbis az érintett szempontjából, még súlyosabb ügy is. Mivel az érintett maga a miniszterelnök, talán nem árt, ha a közvélemény is több figyelmet…..
Közeledvén az önkormányzati választásokhoz, egyre több emberrel találkozom, persze nem elsősorban kormánypártiakkal, bár azokkal is néha, akik komolyan töprengenek azon, egyáltalán az urnák elé járuljanak-e vagy sem. „A rendszerváltás óta minden egyes választáson,…..