Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mimi Komjathy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nárcival való élet egy mátrix, de ennek te nagyon sokáig nem vagy tudatában. Ahogy annak sem, hogy amit te kölcsönösségen alapuló párkapcsolatnak hiszel, az valójában nem más, mint egy üres keret. Egy forma. Egy jogi tényállás. Látszat. Egy tökéletesen megrendezett, hibátlan színdarab. A jéghegy…..
Mimi Komjathy 2017.05.17 12:21:35
@Citrullus: Látszik, nem keveredtél még érzelmi viszonyba nárcisztikussal. Megpróbáltam segíteni és támogatni cserébe majdnem kinyírt. Gondolkodtam rajta, hogy leírom a kis történetemet, háta más okul belőle, de nagyon friss még az élmény és fáj.
Mimi Komjathy 2017.05.22 20:34:28
@drlover: Mire idáig jutottam már nem tudok sírni, csak fáj. Már kiölt belőlem minden érzést, nem szeretem, nem hiányzik, csak fáj. Bömböltem én is ordítva, azt hittem belehalok, de ilyesmibe nem szokás azért belehalni. Másfél hónapja csend van és nyugalom, én meg lapítok, mint nyuszi a bokorban, hogy maradjon is így.
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
Mimi Komjathy 2015.04.01 11:17:26
@DuBarry: Most ha megszakadok, sem tudom objektíven látni a dolgokat. Inkább szakítottam vele tegnap, mert olyan volt, mintha újraélném a férjemmel való kapcsolat kezdetét...
Mimi Komjathy 2015.04.04 15:33:35
@Thor vagyok: Itt nem feltétlenül emiatt van gondom, csak odavág ez a deja vu érzés. Más miatt gondolom, hogy testi nárcisztikus,(bár ez lehet egy oroszlán kicsit megtépázott önbizalma miatt is) és más miatt van vele problémám. Mondjuk úgy, hogy az elődöm még képben van és ez elég sok konfliktus forrása.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ilyesmi a szemem, alkatilag, persze a kor nem sokat javított rajta, sőt. Ráadásul, mivel alkatilag ilyen, nem szívesen operáltatnám, mert lenne belőle egy jó kis Rene Zellweger effect, amikor az alap arca változik valakinek. Lényeg, hogy…..
Mimi Komjathy 2015.03.24 19:33:51
@DuBarry: Akkor csak fedett a szemhéjad. Nekem már volt ránc lefelé is rendesen és mindenhogy megtört a tusvonal.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A bak úgynevezett kardinális földjegy, tehát új dolgokat indít el a világban. A bak, ha szakítasz bele, nem akar visszajönni. Bakja válogatja, van, amelyik bosszút áll (mondjuk terjeszt rólad ezt-azt, megpróbál anyagilag…..
Mimi Komjathy 2014.12.19 11:02:19
@DuBarry: Két szűzem volt. Mind a kettőt én szedtem fel. Ha tetszel neki, hagyni fogja magát.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Több ezer dolgot lehet ma már venni kapszulában, és ha valaki csak messziről figyeli ezeket, azt gondolhatja, hogy mind valami kvázi csodaszerként szerepel, nagyobb a füstje, mint a lángja. Valójában nagy részük csak egy-két dologra…..
Mimi Komjathy 2014.10.23 14:30:55
@Thor vagyok: Ez elég menő. Ha itthon is így lenne, nem lenne egy nagyobbacska láda táplálékkiegészítőm itthon. Mondjuk csak időnként bolondulok meg és érzem úgy hogy szednem kéne bármit is. Nyáron szinte soha. De télen depi, alvásproblémák és kehesség, szóval lassan aktuális, hogy alaposabban átgondoljam, hogy mire mit is kéne...