Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pic-ard

10 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, ígérem, nem arról fog szólni a cikk, hogy J.J. Abrams új Star Trek-filmjei mennyire két lábbal tapossák a lassan fél évszázados franchise klasszikus eszmeiségét – legalábbis főleg nem. Már többször gondolkodtam rajta, a jó hollywoodi felfogásnak megfelelően, hogy két…..
comment:com Elindult a Cink 2013.01.02 11:05:43
Néhány kereszténydemokrata hasonlattal és nagy lendülettel indult el a Cink.hu, a Gawker Media első magyarországi blogja, amit ugye az Index egykori vezető riportere Szily László jegyez a Subba egykori Zsazsájával és Klág Dáviddal, aki a Tumblr mellett legutóbb a Filmkolóniánál…..
pic-ard 2013.01.02 23:40:52
@tiboru: ez már paranoia nálad?
Jövőre az Európa Bajnokság visszaveheti régi hírnevét és ismét a második legfontosabb bajnokság lehet a rali világában. Hogy ez minek köszönhető, illetve mire számítsunk ezzel kapcsolatban, na, erről lesz most szó. Az IRC halálával egy szép korszak zárult le a…..
pic-ard 2012.11.21 14:19:11
@T-Maci: megfelelő mennyiségű lassítóval :)
Joe Satriani nem először jár Budapesten, most éppen a G3 nevű alkalmi formáció tagjaként érkezik a Papp László Sportarénába augusztus 1-én. A G3 három gitáros közös turnéját jelzi, az egyetlen állandó pont Satriani személye, a többieké változik. Az 1996 óta általában…..
pic-ard 2012.07.24 09:31:14
@Chigavera: nagyjából egyetértek, de Petrucci erőteljes neoklasszikus gyökerével és jelen megítélésével vitatkoznék. Amit a vezényletével a DT csinált, azt a dallam- és ritmusvilágot, ami máig meghatározó - nem homályosíthatja el a tény, hogy JP 128-at (vagy 127-et) penget míg én pislogok egyet. A zene benne van a srácban.
Nincs ORB-futam Rallye Dream fotópályázat nélkül. Lőj három képet, töltsd fel a facebookos oldalunkon található applikáción keresztül! A közönségszavazatok alapján a tíz legjobb között ajándékokat sorsolunk ki, emellett pedig a Rallye Évkönyv zsűrije szakmai I. díjat is…..
Modorosblog A modoros autóvezető 2012.06.21 06:00:00
Autósmodor! Körültekintő, farolva parkolás, motorfék, tuti egérutak, mp3-válogatások, udvariaskodás. Megköszönés, egyéni villogtatások: nagyon gyors elakadásjelzőzés a gomb félig lenyomásával, vagy villanásos "szívesen" helyett lámpa pillanatra lekapcsolás és vissza =…..
pic-ard 2012.06.21 11:13:32
Amikor megtudtam, hogy Farkas Jenser Balázs nem csak hogy elindult a Megasztárban, hanem még tovább is jutott, igencsak megörültem. Szurkoltam neki, tettem mondjuk ezt úgy, hogy csak a selejtezőbeli produkcióját hallgattam meg, azóta semmit, de most kicsit megsértődtem rá. Farkas…..
Az Áram Ára Mérni csak okosan! 2011.11.23 16:56:00
  Egy a Magyar Energia Hivatal megbízásából készített tanulmány számításai szerint a nemzetgazdaság akár 100 milliárd forintot, a fogyasztók akár 115 milliárd forintot nyerhetnének, míg a környezeti haszon 50 milliárd forintra rúgna, ha bevezetnék az okos mérést (smart…..
Egyre érdekesebb ami a ralivébén induló csapatok összetételében történik mostanában. Tavaly - a Forddal megegyezésközeli tárgyalásokat folytató - Ogiert azzal csábította magához a Citroen WRT, hogy Loeb nyugdíjazása után 2012-től majd ő lesz az első számú pilóta. Erre…..
 Elképesztő, vadonatúj hír látott napvilágot az elmúlt percekben: A Citroen Motorsport hivatalos közleménye szerint 2012-től a Citroen Total World Rally Team versenyzője lesz a világbajnoki címről idén épphogy csak lemaradt Fordos Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen páros. A hír…..
pic-ard 2011.11.16 22:02:02
Foglalkoztunk a bajnok fegyelmi ügyével akkor, amikor megszületett az első fokú fegyelmi határozat, és akkor is, amikor az Asi-Pikó páros benyújtotta a fellebbezését.Az MNASZ fegyelmi bizottsága elbírálta Asiék fellebbezését, és megszületett a döntés. Friss meleg, még mi sem…..
Közkívánatra: az S2000-es autók számára kiírt SWRC szabályai szerint nyolc futamból hétben el kell indulni, ha valaki a sorozatra benevez. Friciék passzolták a mexikói futamot, így mindenképpen szükségük lett volna arra, hogy elrajtoljanak az utolsó, múlt heti versenyen is.…..
Három héten keresztül futott a Mecsek Rallye fotópályázatunk. Özönlöttek a képek, és a szavazatok egyaránt. Százharminckét pályázó háromszázhárom képet töltött fel, amelyre összesen hatezer-ötszázkilencvenhatan szavaztak. A zsűri helyzetének megkönnyítése érdekében…..
pic-ard 2011.10.18 16:26:39
@SomeSeed: van aki nem szólt a haveroknak, hogy jöjjenek szavazni, így oda sem érhetett.
pic-ard 2011.10.18 16:27:13
@Peetee: +1
Már pénteken arról suttogtak az SWRC-ben, hogy a Katalán Ralin nem lesznek ott a mieink. A kényszerű döntést, miszerint a Synergon Turán Motorsport csapata nem vesz részt az évad utolsó futamán, Zsiros Gábor navigátor egészségi állapota indokolta.  Izgalmasan kezdődött az év…..
Levelet hozott a posta. Ahogyan az MNASZ határozatát, úgy Asi fellebbezését is kommentár, változtatás és kiegészítés nélkül közöljük. "Az MNASZ szabályellenesen, a megkérdezésünk nélkül  nyilvánosságra hozta az elsőfokú határozatot. Úgy gondolom, hogy ezek után az…..
Kettős Ford győzelem, és Petter Solberg a dobogón. Már csak az a kérdés, hogy ez mire lesz elég az év végén. Két aszfaltos és egy murvás verseny van hátra a bajnokságból, és Loeb előnye mindössze 15 pontra olvadt.Miközben mi minden idegszálunkkal a 45. Canon Mecsek Rallye-ra…..
Az Ausztrál Ralin kapott csapatutasítás után csaknem biztosra vehető. hogy a citroenes Sebastien Ogier a Rali Világbajnokság 2012-es versenyévadában a Fordnál folytatja. Mint ismert, már Németországban is arra kéték Ogier-t, hogy vegyen vissza a tempóból, és hagyja, hogy…..
pic-ard 2011.09.14 11:51:43
@B. Capelluti: ez is igaz és nem is vitatom az egy pont esetleges jelentőségét.
De mérlegelni lehet/kell, hogy mennyi az esélye annak, hogy a hátralévő versenyeken odaveri és pont egy pont fog hiányozni, illetve annak, hogy a már egyébként is remegő szájú Ogier elhúz, mert megalázzuk egy pont miatt.
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
 „Now they will elect a new Chancellor, a strong Chancellor, one that will not let our tragedy continue. Your Majesty, I promise if I am elected, I will bring an end to corruption.” (Palpatine szenátor Amidala királynőnek)   Kétharmados parlamenti többség, Budapest, az összes megye, az…..
Tumbleren találtuk ezt az agyament gólörömöt. Egy egész csapat bebétózik a partvonalnál, miközben a háttérben megindulnak a sárgák. Kérdés: szabályos-e a filmen látható gól?..
Hát újra itt, hölgyeim és uraim. Elég régen történtek az eddigi események ahhoz, hogy felidézzük a szálakat: Olivia és Mark házassága zakatol a szakadék felé - anyuci a jövőben az autista srác apjával hetyeg, apucira pedig bohócmaszkos támadók törnek rá az FBI los angelesi…..
WRC blog A paródia életre kelt... 2009.12.18 11:22:00
 http://www.f1hirek.hu/hir/Kovalainen_osszecsaphat_Raikkonennel_200912171600   http://www.vezess.hu/forma1/kovalainen_r_ikkonen_palyajan/21932/   [No comment...]  ..
[Köszöntelek a feltételezésen alapuló posztomban, melyet a cím, a linkek és a hírhiány miatt vetettem bitbe. Mint a nagyok.] A hír alapja: Kovalainen Kuala Lumpurban járt, ahol beült egy Proton S2000-esbe. Egy ismeretlen forrás azt állítja, hogy elképzelhető, hogy rajthoz áll…..
Nem elég, hogy Kimi Räikkönen ezen a versenyen debütál a WRC kategóriában a rally vb-n, Petter Solberg pedig valószínűleg ismét egy versenyképes autót kap, bejelentkezett a legendás Marcus Grönholm is egy laza "csapatásra". Grönholm egy M-Sport-os Focus WRC-ben fog versenyezni…..